ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

нєєєєєєє, Хомочка не у Львові, буде наче з понеділка, бо має прийти в гості;)

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Навіть не знаю, в яку тему писати, бо в мене вже не криза, не депресія, а якась суцільна апатія починається.
    Апетит як у другий робочий день втратила, так і досі їм лише тому, що знаю, що треба. Готувати з такими відчуттями справжня мука. Спокійно говорити вдома вже розівчилася, хоча дуже стараюся.
    Роман тільки й шукає, що би таке придумати, де би піти, аби я хоч трохи розслабилася.
    Натусик уже зрозумів, що діється й що зміни надовго, тому на вихідних прилипає безвідлипно. Раніше йшов до парохіян на руки під час Літургії, а тепер ні-ні.
    А ще й треба вдавати, що зі мною все чудово...

Уперто беруся до клематисів час від часу. Навіть вишила які 30 хрестиків за неділю, але важко в машині вишивати таку складну схему. Сам орґанайзер голок чого вартує...

З усіх сил стараюся вірити Богові, що Він краще знає, коли все має змінитися, але щось то так важко. Слова "вірую, Господи, поможи моєму невірству" цілковито про мене.

Вибачайте за такий крик душі. Знаю, що є багато, кому гірше за мене, але мушу то десь виговорювати, бо голова від думок, стресу й паніки аж тріщить.

3. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Лілю, тримайся!!!! Так хочеться знайти якісь утішні слова підтримки, але, вони як на зло, кудись повтікали :girl_cray: Час все розставляє на свої місця і після дуже важкого періоду обов*язково настане дуже-дуже хороший!!!! Я в це вірю і щиро-щиро бажаю!!!!!!!!!:girl_in_love: Пам*ятай, що ти не одна і море позитивних думок в твою сторону додадуть сили і позитиву.

4. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

ППКС... Хоча нині з"явилось світло в кінці тунелю: після довгої розмови з вихователькою вирішили, що навіть така м"яка схема адаптації, яка була минулий тиждень (ми ходили на годинку, дитині абсолютно не давали плакати, весь час на руках носили, забавляли, і при перших ознаках капризування і кликання мами мене відразу кликали, аби заспокоїла), моїй дитині не підходить і ми шукатимемо нові способи, ще м"якші. Нам дозволили ходити через день, чи через два, скільки треба для того, сидіти з ним, аби дитина сама була готова йти в садок. Бо реально, зміни в дитині за тиждень я бачу неозброєним оком, і хай вони незначні, але мені й таких не треба і їх наслідків, тим більше. То я дуже втішилась, будемо пробувати так, надіюсь, що малий таки звикне і все буде добре.

5. ntv

ntv Well-Known Member

А в мене сьогодні маленьке свято! Рівно рік як я зареєструвалась на ДП. І хочу сказати, цей рік у мене був дуже плідним, стільки всього навишивалось . Саме головне , що я багато чому навчилась на ДП і за це дуже вам всім вдячна! Ох, я на дієті, а то б зараз тортика, якраз саме час!

6. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

і я ППКС....
    але в мене не криза і не депресія, а швидше за все апатія якась. Вчора мала дуже складну "розмову" зі свекрухою (колишньою), яка закінчилась звинуваченнями у мою сторону невідомо в чому
    тепер я другий день якась потухша, як вичавлений лимон.
    Готуюсь до випробувань...
    Зато вишиваю подарований Париж, бо робота ніяк не клеїться.

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Діти є дуже різні. Моя Андріана будучи грудничком пів року привикала до ясель, а кажуть що в такому віці їм легше.

Тому я вірю що ваш хлопчик привикне і навчиться. На все треба часу. Он в нас в укр школі є діти які навіть на годину не можуть бути без мами. І це вони ходять лишень один раз на тиждень в садок. Знаю одного хлопчика, що він рік привикав і то не привик. Підріс, пішов рік пізніше і вже було легче. Хоча перший день також плакав.

Моя малеча тільки багато говорила що не піде до школи, але як ми її завели то побігла навіть мені па-па не сказала. Особливо полюбила укр школу в суботу.

А мені нині в школі сказали новину. Моя Анна така мудра що вона перескочила один рік в школі. То вона буде не з четвертим класом вчитись, що є її однолітки а з п’ятим. Яка в мене мудра дитина!!! :girl_claping:

8. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

9. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

і такий варіант ми теж обговорили, але навіть для його реалізації все одно мусим раз чи два в тиждень хоч на трошки з"являтись (зараз ходити як вийде,а на наступни рік знову відвідувати вже повноцінно ту ж групу. Я не хочу і не буду силувати свою дитину,і приємно, що є люди, які розуміють чому і підтримують в тому.

