ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: ОФФТОП рукодільний!

Лілю, а в нас таке в ПХ продають :) правда, з самої маргарини, але я теж сама спекла була :)

...ржала... нє, ну то ж треба??? я чуть з крісла не звалилась :)

2. Kasia

Kasia Well-Known Member

не пойняв? давай на форумівку тягни інгридієнти і всьо буде.:girl_yes:

3. Orman

Orman Модератор-бомба

кокі?

дівчатка (всі питають в кармі), на роботу я не влаштувалась - я їм не підійшла, а вони мені. Так що я далі тренуюсь вдома (ггг, я просто жадіна, хотіла за це ще й гроші отримувати) :).

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

О, і ще одну вихвалялку маю. Правда, вона нерукодільна, тому теж сюди напишу.
    Мала я отаку файнюню:
    Як той перший. Тільки він повільний був (дууууууууже повільний), а ніц поміняти на потужніше не вдалося (деталі не виробляють більше), тому цей вирішила подарувати братові, як раритет (такий красень той компутер, що шкода було продавати).

А Роман мені ось такого купив:
    [​IMG] [​IMG]
    То просто мрія! Невеличкий, лише 12 дюймів, швидко працює, має 160 гіг пам'яті. Я вже собі покопіювала туди бісерні книжки та схеми, деякі вишивальні (деякі, бо я люблю РМ, а для еплівської продукції ще програмки не придумали, на жаль) і улюблену музику. Так що тепер зможу бути з посиденьками, коли завгодно й не буду залежна від великого компутера. :girl_curtsey::girl_curtsey::girl_curtsey:

5. La esposa

La esposa Moderator

Всьо, Еспоса спакувала торбу, прибрала хату і готується їхати в тундру. Не скучайте :) З"явлюся в понеділок пообіді :)

6. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Я ЗАКІНЧИЛА КОНКУРСНУ! ЩАСТЯ!!:radist::radist::radist: :clapping::clapping::clapping::yahoo::yahoo: :yahoo:

7. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

нє-а, не я, вишивала irinkakosiv. я вишивала ікону і весняний букет:girl_wink:

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

немаю фотоапарата. вирішила сфотографувати на мобільний.
    і от зараз, шнурок до нього не взяла в Тернопіль.:girl_devil: а цілий ранок вишивала, щоб показати вам хороший кавалок.
    п.с. з хороших новин - поскладала в голові троха, як приступити до великого сюрпризу з моїх планів.:girl_crazy:

9. Orman

Orman Модератор-бомба

дивіться, що я надибала

я тож в цю профспілку записуюсь :)

10. irinkakosiv

irinkakosiv Member

О, Лілю, бачу у нас намічається спільний процес ( я про бісерні набори ). У мене вже лежить набір з вишеньками, чекаю музу, а я ще облизуюсь на на третій з цієї серії. Ох, ці плани, плани...

11. Ума

Ума Super Moderator

Переглянула папку з конкурсними роботами... втратила дар мови... там ТАКі шедеври!!!! хворію. починаю комплексувати і тихенько заздрити... лікуюся. будую вишивальні плани :girl_in_dreams:

п.с. Касюню, спокуха, після 4х робіт що в лінієчці :girl_crazy:

12. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Я так бачу, що й мені треба таку лінієчку зробити, бо я певно, тих хлопчика з дівчинкою не завершу ніколи... Що почну дошивати, так зразу вони мене нервувати починають...

13. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

а нам показати? :girl_crazy: ну коли вже то 6 вересня...
    голосувалка вже завтра буде?

свято наближається, свято наближається :clapping::clapping::clapping:

14. Ума

Ума Super Moderator

ну, може 2 дні затримаємо... для апетиту :girl_crazy:

а коли Хомка повертається? хотілось щоб вона взяла участь в Холмсі теж... от і чекаємо :)

15. Orman

Orman Модератор-бомба

дууууже смішно :girl_mad:

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

я проти затримок . в холмса всі най бавляться у пп модераторам -наприклад протягом 2 днів від початку і 1 спроба.
    хто більше вгадає- той переможець.

17. kitka

kitka Well-Known Member

Підтримую. Так буде найчесніше. Всі будуть в однакових умовах.

пс Ну колииииии вже:wacko1:?

18. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

ггг, знову затримка, ви хочете щоб ми померли від нетерплячки?

19. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Так не чесно :girl_devil: Першою думкою зранку була думка про конкурс, летіла до компа з завмираючим серцем... Хом'яка розриває від емоцій, ніяких сил на очікування вже не лишилося :girl_crazy:

Вчора бавилася з купленим набором.
    Не втрималася і розібрала ниточки по номерах, виявилося, що це не так складно, як я собі уявляла. Фіяно, чекааааюююю:girl_tender:
    Виникло питання, може і глупе чи можна графити канву з нанесеним на неї малюнком? Боюся, що ті "тріщинки" відіпруться разом з маркером. Дівчата, що порадите?

20. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

та ви починайте, починайте, я згодом наздоганятиму :d64:
    в мене також руки так і тягнуться до "маракуї":girl_crazy:, гиги
    але мушу завершити маки, тим більше мій запал до них, на щастя, ще не потух :)

думаю графити можна (хіба для 100-% певності інструкцію ще раз перечитати, щоб не було яких застережень)...

Статус теми:
Закрита.