ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: ОФФТОП рукодільний!

наша Котуся нині здає іспит на роботі.і так страшний спеціаліст, а певно хоче ще єдного диплома мати.:girl_haha: немає її і немає.... тримаємо кулачки.:girl_in_love:

п.с. а може вже файно здала і пє шампана?:girl_claping:
    п.п.с. без мене:girl_crazy:

2. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Купила нині в Призмі канву для конкурсної роботи, правда Цвайґарт не було, то взяла ДМЦ. Але щось воно мені гірше ніж Цвайґарт, хоч і дорожче, якісь дірочки більші. Та не хотілось ще десь їхати. Ще зайшла в Центр паперу, купила папір на листівку для гри#2. Мала би тішитись покупкам, а настрій не дуже, бо на роботі повна невідомість :sad: , і в чоловіка таке саме. Але якось буде :)

3. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Маю купу вихвалялок. :girl_crazy: За декілька останніх днів побачила стільки наших форумлянок-вишивальниць. Емоції зашкалюють.
    Познайомилася з kvVitka, NikaLovely, imel. Такі милі і симпатичні у нас вишивальниці. М-м-м-м. :girl_in_love: І чому двоє з них ховають свої личка??? :girl_in_dreams: Дівчатка була рада знайомству.
    А ще бачила нашу швидкісну вишивальницю Касю з таким файним чоловіком (Андрієм здається :girl_in_dreams:), майстриню на всі руки Олю Holly. Дякую, що навідали. :girl_tender:

4. Kasia

Kasia Well-Known Member

ню ню. хто там заглядається? йду на твого позаглядаю:girl_cool::girl_haha:

5. kitka

kitka Well-Known Member

Читаю і думаю: Що за Котуся? А то ж я :girl_crazy:.
    Вусьо! Здала! На одному подиху. Тепер я вся ваша:girl_in_love:.

Дякую за кулачки:girl_in_love:!

6. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Щось на вернісажі так тихо, невже всі взялися за вишивання конкурсних робіт?

7. Xomka

Xomka Well-Known Member

Може вишивально-спілкувальна криза:girl_in_dreams:?

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

я я я я виставляю процесик!

п.с. а конкурсну певно в травні почну.

9. LudmilaP

А в мене так руці сверблять почати вже вишивати, вчора відрізала кусок тканини, нитки відсортувала. Але обіцяла що спочатку закінчу вишивати панюсю та сорочку і тільки тоді візьмуся за конкурсну:girl_in_dreams:

10. octavia

octavia Well-Known Member

Людмила всі напевно взялись за прибирання перед Великоднем! В мене взагалі вишивати майже не виходить .Тому що особняк то не лише багато вільного місця для вишитих картин але і 9 вікон 4 кімнати ітд. а ще весняний авітаміноз сил взагалі немає.От два вікна помила і сижу в неті трішки відпочиваю.

11. LudmilaP

Хі, хі в мене 7 вікон, але я зараз їх не мию, чоловік обіцявся після свят замінити от тоді я буду мити. Але прибарати в хаті на подвір"ї забере багато часу, тому поки в мене ще є трошки часу вишиваю, наступного тижня такої нагоди в не буде

12. octavia

octavia Well-Known Member

На наступний тиждень обіцяють дощі взагалі з суботи обіцяють дощі і на Вербну неділю
    і на Великдень:sad:.Тому йду домивати.

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А в нас було в суботу телебачення, то великоднє прибирання відбулося трохи раніше за часом. :xaxa: Файно все поскладали, Дарко в себе теж прибрав. Любо зайти до дитини в кімнату! А вікна я не мию. Зате Ромашко помив, хоч і не просила. :girl_tender:

14. Анута

Анута Well-Known Member

ніхто не офтопить і не флудить?? ;)

навіщо? дощ помиє ))

15. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

В мене з середині помиті, тре знадвору, бо страшні, капець, то ж в людей ще трохи ремонти кругом!! але глибоко надіюсь що в цю суботу буде сонечко, бо боюсь щоб знов суглоби не простудити!

16. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

І я нині вже помила на 2-му поверсі всі. і ще залишилось на першому помити 2 величезних і 4 меньших вікна)))

17. Orman

Orman Модератор-бомба

блін, дівки, то ви хвалитесь чи що :girl_devil:? От мені б хату на поверхи і на вікна, то я би вже собі придумала як дати з ними раду :girl_blum:.

18. kitka

kitka Well-Known Member

Та шо то є... Мені он, вже тільки на третьому лишилося помити...
    Живемо на третьому поверсі:girl_haha:

19. irinkakosiv

irinkakosiv Member

як я вас розумію в мене он також 12 вікон , 0.10 га подвір"я, кінець чверті у старшої малої, кінець кварталу у чоловіка...:girl_haha:
    А ще так хочеться бути цієї весни гарною - з модною стрижкою, з манікюром , педікюром ...:girl_spruce_up: Ех,:girl_in_dreams:

20. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

чесно кажучи, хвалитись дуже не люблю.....:oякось так до слова додала, що дівчата вище писали...

Статус теми:
Закрита.