ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Аделя

Аделя Active Member

Відповідь: ОФФТОП рукодільний!

Я їх полюбила лише тоді, коли навчилась правильно крутити (ще раз дякую Умі за мк). З кожним разом рука "набивається" і виходить краще, тепер навіть шукаю схемки, щоб там були французи (і то бажано побільше :girl_crazy:).

2. Naturals

Naturals Well-Known Member

Відповідаю тут на запитання з карми
    має бути така сорочка, тільки я трошки зміню рукава
    вишиваю на льоні ще й 2х2, то спочатку було тяжко але вже трошки привикла. Саме тяжче то що там 43 кольори і треба дуже часто міняти нитку але результат того вартий:girl_yes: так що обов'язково беріться за неї.

3. Kasia

Kasia Well-Known Member

певно мушу брати вишивальну відпустку.. бо треба злапати музу.. тако на кітконсультаціях собі подумала, що час і мені кіткоконсультнутися.:girl_wink:

так, що робимо паузу зі старими процесами і лапаєм музу, же би хоч вибрати якийть проект..:girl_yes:

4. kitka

kitka Well-Known Member

:khomyak:Ти кіткозалежна???:xaxa:
    Бачу, в нашій вернісажній родині завжди з чиєїсть легкої руки з'являється новий термін:girl_haha:.

5. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Була сьогодні в магазині Наталі на Чорновола. Дуже мені сподобався він - гарне оформлення (люблю червоний колір), і місця більше. :girl_smile: А той котярко - то таке -мммммммм:girl_claping::girl_tender::girl_yes2:

6. Iskra

Iskra Well-Known Member

людиски, то я! хотіла написати, що я є, жива-здорова, правда, шалено замучена - цей тиждень - то просто бомба...не можу дочекатися вихідних (сподіваюсь, що вони в мене будуть). бо все на купу, ніц не встигаю, тішуся, що встигла зробити одну задумку - потрібно було вчора до 12 ночі, я закінчила в 23.45:girl_crazy: якщо доживу до вихідних, то обов'язково себе чимось потішу:girl_spruce_up: останнє з вишивки, що тримала в руках, - то були маки. як матиму трошки більше часу, то покажу вам, що наразі маю. ось. ніби все. скучаю за Вами, не маю можливості передивитися всі рукодільні дописи. вірю, що і Ви про мене не забули:blush::give_heart: всьо:bye2:

7. Holly

Holly Moderator

Щось немаю зовсім настрою до вишивання, взагалі ні до чого. Якась знову чорна полоса, чи що

8. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Фух. Я вже є.
    Хоч думаю відсутності моєї сильно не замітили, бо і так останнім часом рідкий дописувач, проте активний читач:girl_crazy:
    Була без інтернету. :girl_phone1: Зрозуміла, що без нього ціла купа вільного часу і роботи.

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Написала мені Марія в карму, що Натанчик у нас малий кльоцочок.

Осьо покажу, хто мені вишивати не дає, бо їсть цілими днями. :girl_haha:

Нам 2 місяці і 6,5 кг. :girl_tender:

10. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Лілю, який ж він солоденький!
    а оченята якіііі.....

то певно є пряма залежність між вишиванням мами та вагою дитини (шютка юмора) -
    моя в півроку 7.5 кг важить :)

11. La esposa

La esposa Moderator

файний маленький кльоцок, молодці! :girl_tender:

а до нас внадилася якась :cesored::cesored::cesored: дзвонити з самого ранку на домашній, дзвонить і трубку кидає :babruysk: і шо то робити? передзвонити не можу, а тако би злапати і висварити [​IMG]

12. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

я в такому випадку беру трубку і нічого не кажу, без "альо", просто береш трубку і слухаєш. Є шанс, що там подумають, що щось на звязку сталось і проговоряться

Останнє редагування: 13 Листопад 2010
  13. La esposa

La esposa Moderator

та вже тепер буду знати — бо давно такого не було, відвикли :girl_emo: як то кажуть, швидко до доброго звикли :girl_devil: А ще, буває, дзвонить бабуля-дідуля, і питає: "А куди я попала?" я в такому випадку згадую старий анекдот і питаю: "А куди ви цілились????"

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Підозрюю, що наш пампушок буде в 3 місяці 7,5 важити, бо наразі набирає трохи більше кіля в місяць. :girl_haha:
    А вас усіх ми разом із пампушком цьомаємо за всі чудесні коментарі, що ви нам понаписували! :girl_in_love: :kiss: :kiss: :kiss:
    Ой, мої батьки теж так жартувати люблять.
    Моє улюблене було, коли тато на питання (укотре дзвонили) "це квартира Петрушка?" відповів "Ні, це квартира Пастернак". (як у пісні "танцювала риба з раком, а петрушка з пастернаком") :rofl:

15. Xomka

Xomka Well-Known Member

Окса!!! Вітаю з Днем Народження!!!

Бажаю чудового свята!!!

16. Holly

Holly Moderator

ОКСАНО, ВІТАЮ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

З Днем народження Тебе вітаю,
    І бажаю на всі літа:
    Будь такою, як Тебе я знаю,
    Проста, ніжна і всім дорога.
    Хай і щастя, і сонця вітрила,
    Мчать Твій човен до тої землі,
    Де панує лиш радості сила,
    Де збуваються мрії усі.

17. Oddly

Oddly Well-Known Member

:girl_claping: Вітаю Оксану з днем народження!
    Бажаю міцного здоров"я, творчого натхнення і креативнх ідей!

18. La esposa

La esposa Moderator

Оксано, і я приєднуюсь до всого вже сказаного, і до того, що ще побажають, і хай збудеться найзаповітніше бажання!

19. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Оксанко, з Днем народження.
    Нехай Ваші чоловіки носять на руках, успіхів у фотомистецтві та власній справі. Багацько здоровячка та жіночого щастя.

:give_rose::give_rose::give_rose:

20. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Оксо, вітаю з Днем народження! Здоров'я, натхнення, успіхів!

Статус теми:
Закрита.