ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

Кіточко, то ти вже за вихідні "начудила"? :girl_claping: :khomyak:

2. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

а ми на вихідних повісили мамі світильник (мамі того року 55, завтра ДН, а ми не бум мали часу посеред тижня, тому вже наперед подарували), а ще й в неділю ходили в гості на піврочку двійняток їдної файної форумляночки;)
    а ще й Софія всім накінець вихідних зробила презент - пішла спати в 21.20, а встала 08.10 нині і то всьо по новому часу. Дякую, Сифійка:) (так себе називає моя донечка)

3. terezka

terezka котяка-вишивака

а ми в суботу зустрічали чоловікову маму (це вона вперше до нас зібралась в гості, бо до Львова їхати було далеко та й постійні мої-чоловікові відрядження унеможливлювали планування візиту)
    хату причепурили, кицьку-собаку теж, всі вели себе дуже чемно, чоловік вихвалявся моїми вишивками (одобренно було), уф.. можна видихати

4. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Потрошки відживаю :) Вже почала нормально рухатись, але все ще лежу. Бабусі-дідусі зробили мені "податкові канікули": малого забирають на весь день, тільки доставляють, щоб переночував, їсти наварене поприносили, а я лежу-віідлежуюсь. Часом добре і похворіти :) Зате не лежу безцільно, а приспособилась вишивати, ввечері здам звіт :d64:

5. kitka

kitka Well-Known Member

А шо, думаєш, не подужала би такого старого Кайдаша сотворити:girl_haha:? ("Кайдашева сім'я" - моє улюблена книжка:cool:)

Там достатньо зробити єдного. Далі випиваєш таку флєшку горіляки, як він там обіймає на фотці, і о, чудо: бачиш дванайціть:xaxa:.

6. Аделя

Аделя Active Member

Якщо на конкурсі "Вишивальне люстерко" ви побачите дизайн із зображенням Попелюшки- то буде моя робота :girl_in_dreams:... Вже другий день намагаюсь позбирати і розібрати 12 кольрів бісеру, які мала необережність розсипати :girl_cray:. І це в той момент, коли прилетіла шалена новорічна муза :sad:...а позбирати мушу, бо дитина не рівно дихає до тих "маленьких м'ячиків".

7. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Дейзі колись писала, що одягає на трубу пилососа капроновий підколінок і весь бісер збирається в шкарпеточку, а там вже можна сортувати тихенько.

8. Аделя

Аделя Active Member

О! Цінна порада, шкода, що запізно побачила, бо ми з чоловіком вже весь (в полі зору :)) бісер позбирали, залишилась "найприємніша" частина - сортувати тихенько...
    Дякую, Фіяно, вже йду вишивати "новорічні шедеври" :girl_dance:, олені чекають :girl_wink:!!!

9. Zolotynka

Zolotynka Well-Known Member

А я, дівчатка, була вчора в "Аґрафці"! "Шо вам сказать..." Це просто :khomyak: Скільки там дімівських наборів - у мене аж очі порозбігалися, та ще й такі приємні ціни! Краєм ока ще помітила дівчаток "Gorjuss" - вау! Окрім наборів, ще стільки всього гарного. :girl_impossible: Шкода, не встигла все роздивитися, бо чоловік потягнув далі (нудно йому там, що з нього візьмеш). :) Але я тепер там стану частим гостем, це точно. Дякую нашим рукодільним форумляночкам за таку красу й натхнення! :d64:

10. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Була в Аграфці, , трохи купила, трохи поговорила, трохи подивилась, трохи пригляділась.
    Шо сказать? треба ВСЬО. Нашо? Ой, то таке глупе запитання:girl_flirt: Бо треба:girl_haha:.
    Купила чорнила, брадси, стрічку, зд-стікерні квадратики, гліттер... ледве втрималась від тільдової коробочки металічної і від набору... зими... але в мене скоро уродини, такшо дорогим та рідним я взяла по візиточці)))))))))))))))
    Отаково всьо на купу.

