ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Відповідь: ОФФТОП не-рукодільний!

Все, заспокоїла, не плакаю :)

2. Iskra

Iskra Well-Known Member

ну Орман - дуже творча особистість)) в універ нам потрібно зробити інтерв'ю з творчою особистістю на завтра. Орман прийшла мені на допомогу і погодилась бути моєю інтерв'юйованою. казала, що коли прочитала питання, дуже тішилася:girl_crazy: ото пишу реферат і чекаю її відповідей:d23:

3. Orman

Orman Модератор-бомба

нє, я знала, що так і буде ... *переконливим голосом* - не забули, те що там когось нема не значить, що її забули.

4. Xomka

Xomka Well-Known Member

Дівчата, у вас теж час від часу паралельно з відкриттям якоїсь теми на ДП вискакує якесь вікно з іграшкою?:girl_devil:

5. Orman

Orman Модератор-бомба

вже відповіла - ти там в обморок не падай, читай насидячи.

нє, нема ніби

Останнє редагування модератором: 16 Грудень 2010
  6. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

неа, нема нічого:girl_in_dreams:
    а з якою іграшкою?

7. Holly

Holly Moderator

Так, у мене таке буває.

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

О, то чисто я вагітна... Переживала за всіх, як за себе. І все мені з голови не йшло.
    Сядь і помолися. Бог є з тобою і чуває. :kiss:

9. Iskra

Iskra Well-Known Member

слухай, ти реально крута чувіха!!! я завжди так думала, але тепер ще раз переконалася. відповіді - супер. головне - щирі. думаю, викладачу також сподобаються, він в нас кльовий:girl_in_love: ти - моя рятівниця! ще раз дякуууююю!!! з мене кіндер-сюрприз (якийсь великий:girl_in_dreams:), я думаю, що ти їх любиш:girl_cool:

10. La esposa

La esposa Moderator

Олю, І ТЕБЕ НЕ ГРІЄ ТА ДУМКА???? та ти шо, то ж скоро цукерки-мандаринки будуть, сюрприз тебе чекає від когось з нас...

11. Xomka

Xomka Well-Known Member

А я вже собі за Уму починаю переживати: чи не сталось чого неприємного, чи всі здорові... Ніхто не дзвонив до неї?

12. mamulja

mamulja Member

Щось не помічала, можливо це щось пов'язане з настройками?

13. mamulja

mamulja Member

І зі мною таке саме відбувається. От і задумалась, можли це якийсь післяродовий депресняк:girl_in_dreams: Відчуваю себе дуже самотньо, здається ніхто тебе не розуміє, і не вислухає. Але чого-чого, ніколи не думала, що буду мати таку хорошу безцінну підтримку від сина:girl_in_love:, все допомагає по дому, з сестричкою бавиться, сюсюкається:d25:. Шкода що з ним не на всі теми можна поговорити........:connie_pull-pigtail

14. Oddly

Oddly Well-Known Member

о , нічого собі - навіть я туди втрапила (хоч і буваю на форумівках раз на рік ))))
    суперовий подарунок-календар! це ж треба, щоб взагалі така ідея виникла!
    Orman - просто бездонне джерело ідей!

15. Liliyah Romanova

А ще то купа часу - оті колажі.
    Я цього року батькам робила календар також, але простіший, і то купа часу пішло. До 5-ої ранку підбирала фото.
    То я собі тільки можу уявити, скільки часу Марія робила календарі для мене й Марії з Техасу.

16. Liliyah Romanova

До теми про мерзлюків.
    Накриваю щойно Дарка, дивлюся - на ногах шкарпетки. :xaxa:

Він так до 6 років спав. Поки шкарпетки не на ногах - не засинав. На літо доводилося ховати, бо він і в +30 міг шкарпетки вбирати. :mocking:
    Я вже думала, що мода відійшла, рік спав без шкарпеток. А тут знову. :xaxa:

17. Orman

Orman Модератор-бомба

наша людина :)

18. Kalina

Kalina Active Member

cuxivchanka, не секрет, заплатила 120 грн. але мало бути більше. Я просто завжди на Вернісажі оформляю і цього разу пішла саме туди бо мені потрібно було підібрати саме такий багет, щоб підходив й до іншої картини. А в тої жінки на Вернісажі такого не було і вона відправила до своєї знайомої на Зелену і сказала що обов"язково має бути така ціна і щоб більше з мене не брали.
    а кольє таке
    Вже домовилася з сестрою, що буду в неї позичати:girl_in_dreams:

Останнє редагування: 17 Грудень 2010
  19. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Іруся!!вітаю з Днем Народження!!!багато позитиву, натхнення і щоб моторчик ніколи не сповільнював темпів)))

20. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

Іруся, від щирого серця вітаю з днем народження, бажаю міцного здоров"я, здійснення всіх мрій та багато нових планів у вишиванні :) будь завжди такою веселою та чарівною як ти є ;)

Статус теми:
Закрита.