ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ann

Ann New Member

Відповідь: ОФФТОП рукодільний!

а я.....і я.... я теж хочу до вас)))) мона? я би забігла на 5 мін)))

2. Orman

Orman Модератор-бомба

всім бажаючим прийти на рукодільну форумівку - проглядайте тему про Робін 6х6

3. Galysik

Galysik Well-Known Member

як то нема, а оце? Я не соромлюся, просто не здогадувалася що в тій темі може йтися про форумівки, а перечитувати все справді нема коли, тільки наскоками навідуюся.
    Тоді може на наступну пятницю в Пузатій хаті на 5 вечора? Тільки тримайте Левандівку, бо знову скаже що я сепаратист, а я "без заднєй мислі", просто хочеться з усіма познайомитися. Лілю, ви будете? :girl_wink:

4. Ума

Ума Super Moderator

от що значить наскоками навідуватися :girl_crazy:

5. Orman

Orman Модератор-бомба

ще раз ................

у нас - це в вишивальниць-рукодільниць

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ну, тема існує, але чомусь рукодільниці доволі ліниві до лаження в інші розділи форуму, от і локалізувалося все тут, на вернісажі. :girl_wink:
    Думками я завжди там!

7. Galysik

А Ліля казала що на форумівку прилетить!
    На крилах любві!
    Любві до вишивки.
    І привезе нам Бубл-гум, отак :girl_smile:
    Лілю, то може ту темку про форумівки на вернісаж перенести? Я не знала де правильно створювати, вирішила що між форумівками доречніше.

8. Liliyah Romanova

Зараз перенесу. Раз кажете, що будете туди писати. Тільки без сепаратизму. :girl_cool:

9. La esposa

La esposa Moderator

Галюсік, ви молодець :) йду читати вашу тему :)

10. kitka

kitka Well-Known Member

Я вже не годна з тим Іринчиним аватаром:xaxa:: що не допис - то сама до себе сміюся.

11. La esposa

La esposa Moderator

а шо робити - зараз емо в моді, тре якось то розбавити :girl_crazy:

12. Liliyah Romanova

Дівчата, а ви помітили, що аватарка Еспозки до нас приблизилася? Скоро буде як чеширський кіт - величезна посмішка на всю авку. :girl_wink:

13. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Дівчата, я пропоную не створювати нову тему в розділі Форумівки (не хочу писком своїм світити)-пригадується зразу форумівка плануючих мамусьок :sad:

Підтримую ідею об"єднати передачу робінів та зустріч неробінських вишивальниць-вернісажниць

14. Xomka

Xomka Well-Known Member

imel, а ти і не світи, просто будь в курсі, а ми то собі знатимемо, що ти будеш:girl_wink:
    До речі, щось я так і не знайшла створеної теми про форумівку - вона є?

15. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

тут є перенесена тема.
    Точно по шапці получимо за сепаратизм :girl_mad:

16. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

ше м ні
    я все гоню як пес поганий
    тре трохи справи свої розгребти :sad:

17. Orman

Orman Модератор-бомба

я дико вибачаюся, але, як на мене, краще без теми про форумівки рукодільні. Ми так типу "з приводу" зустрічаємося і у відповідній темі пишемося. Ніби нікому це не заважало (до вчора). І всі хто хотів приходили - навіть ті хто рукоділлям не займається, але кому просто цікаво. Всі дорогу знайшли.

Бо вийде точно як з плануючими - в них, правда, ситуація скадніша.

Жодного криміналу не бачу в тому, щоб собі за інтересами збиратися. Загальні форумівки - це щось одне, а тематичні - зовсім інше :)

18. Galysik

Тобто, якщо я займаюся рукоділлям, я повинна моніторити теми ігор, в яких я участі не беру, чи часом не надумали рукодільниці зібратися?
    Можливо у інших людей більше часу для читання різних тем, але я то все не встигаю читати, думаю буде зручніше для всіх, щоб була одна тема з рукодільними зустрічами. Щоб чітко була вказана дата та місце та не доводилось перечитувати 5 сторінок у пошуках де і коли.

19. Liliyah Romanova

Є, у розділі Вернісаж. У загальному. Бо у теревенях загубиться. ;)
    Ми ? А це чого? Під сепаратизмом я мала на увазі не закликати на форумівки ненашого форуму. ;)
    Не вийде. Гілка існує вже давно. Я просто її перекинула сюди, бо у "форумівках" вона загубилися. Не бачу проблеми в існуванні теми. Думаю, спокійно можна в тій темі уточнити остаточні дату й час, для тих, хто не завжди встигає всі домовляння прочитати. І не думаю, що Галюсик одна буде в тому.

20. La esposa

La esposa Moderator

...я в шоці...

відкрила "пошук", починаю набирати по буквах — D... M... C... — вискакує мені, як в гуглі, список запитів-підказок... з цікавості прокручую... купа запитів типу "Irynka фото", "Irynka фото машина", "La esposa фото".... кому я така цікава..?

Статус теми:
Закрита.