ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

Питали мене за знимки із захисту. ;)
    На жаль, знимкувати захист не можна. Захист публічний, але фото та відеозйомка заборонені. Колись хтось пожалівся, що заважало, то заборонили відтоді. Роман мені суворо наказав навіть не пробувати, бо захист можуть зупинити, а мене випровадити. :girl_crazy: До речі, стенограм теж ніяких не роблять, на відміну від того, як то є в Україні.

2. Velana

Velana Member

дуже сподобався! переглянула на "одному подиху"... моменти, задумка - неперевершено!:girl_claping:
    підтримую! він у вас - талантіще!

3. окса

окса Member

Дякую,дівчата!:girl_in_love:Мені приємно таке читати і важлива Ваша думка:girl_in_dreams:

4. Coshitce

Coshitce Member

Ти краще напиши як себе почуваєш, а "прочухан" по старому знайомству "льогко". Правда прочухан тільки навзаєм: я гобеленчик з кошеням вийняла вишивати (чекаю кінця сесіїї.)

5. Xomka

Xomka Well-Known Member

Підтримую:y: Сподобалось, що піднята нелегка тема і цікаво висвітлено - дійсно дивишся на одному подиху.
    А також маю кілька зауважень. По перше - не сподобався голос актора - якийсь такий різкий, неприємний:girl_nea: (хоча певно то така задумка для контрасту;)) По друге - не зрозуміла стосунку наведеної цитати Далай Лами до фільму - не доганяю(( По третє - не сподобалось послання - якщо кохана (чи просто близька) людина в біді, то вихід - накласти на себе руки (а паралельно ще й коханій людині допомогти) - вважаю це неправильним і не по християнськи. Якщо уявити, що цей фільм подивляться мільйони підлітків нашої країни і в 2/3 аудиторії буде нещасливе кохання, стає моторошно... Не має бути хепі-енд, але точно не самогубство - це погане програмування аудиторії.
    п.с. Мій брат переживає зараз подібний період, з тою відмінністю, що його кохана не має проблем зі здоров'ям, що не завадило їм розстатись. Якби він надумав стріляти чи стрілятись - :girl_impossible:

Останнє редагування: 18 Січень 2012
  6. Анута

Анута Well-Known Member

Ірусь, ІМНО це як сучасна історія Ромео та Джульєтти

7. Velana

Velana Member

то ти просто може рівняєш до тих "солодкоголосих" - мені спочатку було не звично теж, але потім якось той голос "був в тему".
    хм, а чого? все зрозуміло)))
    ну тут можна посперечатись, зараз таке "програмування" тої аудиторії і такі жахи в деталях показують по тому ТБ - шо волосся дибки стає.
    Чому з цього фільму підлітки та інші навпаки не можуть взяти щось корисне? Я для себе зробила інший висновок. З любої ситуції є вихід - і не варто робити так як показано. А то в нас підлітки - зразу що в крайнощі :confused:.
    та й спочатку потрібно уважно прочитати назву - і відразу стає зрозуміло - що автор хотів донести/показати аудиторії ;)

Останнє редагування: 19 Січень 2012
  8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Хомочка, написала практично все як я і подумала з тією лиш відмінністю, що словам Далай Лами я собі знайшла пояснення, не знаю чи вірне, але А взагалі дуже сподобалась дівчинка.
    Щодо фільму, то спочатку мені виглядало на скорочений варіант фільмів "Солодкий листопад" чи "Спіши кохати", але вкінці як і Анута мала асоціацію з Ромео і Джульєта.

9. Xomka

Xomka Well-Known Member

Якби лишень не випадковий перехожий:girl_crazy:, до якого й стосувалась цитата, дякую Квітці за пояснення:) Тоді взагалі вважаю, що цитата не достатньо освітлена в фільмі, бо я того перехожого зафіксувала, але не щоб аж дуже.
    Оксано, щодо назви - а вона там є:girl_crazy: Х72.9?

10. Velana

Velana Member

єєє.. і досить непроста та назва.
    власне по ній і зрозуміло - що хотів автор показати глядачу.
    то перше шо видала гугля ;) кому цікаво то може пошукати саму класифікацію, то по психології а там самі знаєте як :girl_crazy:

11. Xomka

Xomka Well-Known Member

Ну так власне, певно незле було б щось інше зробити - жахів зараз предостатньо((
    Я вважаю, що "як показано", ще й якщо не раз, відкладається десь на рівні підсвідомості і особливо у підлітковому віці, коли
    - наслідки непередбачувані і точно не веселі. Висновок після фільму - треба робити навпаки - зробить дуже і дуже мало людей, особливо підлітків. Та й підсвідомість картинку/сценарій може підсунути в невідповідний момент...
    п.с. а голос дійсно наприкінці вже в тему був - такий "навевающий ужас":girl_crazy:

