ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Відповідь: ОФФТОП рукодільний!

нє....Касюня мені ще потрібна:girl_in_love:....а от ниточки мона:girl_flirt:

2. Анута

Анута Well-Known Member

Дівчатонька, у нас сьогодні така гарна подія є :girl_in_love:

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Всім потрібна, так що ти там вважай із стрілянням. :girl_crazy:

4. Ума

Ума Super Moderator

Тепер з огляду на хостера треба сидіти на псоиденьках коли працюють, а вишивати в промєжутках експериментів адміна :girl_devil: задовбав!!!!

5. Liliyah Romanova

6. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Дівчатка, нарешті я знову з вами, довелося дуже довго чекати на свій комп"ютер. Скільки на Вернісажі нових повідомлень, що все і не перечитаєш

7. Liliyah Romanova

Прочитаєте. Он наша Хомочка теж учора повернулася, то всі зразу відчули (по доданій кармі :girl_in_love:), що встигнути можна все і досить швидко. :girl_wink:

Останнє редагування: 10 Лютий 2010
  8. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Хомочко, покажіть!!!!!!!!

9. Анута

Анута Well-Known Member

О, у Хомочки безсоння "прокинулось" :)
    підтягуються рукодільниці у Верісаж о другій ночі ))))))))))))))))))

правда я зараз вже люлю піду, бо хто його зна - може завтра вранці народжувати, а я невиспана буду :girl_haha: ще просплю пологи, ги-ги
    лінійка сказала, що усе - ваш час вийшов! ))))))))

10. Liliyah Romanova

Ну то й що, най собі лінійка говорить, що хоче. Керує все одно "лицар у пузику". :girl_wink: А я чомусь думаю, що він на нашому боці та ще дасть тобі трохи на вернісажі побути із животиком. :girl_tender:

11. Xomka

Xomka Well-Known Member

Анутко, вітаю з круглою датою на лінієчці!:girl_in_love: В мене безсоння через котів:girl_crazy:, ще трохи білим, бек і буде усьо:radist: А спішу так, бо вже хочу за сюрприз братися, аж ручки чешуться:girl_haha:
    imel, завтра сфотографую куски інструкції, надіюсь я не наплутала, коли розбиралась:xaxa: бо пороти вже не буду:xaxa:

12. Xomka

Xomka Well-Known Member

:D:D:D:D:D:D:D:D:D
    Читаю

Думаю: якийсь такий підпис у imel дивний... Хто волосатий???:eek::eek::eek: Потім аж дійшло, що то та цьотка:D:D:D:D:D Пора спати:girl_crazy: Всім надобраніч! Лілю, гарного дня!

13. Liliyah Romanova

Добраніч, Хомочко!!!
    :girl_haha: :girl_haha: :girl_haha:
    Хомочко, у нас тільки 7 годин різниці. У мене вже 7-ма вечора. День буде завтра. :girl_crazy: А то так попрощалися зі мною, ніби я в Австралії чи де. :girl_haha:

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

вже ми сь постріляли вчора.:girl_crazy:
    тепер наша Надійка во все оружии строчить подарунок на гру:girl_haha:

15. Анута

Анута Well-Known Member

але нас сьогодні потішила Октавія по всіх темках! душа співає!!! :girl_in_love:

16. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

супер-пупер вишивальниця, шкода що так мало пише-показує
    :girl_wink:

17. octavia

octavia Well-Known Member

"Мерсі за компліман" ! Пишу мало бо стараюсь поменше сидіти в неті (он Людмила ремонтувала комп- результат скільки довершених робіт!).Та я тітонька "бальзаківського віку" з компом на Ви допоки напишу чи загружу фото півдня пройде. А показувати тепер крім ГК нема що а таку роботу часто непокажеш бо нема що(робота йде а результат невидно). Але я всерівно відірвусь від ГК на відпочивалочку тоді буде що показати!

18. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

octavia, ви молодець, що беретеся за такі складні і великі роботи, мені і на рік забери комп"ютер я б такого не вишила.

От повіддаю я свої закладки, а показати наступним поколінням не буде що, а ваші внуки та правнуки будуть пишатися яка в них була бабуся Майстриня з великої літери

19. Анута

Анута Well-Known Member

знаєте, у віртуалі немає віку.
    а в колі рукодільничок так затишно і комфортно!!!!
    як добре, що ви є!

20. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Сьогодні вранці краєм ока на Львівському ьелебаченні побачила,що якась старша пані організувала виставку вишитих робіт (якщо ніц не напутала, що саме виставку). Імені я не знаю, бо не з початку дивилася сюжет. Зі слів журналістки подумала, що пані сама малює картини і розробляє схеми. Потім показали роботи. То там схеми, багато з яких є і в нашому розділі "Схеми вишивки".

Статус теми:
Закрита.