ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: ОФФТОП рукодільний!

То якийсь гібрид. Нагадує Стітча і водночас - це левеня. :confused:

2. Анута

Анута Well-Known Member

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

4. Анута

Анута Well-Known Member

5. Анута

Анута Well-Known Member

значить так, знайшла я вашого звіра ;)

Мульт назив.: Джек-хитрун: новий звір в колекції джунглів / Jungledyret Hugo: Fræk, flabet og fri (2007)

якби хто захотів собі скачати - тут
    але ваш лев дещо відрізняється. Може він взагалі без мульта?

Ірцю, дуже гарна листівочка!

6. kvVItKA

о! Анута! дякую дуже, то він:) принаймі на нього найбільш схоже...ура! тепер маю, що племінниці сказати, дякую ще раз

7. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

сімейні діалоги під час вишивальних вечорів -

Чоловік вдумливо дивиться на мене під час вишивання - "Ти знаєш, я подумав, ТАМ (в животику) таки Дівчинка! :)"
    Питаю чому він так подумав...
    - "Ну не може ж Хлопець з тобою так терпляче і захоплено вишивати!" :girl_haha:

і ще один -

Розказую про свої наміри взятись ближче до літа за вишивання сорочки в дарунок похреснику. Донечка реагує миттєво, - "Мамо, невже ти вмієш?"
    Впевнено :shy: відповідаю - "Звичайно!"
    - "Мамо, я ось що подумала, ти спочатку подивись як то Люди роблять! Ну пам'ятаєш ми з тобою з вишивальницями зустрічались і вони тебе вчили! Ну колииии ми знову до них підемо?"

Маємо ще одну "зацікавлену особу" в наступній форумівці :girl_haha:

8. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

А радикал в когось працює?
    мені тут терміново треба кілька схем на кавову темку... Скільки раз, передивляючись схеми, казала собі, що треба зразу все качати, так ні - друге "Я" каже "нащо, треба буде, відкриєш посиденьки і скачаєш" і як завжди, перше Я знов праве, бо коли треба, то щось не працює....
    тільки пожалілась на радикал, і вже все стало працювати!

Останнє редагування: 13 Квітень 2010
  9. Liliyah Romanova

Перенесла свою листівку в тему про листівки, а то вийшло, що Оленка попри погане самопочуття зайшла на форум показати знимки, а я... як то я. :girl_sad: Ех, треба мені терпеливість розвивати...

10. Xomka

Xomka Well-Known Member

Лілю, не шукай проблему там, де її нема;)

11. Liliyah Romanova

Ги... то я теж вмію. :xaxa:

О, Орман авку поміняла. А чого майточки не вишивані? Чи то ви якраз приміряєтеся? :girl_wink: О
    й, чи то не Орман? У кого то я щойно бачила Герміону з майтками? :girl_crazy:

12. Orman

Orman Модератор-бомба

це я була, "міряла" новий аватар. Але весь прикол в тому, що на трусиках написано "here comes trouble", а на такій маленькій картинці не видно і весь ефект пропадає :girl_haha:

13. Анута

Анута Well-Known Member

Мар"янко, передай своєму чоловікові, що я обидві вагітності натхненно вишивала. А хто у мене - сама знаєш ;)

14. kitka

kitka Well-Known Member

:xaxa:Нє, Хомочко. Найбільший тормоз сьогодні - то я. Поміняла собі аватар, потім пишу якийсь допис. Опублікувала, дивлюся - слова мої, а на аватарі не краплинка на вікні, а якесь циганча:scare:. Думаю: хто б то міг бути....:8:

15. Iskra

Iskra Well-Known Member

слухайте, чи знали ви, що на нашій пошті працюють зовсім неадекватні люди??? то просто повний капець:shutup:. приходжу я сьогодні зранку на пошту. йду до якоїсь тітоньки-працівниці, прошу її подивитися, чи немає моєї посилочки з "Крестоманії". вона слухає мене і просить пройти з нею в іншу кімнату. приходимо ми до прилавка з листівками, а вона просить, щоб я сказала їй ціну отої, що далеко, бо вона не бачить:eek:. я їй кажу, що не можу сказати, бо маю поганий зір і не бачу так далеко, а з собою окулярів не взяла. вона дає мені свої - страшні і допотопні, але суть не в тому, я їй кажу, що не вдягаю чужі окуляри, які явно мають зовсім інший "-", аніж в мене. повторюю їй ще раз про посилку. вона мене питає, чи не говорила я з тітоньками, що приймають платежі. я кажу: ні. вона: ну то правильно, вони би й так не дивились, бо їм лінь:8: просить знову пройти з нею, в мене все ж таки є надія, що з'ясую щось про посилку і що ще не все в цієї людини так погано. але ні, я помилилась. вона дає мені платіжки за телефон. я кажу: мене цікавить посилка!!! вона: тої жінки, що відповідає за ваші будинки, нема, зараз подивлюсь, може в неї на столі щось є. а ти (!!! жодної поваги!) подивися, чи нема тут твоєї платіжки, щоб вже не треба було нести. я зла і недобра, дивлюсь, бо надіюсь, що, мо', вона щось знайде на столі. нічого свого не знайшла, вона теж нічого не знайшла. правда, сказала, що з Тернополя посилки йдуть до двох (!) тижнів. невже це правда? чи таки правда?:no:

Касю, як Ви там? чи прийшло повідомлення про те, що вже відправили?

16. kvVItKA

то точно,що капець.... а я вже так ті снапи чекаю і точу лижі з тобою на каву піти;)

17. Kasia

Kasia Well-Known Member

так Крестоманія відправку здійснила 10,04. повідомлення в скринці з пошти ще немає.
    але нині йду штурмувати пошту. може якраз віддадуть?

18. kvVItKA

тримаю кулаки
    і надіюсь, що і наше замовлення скоро причалить

Kasia,палите?:eek:

19. Kasia

Kasia Well-Known Member

20. Liliyah Romanova

Учора вишивала, сидячи на ліжку, і поклала собі схемку вишивальну на живіт. Малятко в неї почало копати й вона легенько від того здригалася. То вперше рухи не лише внутрішньо відчула. Так забавно було. :girl_tender:

Статус теми:
Закрита.