12. Velana

Velana Member

та й тих "сопливих" серіалів теж ;) і не знаєш шо ліпше дивитись - ті жахи, чи ті серіали. Я то взагалі ніц не дивлюсь - виняток якісний фільм і то досить прискіпливо вибираю.
    а на рахунок підлітків

13. Xomka

Xomka Well-Known Member

Ну от чесно, для мене ті всі слова в "назві" - як висновок судмедексперта чи слідчого. Назва не може бути такою довгою, це раз. Бажано щось простіше, ні? бо по фільму ніби все зрозуміло, а назва така "наворочена" що аж! Тоді постає питання - на яку цільову аудиторію фільм розраховано? На філософів чи на звичайних людей, які філософствують лише поверхнево?

Таку назву мені за хвилину не те що осмислити, а прочитати важко - я правда не супер-пупер читака по діагоналі, може того так)))
    І я вперто кажу, що я не розумію - що саме автори (сценаристів аж четверо, якщо не помиляюсь) хотіли донести до глядача???
    п.с. може то я туплю, бо давно фільмів не дивилась, не знаю...

14. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

так, вища освіта в Німеччині безкоштовна і більшість післядипломних програм також, принаймі так було ще 2,5 роки тому, не виключаю, що щось могло змінитись, бо такий факт відверто обурював праві партії та їх прихильників, котрі лобіювали платну систему освіти, особливо для іноземців. Було чимало дискусій та чвар на цю тему на рівні уряду. Чим завершилась історія і чи щось змінилось, не знаю, - не цікавилась, бо якось потреби не було...
    ще в часи мого навчання я на собі відчула неприязнь місцевого населення - кілька разів чула тихі коментарі - поприїжджали тут, за наші бюджетні кошти навчаються, а ми мусимо мовчати, бо знову звинуватять в нацизмі...

усіх вітаю зі святом! нехай Йорданська вода оздоровить наші душі та тіла!

Маріє, а коли в Штатах декретний лікарняний дають? з якого тижня? він обов'язково починається в якийсь термін? чи можна піти швидше або пізніше?

15. Orman

Orman Модератор-бомба

ааааа, бомба!

16. Liliyah Romanova

Фіянко, у них там 2-3 оплачуваних місяці на все. :sad: Хоча, здається, є ще можливість брати кілька місяців неоплачуваної відпустки.

Я маю право піти 8 тижнів перед ПДП, але повернутися тоді мушу рівно через 12 місяців.
    Правда, мені нараховуються відпускні. Відповідно з попереднього декрету я маю 3 тижні, а з наступного матиму 4 тижні (правда, то безоплатні). Якщо після року декрету ще взяти 7 тижнів вихідних, а почати можу з невикористаних 2-ох платних тижнів, а тоді ще візьму рік безоплатного декрету для "догляду за дитиною", а після нього знову 4 тижні неоплачуваних нарахованих відпускних... То потому можна буде взагалі не вертатися. Сподіваюся, до того часу знайду свою "роботу мрії" й буду знову перекладачем. О, які в мене плани наполеонівські. :xaxa:

Розповіла на роботі, що я вагітна, то нарешті дали мені спокій і не сіпають через дурниці, які мене навіть не стосувалися. :girl_cool:

17. Liliyah Romanova

Кому цікаво почитати про ялинкові прикраси та як вони робляться, ласкаво прошу в мою галерейку. :girl_blush2:
    Ще раз хочу подякувати усім, хто за них віддав голос у конкурсі, а спонсорам - за відзнаку та чудовий приз! :girl_in_love:

18. Mariya

Mariya Well-Known Member

В нас дають 12 неоплачувальних тижнів на все зі збереженням бенефітів :cry: Та й то тільки тому, що я в державному університеті працюю. Всім іншим 6 тижнів дають. :cry: В мене термін - 7 липня, семестр закінчиться 4 травня, тому декретної відпустки мені не треба. А от на осінній семестр буду брати відпустку.

19. Анута

Анута Well-Known Member

Захожу значить я на форум, а тут три лунатика сидить (в принципі як і завжди): Ліля, Хомка та Мар'яся. "Три девици под окном пряли поздно вечерком..."
    Якщо з Лілею все ясно, то іншим кралям то чого не спиться? В нас то пів на третю ночі, а не на 8 вечора. Муза теж з підвиду лунатиків?? ;)

20. Liliyah Romanova

Мар'яся вже ніби пішла спати. :xaxa:
    А ти чого не спиш? ;)