ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: ОФФТОП рукодільний!

ага. дуже чітке фото. того й запостила.

2. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

А мені щойно прийшло в пп про ниточки ДМЦ від Бабет.
    вона з баньки продає?

3. Kasia

Kasia Well-Known Member

УМА!!!!!!!!!!!!!!! дивися.
    але збільшуй. сюди не ризикнула постити

4. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

І мені прийшло

5. Xomka

Xomka Well-Known Member

Але ж краса та дама, дякую, Касю! Але 17 днів:suicide: - то певне ні їсти ні пити, лише вишивати:girl_crazy: Умо, а у твоєму наборі теж такі стрічки? Я чомусь думала, що вони атласні...

І, соромно зізнатись (особливо поряд з пораненою Умцею), я не вишиваю біскорню((( Надіюсь ви мене пробачите:o Щось мене лише на робіна вистарчає, певно таки криза...

6. Ума

Ума Super Moderator

Касю, фото - всі гроші!!! :) До речі, я коли починаю вишивати якийсь дизайн, то перед тим в неті вишукую фото процесу і дуже люблю то розглядати. А тут такі фото класнючі!!! Де ж ти їх тільки видибала? мені здавалося, що я вже всі цьоці бачила :girl_crazy:

Хомочко, я ту біскорню чесно на силу роблю. і Робін тре робити і орхідеї стоять... а як поприходить тканина, то вже маю нові спільні процеси. і щось ні настрою ні бажання до голки нема. перевишивался певно, теж криза :sad: от чекаю посилочку з Англії - може настрій підніметься і кризу вітром здує :)

п.с. за стрічки не пам"ятаю. ніби такі як на фото :)

Останнє редагування: 18 Січень 2010
  7. redfox

redfox New Member

я правда не вышиваю, но пытаюсь вязать! на НГ связала Жениху шикарный шарф. Шерсть финская, деревенская - получился объемный и очень теплый:girl_haha:

8. Xomka

Xomka Well-Known Member

Супер! Сфотографуйте і покажіть нам у відповідній темі. Ми дуже любимо розглядати красиві речі, зроблені власними ручками:girl_claping:

9. Holly

Holly Moderator

Я сидю, дивлюсь процеси і слину ковтаю. Я нічого не вишиваю, щось мені не йде:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

10. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А в мене цього тижня відпустка, плануюю вишивати, вибирати унітаз, вишивати, підібрати два умивальники, і ще раз вишивати!!!!!! в неділю надіюсь покажу результати своїх трудів!!

11. Xomka

Xomka Well-Known Member

Відповідь: Види швів, стібків і техніка їх виконання

Може то й я якусь біскорнюшку на конкурс зварганю))) бо найбільше тої китички боялась:shy:

12. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Види швів, стібків і техніка їх виконання

варгань! моя теж без китички і наразі без знимок процесу..... так що більше буде ;)

13. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Думала повишиваю, як всі заснуть, але щось мені зле, стало все на шлунку :sad: . Той останній пампух явно був зайвим. Піду вип'ю мезим, може відпустить і ще хоч кілька хрестиків вишию.

14. Анута

Анута Well-Known Member

надихнула мене Надійка!
    комп не вилікувала, але йду пробувати якимось чином витягувати знимки біскорнюшки....

додано пізніше:
    таки доведеться щось робити з компом. Навіть не можу ті знимки переглянути, не говорячи вже про те, щоб якось їх звідти забрати :sad:((

Останнє редагування: 19 Січень 2010
  15. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

:girl_claping:

16. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Йду і я спробую вишити, мажливо встигну до кінця прийому робіт на конкурс, а якщо і не встигну всерівно планувала вишивати біскорню, але постійно відкладала

17. Ума

Ума Super Moderator

Надійка, таку гарну біскорнюшку зробила, молодчинка!!!

я щойно закінчила свою. точніше ще не знаю чи закінчила, бо здалось би серединку зчепити, але мене вже та біскорню так денервує, що то страшне!!! нема в мене терпіння до такої ювілірної роботи... я перед дівчатами,що вміють і люблять робити біскорнюшки схиляю голову низько-кизько!!! завтра влаштую фотосесію і теж покажу свою кривулю. Правда в мене фото процесів не так багато як в Надійки - в неї прямо майстер-клас вийшов!!! (то все тому що в мене манікюру нема) :girl_haha:

18. Xomka

Xomka Well-Known Member

Щось так тихо в Вишивалках - біскорню всі колупають чи що:ninja:

19. Анута

Анута Well-Known Member

борються з вірусами і сплять (принаймі я). Заставила себе встати від малого лише щоб подивитись як тут моє сканування на віруси відбувається. А на очі (заспані) майже не бачу... яке тут вишивання?..

20. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Я нині вже дотримувалась безпампухової дієти і трохи повишивала "Вечерю". Вдень були гості - брат із сім'ею, і братова жінка підтримала мене у тому, що можна нині вишивати :) :) :)

Статус теми:
Закрита.