ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: ОФФТОП рукодільний!

про мої півники (чи зразу на них кавьор-самольот казати?)
    куратора мені вже призначили :) файно, і ще Оксанка_Ф каже, що копняки при потребі, забезпечите.

а я знаю? але перед тим як братися залучу експертів (Іру і Катю).

2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А покажи схему!

3. Orman

Orman Модератор-бомба

зараз не можу, в мене вона на іншому компі

4. Velana

Velana Member

я буду чемно підганяти :girl_yes:, а копняки за Оксанкою :girl_blum: (цікаво, що двох Оксанок в куратори поставили, збіг :girl_in_dreams:)

5. Iskra

Iskra Well-Known Member

зі спізненням вітаю Наталочку з Днем народження! натхнення, любові, друзів і сонячних моментів!

Хельгу також вітаю дуже-дуже! нехай вагітність буде легкою і супроводжується лише позитивним настроєм:girl_wink:

6. kitka

kitka Well-Known Member

Настрашила мене одна людина в кармі конкретно:khomyak:. Казала готувати лижі:girl_crazy:. А я на лижах не їздун.
    Піду мінералочку поп'ю:shok:.

7. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Я тепер зрозуміла, чого всі так часто виставляють фото в процесах. Я тепер, як :girl_crazy: сиджу з посмішкою перед моніторм і читаю карму. Навіть спину випрямила :girl_crazy: Дякую вам!

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Та наші дівчаточка хвалити вміють, як ніхто!!! Отако начитаєшся і крила до вишивки ростуть! :girl_yes::girl_tender::girl_spruce_up: :kiss::kiss::kiss:
    А я трошки вишивала два вечори. Постараюся зазнимкувати вдень і показати.
    Я спосіб знайшла. :girl_flag_of_truce: Оскільки в нас поруч вулицю ремонтують, а землі канадські - камінні глиби й відбійний молоток чути на кілька кілометрів, не кажучи про які 20 метрів, то малий спить тільки в мене на руках під цицею, або якщо разом спимо. Ну, то я вишивала позаминулої ночі трошки, і нині трошки. А спала з малим до обіду, а нині взагалі до 3ої дня спалисьмо, як лінивці які. :girl_crazy:
    Я правда, не така швидкісна голочка, як наша Маріяся чи Еспозка, тому прогрес будете за методом "знайди 10 відмінностей" розглядати. :girl_blush2:

9. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Ти не одна - в мене швидкість вишивання вимірюється в 10 хрестиків на добу :girl_wink:

10. La esposa

La esposa Moderator

чесно, дівчата! ви би бачили мою вчорашню карму, то просто — :man_in_love: :air_kiss: :wacko1: :i-m_so_happy: :preved: :nyam2: після такого хочеться вишивати, аж гай шумить!

я ще вчора дві великих плями вишила, потім одну спорола і знову вишила (там якраз в мене на фото голка запхана, то те синє потім порола, бо з"їхала на 2 хрестики) :) навіть кіт мій собі Бістро вподобав, я вчасно не сховала, а він виспався на ньому, добре, що з вивороту :)

а чоловік каже, що то все енергетика, бо чи голка, чи ножиці гострим догори, котиско все одно мусить всадитися зверху :)

11. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Ох і зазадрю я вам, дівчата, вишиваєте собі) Ще й такі красоти :girl_tender:

А я скоро забуду, певно, як голку тримати і знов буду верхні півхрестики в різні боки шити :girl_impossible:
    Мала на ці вихідні нарешті завершити ту "домашню роботу", через яку я в вишивальному ступорі, так от, наступного тижня будемо відмивати-вибілювати тільки що винайняту квартиру, знов мені хрестиків не видать) Зате потім як сяду....:d64:

12. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Щось Курлі Ксени не видно...

13. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Відповідь: Вишивані роботи в процесі

14. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

Відповідь: Вишивані роботи в процесі

15. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

дівчата, привіт :preved:
    я тепер рідкий гість :8:

на роботі трохи почитую, але на логінюся, але я в курсі всіх подій :), хоча писати часу немаю зовсім

була в міліції, написала заяву :8:
    і я вже знову мобільна :dance2:

думала взяти простіший телефончик, поки не з"явиться той, що мені ся сподобав, але Тарас вчора зробив мені сюрприз-десь таки його знайшоооов :girl_tender:
    просили похвалитися-хвалюсі

Nokia X3-02 touch and type

не вишиваю ніц, але хочеться страшееееенннннннно, напевно ще тиждень трохи перепочину і вернусь в сім"ю :girl_yes:

Останнє редагування: 30 Жовтень 2010
  16. simona

simona Well-Known Member

Дівчаточка з минулими вас уродинами, здоровя, любові і натхнення на все, міцно вас цілую:kiss:
    Хельго - вітаююююююююююююю

17. Orman

Orman Модератор-бомба

я кидала, то ти недовиджєюча, кидаю ще раз

18. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

19. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Є я,ще є :) Маю трохи пригод - через свою непосидючість :) то як випутаюся - розкажу - зараз мене вистачає лише на читнути наші новини..., на жаль

20. Holly

Holly Moderator

можна тут поплакатись? Я зламала мізинець на правій руці + зміщення кісточки.Нічого не можу робити, не можу навіть Оленці підгузок змінити. Я не уявляю, що буду робити. Всі на роботах, Яринка хвора. Кортше, плачу..........
    І так щонайменше 3 тижні :sad: :sad: :sad: :sad:

Статус теми:
Закрита.