Крім того мала неприємний інцидент з Софом - Софія впала на спину на ребро сходинки і я зашпортнувшись ше її коліном притиснула, але вродь всьо ок, обійдемось йно синяком, то не перший місяць дитині і я вже мама привикнувша до "дитина впала, бо всі діти падають десь-колись-чомусь" і до інших такого роду речей. Тому, ясно шо переживала, але все в нас ок.

11. Ума

Ума Super Moderator

Нарешті я приїхала із гостинного Закарпаття! Так було класно! З погодою неймовірно пощастило! Малий в захоплені! Думала буде важко, бо чоловік десь в Сіетлі застряг і не встиг повернутися до наших вакацій з друзями, але Фій надиво зрозумів, що мама приїхала відпочивати і діставався до інших дядьок, а вони в силу того, що мої друзі, з невимушеним виразом обличчя відповідали на його 1001 питання, і дурачились :girl_haha: І коли мене питалися чи вже легше стало з дитиною (бо в них ще дітки малі), то я казала: - угу, саме зараз вже значно легше... :girl_in_dreams:

Але зовсім я нечемна стала на Вернісажі! Ще коли отримала мега-бомбезні подарунки і ніяк не похвалюся ними вам! На жаль, важко впіймати мені денне світло в хаті, то або світло є, або я є - разом не виходить :girl_cool: Але пару знимок зробила Кітчиного сюрпризику. йду виставлю фоточки. А так для затравки апетиту розкажу, що отримала наймоднішого Равлика від Мар"ясі, смачний цукерковий букет від Сихівчаночки і таку витончену та неймовірно делікатну серветку від Людмили - то просто шось! Тисяча передінфарктних ховрахів!

12. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

ой, а я мала кумедний інцидент
    бавилась в матрицю в Аґрафці - виходила в скло :girl_haha:, троха злякалася, зате продавця повеселила :girl_haha:
    і ніби уважна, але шось спішила

Умі мільйони компліманів за магазинчик-дуже теплий та душевний. Чекаю вишивальних прибамбасів :girl_claping:

13. окса

окса Member

На даний час РУКОДІЛЬНУ КРАМНИЧКУ буду вести я.На разі там бардак:girl_cray: у темі-але то
    тимчасово.Якщо комусь щось потрібно-пишіть

Вибачайте за тимчасові незручності:girl_flirt:

14. opko

opko Member

Вдалось на хвильку заглянути в Аґрафку. Дуже гарне місце, де живуть такі різні і такі однакові, трохи смішні і наївні створіння. Вони володіють тієї доброю простотою, яка викликає посмішку, і змушує серце зігріватися і розцвітати. Хочеться схопити цього ангелика в руки, і тискати його, м'яти, розглядати, відчуваючи, як душа повертається у безтурботне і сонячне дитинство. Тепер я знаю, що дуже хочу зробити тільду, але потрібно декілька дрібниць - швейну машинку і весь реманент.

15. Holly

Holly Moderator

бавлюсь в екскурсовода :girl_cool:
    [​IMG] Мальдіви
    або Соренто, Італія
    Я би обрала Мальдіви :girl_in_dreams:

16. cydulkina

cydulkina Member

оте Соренто, мені дуже схоже)

17. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

булисьмо вчора в Аґрафці великою "вагітною" компанією (з Орман та Нікалавлі)...
    й справді дуже хотілось бавитись усіма тільдами, розглядати та гортати книги, мацати різні тканинки та прибамбасики, просто бути там довго-довго і насолоджуватись чудовою творчою атмосферою :girl_in_love:
    Дужжжже там тепло, душевно та затишно, хочеться повернутись туди знову і знову...

мені особисто найбільше сподобалась "душа та атмосфера" магазину, його "продуманість в деталях", широкий "тільдовий" асортимент, приємні ціни на набори для вишивання, Умині бездоганні вишивки на стінах, уважний та приємний продавець.
    мрію про більший асортимент власне товарів для вишивання і мрію потрапити туди знову в не менш приємному товаристві :girl_in_dreams:

столик класний, ми там файно побавились, шкода до малювання не дійшло :girl_haha:

P.S. стадо равликів - то щось :khomyak::khomyak::khomyak:
    ще досі не можу визначитись якого з них хотілось би більше :girl_in_dreams:

18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А у мене вчора всі мої радості були перекреслені вредністю і впертістю моїх рідних.

