ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: ОФФТОП не-рукодільний!

а ще грілку собі наніч в ліжко можна класти (ну крім великої грілки :girl_wink: )
    Грілка мій кращий друг з вересня по травень (нє ви не думайте - я знаю, що трохи того ..)

2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

та грілка й так кожного ранку з самого краю прокидається, бо я присунусь, а йому жарко, відсувається, і так помаленьку кочуєм по ліжку,добре що ліжко велике))

3. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

та ну, я й літом можу в шерстяних шкарпетках спати :) І знаю ще, як мінімум, одну таку паннусю :)

4. Velana

Velana Member

то ти про мене ? :girl_crazy:

5. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

саме так :)

6. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я теж:girl_blush2:
    зараз сиджу в шерстяних шкарпетках і тапочках і підлога з підігрівом, то з кровообігом трабли мабуть....

7. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Мої хлопці поїхали нині самі на село до свекрухи, а я відпочиваю і вишиваю :) . Правда трохи хвилююсь, як малий буде там без мене ночувати (це вперше). Але мусить звикати.

8. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

можна створювати клуб "сплю в шкарпетках навіть літом":girl_tender::girl_yes:
    В мене навіть є спеціальні шкарпетки для спання:girl_crazy: полосаті з котиком,
    отаківо, любителям котів не дивитись

Останнє редагування: 4 Грудень 2010
  9. Orman

Orman Модератор-бомба

мамадарагая! Я б зробила висновки про розумові здатності свекрухи. Вже звиняй. Вона либонь і в церкві сьогодні була. Ню-ню.

10. Olena-m

Марійка, та там ціла сім'я така! Ще хоч чоловік якось тому не піддається (хіба дууже рідко). Висновки я вже давно зробила, але то в іншу тему.
    А нині, - то я все одно не хотіла їхати. І малий мусить звикати, як я буду в пологовому.

Я зараз теж сиджу в двох парах шкарпеток, грубому светрі і п'ю гарячий чайок. Так що приймайте в клуб :) .

11. mamulja

mamulja Member

І я до вас в товариство мерзлюків.:girl_yes:
    Дуже люблю щоб було тепло і комфортно.:d7:

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

13. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

Я теж мерзлючка ще та. В 30 градусну жару: носки, коцик і так сплю.:girl_crazy:

14. Аделя

Аделя Active Member

І мене в той клуб приймайте! :girl_spruce_up: Я змерзлюх ще той!!! Крім шкарпеток ще маю тепленьку флісову піжамку!!!:girl_yes: Скоро, напевно, куплю собі ковдру з підігрівом....:girl_smile:

15. Olena-m

Вчора писала, як я гріюсь, а виявилось, що то мене так морозило від високої температури (38,4) :sad: . Зараз вже менша т-ра і не морозить, зате голова болить і спина(((. Шо то за напасть така, навіть не знаю, де могла так застудитись.

16. terezka

terezka котяка-вишивака

і мене можна сміло приймати в клуб мерзлюків, теж така, хіба би літом було +40, тоді шкарпетки знімаю, а так - все сплю в них

17. Orman

Orman Модератор-бомба

ой, мені так карму гарно розписали :girl_tender:

18. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Дівчата, де перенесли тему про ялинкові іграшки? Бо я МК надибала, а виставляти нема де.... чи то у мене вже "повилазило"? :girl_crazy:

19. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Абрайро, готуємось до зимових свят тут
    хоча я не зовсім розумію, як ті теми поділені, (чи об"єднані?) я уявляла, що в одній темі будуть зимові прикраси своїми руками, а в іншій - приготування, як от сервірування столів, декор, і т.д.

Останнє редагування: 5 Грудень 2010
  20. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

і мені видається що не варто все перемішувати. Дякую, завтра докине МК з легеньких ялинкових прикрас :)

Статус теми:
Закрита.