ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: ОФФТОП рукодільний!

файного перегляду ;)

а може, складеш мені компанію з бістро..? :girl_wink:

2. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

чи може все-таки спершу варіанти оформлення?

А я люблю бек, я люблю бек, я люблю бек...

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ггг, я тому щось і шукала, щоб Бістро не починати...бо то надовго буде:8: б"ю себе по пальцях щоб його в руки не брати:girl_haha:
    я так по секрету скажу пів секрету(а може ти в курсі:girl_in_dreams:),що є ще одна конспіративна бІстровишивальниця;) тому, Еспозко, думаю, можна гілку спільного процесу закалатати;)

4. La esposa

La esposa Moderator

чого..? бістро? зараз, пошукаю)))

а я півхрестик... півхрестик... півхрестик... півхрестик...

шооооооо???? і шо то за хом"як не признався, га..??????

5. La esposa

La esposa Moderator

Нічого, прарвьомся :) чесно, разом веселіше, суджу по собі, бо так і хочеться щось нове почати, народ щось цікаве вишиває, а ти півхрестики колупай)))) а разом, воно якось швидше буде йти ;)

6. geregala

geregala Member

Дівчата хочу вам розповісти що у четвер, 7 жовтня о 17 год. відбудеться майстер-клас по новій методиці вишивки, проводить пані німкеня, в приміщенні Марійського товариства по вул. Руській,10. Інформації щодо майстрині і яка саме техніка вишивки не маю. Пишу тут бо може когось зацікавить! На жаль сама не зможу піти, бо нема з ким малого залишити... Якщо хтось піде то обов'язково напишіть що і до чого-цікаво!!!:girl_bye:

7. Ума

Ума Super Moderator

так і знала, що щось тут не так :)
    то 1 юань = 0,15 дол !!! о, то інша справа, мій хом"як вже теж окосів від радості. Як матиму час на шопінг (бо їду в основному на екскурсії галопом по п"яти провінціям), то накуплю наборів ДІм на весь Вернісаж :girl_haha:

8. Iskra

Iskra Well-Known Member

то я - маленький конспіративний хом'ячок:ninja:
    ото поінтригую вас своїм бістром за кадром:connie_pull-pigtail

9. Мар'яся

тебе на митниці не пропустять з тими клумаками :girl_haha:

10. La esposa

La esposa Moderator

Іскро, то НЕПОДОБСТВО!! :girl_impossible: Нє, ну тако з-під поли вишивати бістро і не признаватися, мій хом"як надувся :girl_mad: Покажи процесик, га..? :girl_yes: я потрохи здуватися буду :girl_yes2: :girl_flirt:

то дійсно, пора гілку спільну калатати :)

11. Iskra

Iskra Well-Known Member

а твій хом'як любить солодке? (то, щоб його підкупити:girl_flirt:)
    нє, ну так не чесно тоже. я як покажу процес, то не закінчу маків, а знов повернусь до мого бістронька. падаждітє іщьо чуть-чуть! бо воно мене і так спокушає своїми жовтогарячими відтінками, велосипедом і спогадами про Італію. до речі, тримаю його на тумбочці біля ліжка - щоб тепло було:girl_flirt:
    до речі, про бістро. в мене з ним така історія пов'язана. то ж я, практично, через нього і почала знову вишивати (знову, бо щось там в школі колупала де-не-де+пасхальний рушничок трошка). пам'ятаю, то Кася виставила його фото і написала, що схему може надіслати на пошту. я відразу написала, що дуже хочу ту схему. Касюня мені її то надіслала, но я як побачила ту графіку...словом, подумала, що то убійство:suicide:, але картина ну дуууже сподобалась!:girl_in_love:

осьо в нерозібраному оффтопі знайшла свій допис за 20 травня 2009 року:
    "Кasia, картинка просто супер, нема слів!!! я також таку дуууже хочу... може, я б Вам у ПП написала свій мейл, а Ви б мені туди її скинули. бо то просто гріх таку красу пропустити..."

ось така історія. а цього літа нашої Квітки чоловік привіз мені Бістро:girl_tender: (то було після народження Роміка-Доміка). я так тішилась тим бістро, що то просто капець!

от колись, коли доживусь до своєї галереї, то обов'язково цю історію перенесу туди:girl_yes2:

ото бачите, на що мене пробиває восени? пишу довжелезні дописи в рукодільному оффтопі, виставляю фотки з моря, слухаю різдвяні пісеньки... Осінь...:girl_in_dreams:

Останнє редагування: 4 Жовтень 2010
  12. Catherine85

Catherine85 Well-Known Member

Ага, пора )) Я, вероятно, после волков тоже за бистро возьмусь :girl_flag_of_truce:

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А що такого в півхрестиках? Я їх теж колупаю.
    А Умця он чвертку поля наколупала самими півхрестиками.
    Так що ти не сама. ;)

У мене на вихідні із вишиванням не склалося, на жаль.
    Он сподіваюся, що зараз трошки поколупаю, поки Роман відвіз старшого на джуджітсу, а менший спить під бурчання хлібопічки. )))

Останнє редагування: 5 Жовтень 2010
  14. Мар'яся

І я , може ,зараз повишиваю... А то моя дитина мене сьогодні так вимордувала, що я вже ледве дихаю - от лише щойно заснув, цілий вечір сліз, вдень капризував, і так вже третій день. От, мушу розслабитись, бо інакше не засну.

15. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

то я від радостИ перепутала - окосіла зовсім з цими китайсями. Отож ,Там така проблема - доставка 1 кг "щастя" з Китаю - близько $20 за кг. Набір Дім(гарненький синенький з мушлями) - 140 грам :girl_haha: - щойно зважила :)

16. Птася

Птася Well-Known Member

щось видно дівчата мені пороблено, замість вишивання почала весь час в"язати :d7: треба зі мною щось робити :)

17. La esposa

La esposa Moderator

дуже любить, але в даному випадку мій хом"як ведеться на процеси, старі і свіжі ;)

та кіко там тих маків..? в мене вони теж недокінчені лежать, а роботи там на два вечори :ninja:

всьоооо, мене тут нема, я пішла робити темку :)

Розумієш, Лілю, не люблять мене півхрестики, такий виворіт кострубатий виходить, напевно, я щось неправильно роблю, бо не вмію вертатися, наприклад, якщо роблю стовпчик вгору, а потім треба вниз вернутися, а нема чим... перетягувати не хочу, закріпити нитку нема на чому... китайська грамота якась :)

ХВАЛИТИ :girl_tender:

18. Holly

Holly Moderator

Значить мені теж :xaxa::xaxa::xaxa: Я не тільки вишиваю і в"яжу, ще й з бісера вироби роблю і планах багато різних штучок пошити.

19. Мар'яся

А я вчора на той бек настроювалась-настроювалась, а він мені так легко пішов, що я до третьої ночі не могла від нього відійти (так файно виходить :girl_in_love: ). Ще трошечки лишилось! сьогодні завершу і буду тішитись :)

20. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Всім привіт :preved:
    я ужо є, і майже виспалася :xaxa:
    ох, як файно я погостювала :dance2::dance2::dance2:
    була 2 дні і мали купу справ, але чомусь зовсім не втомилася
    привезла трохи покупок, подарунків і планів вишивальних :dance2:

ну ви і накатали, пішла читати і може навіть когось підіб"ю на спільний процес :connie_pull-pigtail

слухайте, і шо з тими китайцями робити?

Статус теми:
Закрита.