Накінець-то муж мені приніс пачку з пошти додому, яку я так страшенно виглядала. Я прийшла домів, і бачу нема ніде. Я намотую круги по-хаті, а хата в мене не така вже й маленька, оббігала всі кімнати... заглянула на кожне крісло, під кожен стіл, а ніц нема. Дзвоню до мужа і кажу - десь пачку дів! А він каже, та вона в машині возиться. Ну я кулею в машину, вхопила пакуночок, рокрамцяла обгортку на кавальчики і дістала відтіля свій подаруночок. Там був дуже гарний равличок (я так розумію від Мар’ясі), якого зацінила моя Анна і він поселився на моїй п’яній ніні. Була подушечка, яку я планую пручепурить. Був маленький штампкик з цвітуйочками в честь весни (вчасно! вліплю його на калєндаж), був кульочєк з мереживом і дуже солодким рожевеньким метеликом. Мені і дівчаткам метелик дуже сподобався. Кажись усьо.
    Знимки я ще не робила, бо не було як вчора, бо після того як я роздерла вкраїнську «обгорточну бумагу», я поволочила мужа купувати мені робочий столик.

Поїхали, купили. Столик файний, досить великий. Дівчинка що продавала ще дала мені в нагрузку купу різного паперу, дуже навіть файного, і різних вирізок з картону, буквочок, ґудзиків. Дала дві пачки для зберігання дрібничок. Таку торбинку що можна за собою носити вишивку (хі..хі) Доречі, мені також прислали набір для вишиття бісером. Переоцінюєте ви дівчєта мої можливості!!!

Вертаючись до стола. Купила я стіл, щаслива приїхала додому і тут чую заяву - Ти мені того стола не вздумай ставити ані в великому покою, ані в спальні!!! (муж) а тільки переступили поріг хати, а мама - закрий двері, і волочи то собі на гору!
    І так мені було як серпом по ... Але я дала всім емоціям влягтись і заявила, що я той столик таки поставлю в кутику в великій кімнаті і накидку вшию, так що його білизна не буде нікому різати очі.

Так мені було прикро, що малом не плакала. Ну чого ті люди такі злі?

19. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

І я відпишуся :)
    Гарний вчора був початок дня! Такою класною і симпатичною компанією здійснити довгоочікуваний візит в Аґрафку, а потім мило потеревенити в кафешці... мммм :) Я наших дівчат-колобочків ще не бачила, а вони так класно виглядають, такі позитивні, аж світяться!

Оформлення магазину мене підкорило! Таке все світленьке, акуратне, стильне. Можна ходити, дивитися, розглядяти, мацати. Продавець - дуже приємна дівчина, ще й за роботою - створенням равликів, які тепер стали моєю особистою захцянкою.
    Якщо б я не ненавиділа швейну машинку, то не змогла б піти звидтам з пустими руками! Хоча з пустими і не пішла, вишивальна душа знайшла свій набірчик ;)
    Дуже приємна атмосфера, я б ходіла просто посидіти на стільчику і порозглядати :)

А ще в мене є бомбезні подарунки від Фіяни на День народження! Дякую за продовження свята :) Вихвалятися буду трохи пізніше у відповідній темі.

А зараз піду вишивати, чого вже два тижні не робила.

20. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Забула написати, бо я догледіла що ще були дві тільдо-тканинки. Аха... ну то я нині ще один магазинчик знайшла де тих тільдо-тканинок, тай по доллару. Мають щєсті ті тканинки, що я мереживо і стірчки першими побачила, бо напевне набрала бим на всі гроші тих тканинок. Але класнючі.

Я не просила, ви самі мене спонукнули на таке. Тепер з мене буде вишивально-шийно-скрапово-вязально-кухонна Маруся.:d64::d7::girl_haha::d23: