ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ума

Ума Super Moderator

Відповідь: ОФФТОП рукодільний!

я б і за свої вікна сказала... та не буду :girl_devil: Тося мити буде, бо їх стіко... ще й дахові є, а там до одного жодна драбина не дістає, то тре лізти з даху мити :girl_in_dreams: Шукаю Тосю-альпіністку, я б тоді мала час на вишивання, а натхнення вже би м десь дістала :girl_in_dreams:

2. Kasia

Kasia Well-Known Member

ок. то що на даху можу помити. АЛЕ- баняк кавці смачної, кілька файних канапок, по обіді 2 кавцю і еклер. на підносі на даху.... і сонячні окуляри і шезлонг... люкс.

п.с. коли приходити:girl_haha:

3. Galysik

Galysik Well-Known Member

мити не люблю, але відро подаю професійно. Беру дорого.

4. Ума

Ума Super Moderator

всьо, їду за кавом :)

5. Анута

Анута Well-Known Member

Умцю, розкажеш потім. А то нам зашклений балкон помити треба на 9-му поверсі ;) (я на нього вже давно забила - знадвору дощ помиє...)

6. Orman

Orman Модератор-бомба

по балконах - я спеціаліст :girl_haha: Дуже добре працюю на сирничках ...

7. Ума

Ума Super Moderator

Сьогодні я вдома, то бачу чим моя няня займається, коли Фій спить. І знаєте, що вона робить? вишиває :girl_haha: Я мало зі стільчика не впала, як побачила її набірчик (то ще правда все акрилово-панамове). Вона раніше читала, а тепер каже, що я к дивиться на мої роботи (ті, що не закінчені і розкидані по хаті), то теж захотіла вишивати :) Я їй мушу провести лікбез по сучасному вишиванню :)

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

для Ніка Лавелі.
    ось ці картинки
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

9. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Дівчаааааатааааааа, що я мала :girl_cray::girl_cray:
    я вчора злодіїв в себе під дверима застала
    ше м досі відійти не можу
    і не знаю, коли відійду :sad:

їздила бабцю провідати, ше до похресниці зайшла, приперла до батьків додому пізно, десь в 23 год), а вони там тимчасово (поки татко в Кр.Розі працює) не живуть, зробили ремонт, а меблі ще не встигли купити (там пуста квартира), але коли я приїжджаю до бабці, завжди там ночую.

Вляглася спати, чую за кілька хвилин чоловічі голоси в під"їзді, і думаю собі певно сусід (ми двері в двері живемо, разом виросли) пациків додому на гульбан веде поки мами вдома немає, захотілося цікавій варварі піддивитися, стала в дверях в глазок дивлюся, пройшло чи то 2, чи 3 хлопців, але піднялися поверхом вище, я далі стою дивлюся і думаю-до кого ж то вони пішли (феська я ще та), чую спускаються, один на сходах сів, інший до моїх дверей йде, постояв подивився, присів, почав шось там порпатися під дверима, я чула як б"ється моє серце, погнала по хаті світла включати, телевізор, а сама ледве дихаю від переляку, думаю в міліцію подзвонити чи шо, і пікнути боюся, ше почують, шо соплячка вдома :sad:

і далі під дверима стою, але шось той, що двері досліджував, висварився і вони швиденько злиняли

капєц-то якщо одним словом

і найцікавіше-шо то мені снилося,місяці півтора тому, коли ще в Кривому Розі була, навіть мамі розказувала той сон, бо дже перестрашилася тоді, заплакана встала
    та й таке-бабцю провідала називається

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ірцю, але ж ти їх таки вигнала тим телевізором! Не переживай, ти молодець і все вже минулося. Тисяча цьомків тобі! Не бійся. :girl_tender:

11. Пуся

Пуся Well-Known Member

А нас пограбували..... Забрали всі мої золоті речі, добре що хоч зарученове колечко мала при собі!
    Правда вже не памятаю точного числа (десь місяць тому), бо якщо чесно були в такому стані, що навіть це пограбування здавалось дрібничкою....
    Правда нитки мої порозкидували по всій хаті :sad:

А от сьогодні мамі слідчий подзвонив казав, що когось зловили
    і що навіть є якесь золото За годину йду впізнавати :girl_in_dreams:

Imel чудово вас розумію, я потім в ту ніч заснути не могла і цілу ніч вишивала, прислуховуючись до кожного шороху ) Але все минулось! Замки поміняли і тепер якось спокійніше)

12. kitka

kitka Well-Known Member

Не знаю, де то розмістити: просто цікава інформація про знамените "Європейське бістро":).

13. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Недавно була на Водогінній в магазині. І стала свідком суперечки двох чоловіків, які випадково опинилися в тому мазагині. Суть суперечки: чи частина картини вишита чи намальовона. В картині, про яку йде мова, тіні від предметів були вишиті півхрестиками різною кількістю ниток. Ви би бачили очі одного з тих чоловіків, коли йому сказали, що то вишито нитками. Він був просто вражений
    То вишивальниці якось спокійніше ставляться до своїх і не своїх робіт, а для людей зі сторони наші роботи видаються чимось неймовірним.

14. Iskra

Iskra Well-Known Member

ну нічого собі! там такі роботи!!! просто красотіща:girl_in_love: заклала собі ту сторінку і постійно заходжу туди, щоб помилуватись. ото він геній:girl_claping: я в такому захваті... ну то просто...слів нема... цікаво, коли в Діменшинсі з'являться інші кафешки Віктора Швайко?

ось тут його сторінка - якщо хтось в такому ж дикому захваті як і я:girl_flirt:

дівчата, а головний прикол знаєте в чому? всім знамените "Європейське бістро" в оригіналі називається "L'Antico Sigillo", в перекладі щось на зразок "Антична (древня) печатка":girl_in_dreams:

Останнє редагування модератором: 6 Квітень 2010
  15. Kasia

Kasia Well-Known Member

ой дівки тримайтеся! Я ТАКЕ НАЙШЛА:suicide::suicide:МОЖЕ ЗВІСНО ХТОСЬ ВЖЕ ТАКЕ БАЧИВ. Я ВПЕРШЕ.
    [​IMG][​IMG][​IMG]

16. Orman

Orman Модератор-бомба

я впала пляцком!

17. Kasia

Kasia Well-Known Member

КРУТО ПРАВДА?

18. Naturals

Naturals Well-Known Member

Не то слово[​IMG], я лежу під столом[​IMG]

19. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

ООО, супер би на подарунок!! тільки скільки ж то роботи!!

20. kitka

kitka Well-Known Member

:rolleyes:Касюнько, тримайся: я то бачила, коли шукала, що би вчудити на сюрприз тобі.
    Але вийшло так як з тим фотелом: я переспала кілька ночей з проектом в голові, і все пройшло:D.

Статус теми:
Закрита.