10. simona

simona Well-Known Member

....дівчатонька та, що то ви зовсім всі - депресія, апатія, ви подивіться навколо - біля вас близькі серцю люди і саме головне дітки, то я маю тут про апатію, про зневірення в людей писати і т.д., але ні - я всерівно вірю , вірю в світло в кінці тунеля чого і вам всім бажаю, бажаю, щоб "руки" ваші не опускались, бажаю відновити вірю в серцях :kiss:

11. Ума

Ума Super Moderator

а я теж типу поплакатись... на роботу... в мене вивільнилось купу часу, бо ще один етап в ремонті я завершила і в мене нарешті нема майстрів!!! але!!! увесь час тепер зайнятий роботою... і то маю таку відповідальність зараз, що жити не хочеться... 5-ти літній проект завершується, схема щоразу міняється через непередбачувані обставини і зміни в законодавстві і я страшенно боюся, що щось не вийде, зірветься чи ще щось... на свій хобі-проект часу нуль... але ніц не можу змінити... з нетерпінням чекаю кінця вересня, щоб просто зітхнути і вже не важливо буде вийшло щось чи ні...

12. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Є в житті етапи, які іноді просто треба пережити. Завжди в такі моменти переконую себе, що все минеться і завжди так бути не може.

13. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

ех, дівочки, так шкода що ви трохи розкисли,
    але то файно, що поділились - той тягар чи негативні думки тепер просто мають залишитись тут в темці і на віртуальних простОрах, і більше до вас не повертатись!

трохи розбавлю і поділюсь своїм файним настроєм -
    я так і не поїхала минулого тижня до Києва, а кілька моїх львівських колег поїхали на збори і привезли мені "тАблицю" - таку вітальну грамоту-відзнаку в рамочці за успіхи в роботі та 2 матеріальних подарунки - ото радію з понеділка - трохи корисного на роботі за короткий міждекретний період таки вже встигла зробити :) і особливо приємно, що це помітили...

14. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я і не плакатись і ні настроєм ділитись, бо ще не можу визначитись, чого в мене більше:girl_in_dreams:
    але апатія присутня. хоч вона в мене з гарним настроєм чергується, а що? я мінлива. страшенно:girl_crazy:
    от рукудільничати не виходить взааагалі:sad:

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Клас!! Вітаю!
    Мого Дарка із тих причин дали в клас 3/4, замість 3-го. Ще би йому поведінку якось виправити на хоч трохи кращу, а то ще й тижня не побув, а вже проштрафився й сидить на жовтій зоні. (((

Нині поштою отримала подаруночок від Цокотухи та Еспозки: чудові й дуже цікаві книжки для моїх чуд + файнезну про писанки! Софійка з Іринкою, мабуть, навмисне дні вираховували, що потрапили саме в той, коли мене найбільше скрутило. ;) Фото обов'язково покажу, але не нині. :blush:

Останнє редагування: 13 Вересень 2011
  16. Kasia

Kasia Well-Known Member

ууу. що таке. то певно осінь на вас наступає.

зібралися до купи - то є раз.
    дістали скарби з "комори рукодільної", почахли трошка над ними - то є два
    придумали новий вишивальний план - такий " все мені і мені, трошка вам, і мені" - то є три
    пообіцяли голосно проблемам " Я подумаю об этом завтра" - то є чотири

всьо. видихнули. ну що ФАЙНІЩЕ стало, пра?

17. likeangel

likeangel Member

то певно та осіння хандра чи що? я себе вже третій день до купи зібрати не можу, нічого не хочеться, ніщо не тішить...хочу вишивати - сяду - і вже не хочу:beee: не люблю такий дурний стан

18. kitka

kitka Well-Known Member

Мені вже аж занадто файніше. Щойно мене на роботі пригостили "шампуньським" і вафлями "Артек":hang1::wacko1:.
    А чого ви хандрите? Погода ж ще ніби нормальна. Он у нас вчора в Мукачеві на сонці 45 було.

19. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

от я не хандрю, а просто дико хочу виспатись і не маю такої можливості. Коли вранці малий встає я годину в напівсні за ним ходжу, а коли він засинає то в мене сну ні в одному оці, зато коли він прокидається мене буквально вирубує в сон і так по колу:8:
    а погода справді чудова, щойно прийшла з прогулянки, гуляла в сарафані коралового кольору, в ньому не може бути поганий настрій:girl_haha:

20. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Поки читаю Христинці казку, то очі самі закриваються. Але я тільки чую тихеньке посапування сплячої красуні, у мене відкривається друге дихання. От так на тому другому диханні вчора майже до другої вишивала. Вранці гонятко кави і до праці. Але результат надихає сьогодні знову посидіти довше :girl_cool: