ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

УРА! Вітаю Марійку, яка молодчинка! Які гарні новини зранку. Все, хороший настрій на весь подальший день забезпечений.

2. окса

окса Member

Дівчатка,я за Вас така рада:girl_tender:Марія-молодець:d25:.Ліля,вітаю.:girl_claping:Побільше б таких хороших новин:girl_dance:

3. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

Вітаю Орман-Марійку з донечкою, і бажаю донечку ще нашій Лілі:girl_tender: А нам страшно зважитися на 2 дитинку, якісь страхи про ті безсонні ночі:connie_pull-pigtail, чоловік каже лиш тепер гарно спимо)))))))))))))))

4. terezka

terezka котяка-вишивака

Ой, які радісні новини з самого ранку!!!!

Вітання Марійці з народженням маленького сонечка, дуже радісна новина, ще одна рукодільниця буде!!:)))

І Лілю теж вітаю!!! Я дуже рада була прочитати таку новину!!! Вернісажні бузьки літають і справу свою знають!:haha:

5. tsarivna

tsarivna New Member

:girl_tender::girl_tender: Проснулась зранку, а на вулиці після вчорашньої "бє" погоди таке сонечко гарне світить... Думаю: "І до чого б це?" Заходжу на ДП, а тут така новина - і не одна, а 2. Вітаю, дівчата!!! Орман з завершенням одного стану і переходу в інший:girl_wink:, а Лілю з заходом в такий прекрасний стан:girl_tender:

6. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

Лілю, вітаю з такою чудовою новиною, гарної вагітності ;)
    Маріє, дуже радію за вашу сім"ю, вітаю з народженням чудової донечки, хай росте здорова та щаслива, і ім"я красиве вибрали(у нас в Щирці 17 грудня храмовий празник, і мощі св. Варвари теж є в нашій церкві). Св.Варвара була дуже хорошої людиною та хрестиянкою, хай всі такі красиві риси характеру переймає і твоя донечка. цьом

Останнє редагування: 17 Листопад 2011
  7. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

мені певно пора в "затуркані"
    про Марію побачила, а про Лілю проґавила

Лілю, щиро вітаю і так тішусь!!!:girl_tender: :kiss: :girl_tender:
    Та то ж як не крути, а таки писанкова естафета.
    Цю писанку, яку надіслала писала з щирими побажаннями мати діточок, як на тому небі зірочок.

Не зню, як то організую, але наступного року під час Великоднього посту хоча б для плануючих писанкову зустріч мушу забульбенити.

8. Velana

Velana Member

ой казали :girl_wink: але я чомусь була певна шо там маленька красуня має бути :girl_tender: Марійко, вітаю!!! спокійних вам нічок і солоденького молочка :girl_in_love:
    Лілю, ще раз вітаю! легкої вагітності! :kiss:

9. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Які новини!
    Як прочитала і уявила собі нашу Марійку з донечкою, що їсть цицю, аж сльози на очах виступили.
    Бажаю здоров"ячка, здоров"ячка і здоров"ячка і все буде добре!

10. La esposa

La esposa Moderator

Вирішила одним оком забігти на Вернісаж, і недаремно!! Найпозитивніші новини, саме сьогодні, і стільки відразу!!! :girl_yes2:
    Лілю, легкої тобі вагітності, цьомаю і міцно-міцно обіймаю :kiss:
    Марійко, здоров"ячка вам і багато смачного молочка, ростіть велиииикі! :girl_claping:

Тішусяяяя.... :dance:

11. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Дівчата, вперше в житті виграла)))) а знаєте що? Квиточок на прем'єру "Сутінків".:girl_tender:

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Дівчатка, я вам усім дуже вдячна за побажання й вітання!! Стільки позитивних емоцій мені подарували! Дуже дякую!!! Я вас люблю! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

13. simona

simona Well-Known Member

Не знаю чому, але чогось відразу знала, що у Марійкі буде доня - ну хтось мусить з часом "Вернісаж" підтримати. Марійко ВІТАЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮ. Лілю супер вітаю тебе також - ну якось в таких хороших людей все має бути "гуд".Клас рада, дуже рада за вас всіх

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Нині вечір був геть неплідний у мене. Почала вишивати та й лишила. Так токсикоз мордує, що капут. Ех...

15. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Гарні новини:) Маріє, вітаю з народженням донечки. Нехай росте здорова та чемна:)
    Лілю та Богданко, дуже рада за вас. Легкої вагітності :kiss:
    Так на душі стало весело, що на очах з"явилися сльози радості

16. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Ото вчора був плідний день на вернісажі. Марійка-Орман, вітаю з донечкою! В мене також було відчуття, що то буде дівчинка. Смачної Варварочці циці:girl_tender:
    Також вітаю Вероніку-НікуЛавлі з народженням довгоочікуваних маляток. Хай ростуть здоровенькі:girl_tender::girl_tender:
    І Лілюся і Богданка, цьом ще раз.

17. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

Вероніко, вітаю теж з народженням діток-здоров"ячка вам всім! цьом. дуже тішусь.

18. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

я ще досі не можу від тої навали чудових новин відійти - думала, посплю, попустить трохи, та де там....
    тому, вибачте, таки мушу виговоритись))))

день вчора почався з смс Орман :radist: - так як мій муж був в курсі очікування приємних подій, дивлячись на мене, стрибаючу і усміхнену, він заходився голосно співати по хаті приспів пісні Уми Турман "Варвара"))))
    Мене реально розпирало від щастя і я вже почала пакуватись до відвідин пологового, подумала собі - "якщо до палати не дійду, хоч під вікнами трохи покричу!:connie_pull-pigtail"
    Мужу вдалось мене трохи остудити та заспокоїти - нагадав мені моє бажання когось бачити в палаті чи під вікнами в першу добу знайомства з малятком)))

Потім, як я прочитала на ДП новину від Лілі :radist: - на мене накотилась друга щаслива хвиля - Лілю, в кармі та й взагалі дуже важко описати те, що відчуваєш - я за тебе шалено тішусь і щиро зичу приємного та легкого періоду вагітності, міцного здоров'я усій твоїй родині! :girl_tender:
    Ще не відійшла друга хвиля, прийшла третя новина - одна форумлянка поділилась в пп своєю новою "вагітною" радістю :girl_tender:....

Ну і кінець дня потішив не менше - Ніка - молода щаслива матуся відразу двох діток!!! :radist:

реально в голові досі паморочиться від того граду позитиву - дві щасливі породіллі, три нових народжених малятка та два нових крихітних життя :radist:
    нехай вас усіх Бог береже та благословляє!

19. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Ніка, вітаю тебе! ти молодець! Здоров'я маляткам і мамі! Дуже тішусь за поріділь і вагітну компанію, Ліля, бум на каву в скайп ходити:haha:)))))))

20. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я тобі вже вчора теж казала, що цілий лень наспівую "Варвара", але то пісня БИ-2:girl_wink:
    прочитавши прохання наторелли про молитву, я подумала, що Орман вже народжує і з світлими думками пішла спати, а на ранок була якась затуркана, дивлюсь в мене 2 повідомлення, читаю перше про Варварочку, що гамає вже другу цицю:girl_tender:, кричу "урааа!" і читаю друге повідомлення, про те, що Орман народила дівчинку. В голові таке "стоп, а хто написав перше смс?"
    Дуже тішусь за наших дівчат: за новоспечених матусь Марію і Ніку і за вагітних мамусь Богданку і Лілю, всім зичу міцного здоров"я :)
    такі гарні новини дуже надихають:girl_tender: