ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. окса

окса Member

Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

Якщо збереться компанія-чекайте нас у Києві

2. ntv

ntv Well-Known Member

З задоволенням. Тим більше я у відпустці з понеділка, буду мати багато часу!

3. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

4. Velana

Velana Member

вже приїхали :girl_cool:
    здибанка була, але так вже мало :cry: я б напевно ще говорила і говорила :girl_crazy: така вже наша MILITARIYA файна :girl_in_love:
    після Тернополя (як і після Львова) завжди дуже суперовий настрій, шкода що з Катею не могли зустрітися в суботу - часу на балачки було б більше :girl_wink: місто привітне і дуже гарне, провели нам наші родичі невеличку екскурсію - були і на озері, і в розважальному центрі , а сам центр міста обійшли і вздовж, і в поперек, були в Старому млині - надзвичайний заклад!!! вражень море ... я думаю наступна поїздка не за горами :girl_in_dreams:

Останнє редагування: 5 Вересень 2011
  5. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Аж завстидала :girl_blush2:. Я така рада була зустрічі, тільки дуже нам мало часу було. На другий раз, надіюсь, будемо довше, а то ніби 100 років знайомі є про що поговорити :girl_dance:
    Вчора ходили перший раз до садочку. А сьогодні вже не хоче йти, заманюю всіми способами, покищо безрезультатно. Насилу не потягну, тому пробую якось домовитися. Вчора так гарно грався з дітками :girl_in_love:

6. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Ми теж. Вчора побув трохи, потім розплакався, я прийшла заспокоїла, то він ще трошки побув. Нині то розплакався швидше за мамою, забрала. Дівчата, хто там поруч живе запрошую на прогулянку поблизу садочка, бо мені самій вештатись сумно.

7. ntv

ntv Well-Known Member

Сьогодні була на виставці рукоділля, приїхала додому геть без настрою. Небуло на що подивитись, нічого не купила, майстер-класи нецікаві, а як все дорого.

8. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

можу лишати ключі від хати :)
    інтернет безлімітний, кава-чай

з тебе-варити їсти, продукти мої :girl_haha:

9. Мар'яся

притримаю як запасний варіант :girl_cool:

10. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Ну ти в курсы, що живу навпроти дверей в садок. Буду дуже рада скласти тобі компанію на прогулянці, або ти мені за чашкою чаю/кави. Але буду ві Львові за тиждень (мабуть).
    Наразі мужа на господарці, але якщо

тебе влаштує, то і я тобі ключі передам))))))))))

11. Мар'яся

йой, які ви всі добрі :girl_haha: А хто мені наварить в часі моєї відсутності дома? Хто працює в центрі і не має чим в обід зайнятись?:girl_in_dreams:

12. Анута

Анута Well-Known Member

що робити коли треба робити те, чого робити зовсім не хочеться??
    і на що страшенно шкода часу, але зробити треба? :sad:
    частину зробила, а на решту буду чекати більш позитивного настрою....

13. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Правильно, головне не силувати себе, а робити поступово

14. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Е... от вам ідея для власного бізнесу - приватний кухар для рукодільниці :girl_wink:

15. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Повернулась з Карпат, їздили на два дні "дікарями" на Боржаву. Як же там файно, дівчата. Вишивку брала, але вишили майже п"ять хрестиків. От якби поїхати туди на тиждень, я б но лежала, милувалась і вишивала. Так спокійно там, і люди всі такі щирі і доброзичливі. Хочу ще, але на жаль ...робота...робота..

16. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

і ми вже повернулись, муж святкував з друзями 20-ту річницю Незалежності на вершині Говерли (у вишиванці, з національним жовто-блакитним та чорно-червоним стягами - знимки вийшли потрясно-незабутні :naci:)
    приніс мішок вражень та велику торбу величеньких білих грибів.
    а ми з донями гуляли по полонині, влаштували собі посиденьки на березі Прута і спілкувались з місцевими жителями...

в неділю були на фестивалі бринзи - дУже колоритно...
    я так втомилась від тих недільних піших прогулянок та місцевого галасу-тусні, що по дорозі додому навіть не мала сили виходити з авто, коли муж припаркувався біля ринку в Яремчі, чим позбавила себе шансу поповнити скриню вишиванок(((
    але то ніц, буде ще нагода)))

маю завтра відрядження у столицю, але так не хочеться їхати, що на разі пробую знайти собі важливіші службові справи та завдання у Львові, щоб "відмазатись" :)

17. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

скажи, шо в нас форумівка :girl_haha:

18. Orman

Orman Модератор-бомба

але ви гумористки - повеселили мене на ночь глядя

що там чути від Марії, а то лиш Маруся від Ірки відкараскалась як Техас горить ...

19. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Щось наша Хомочка після форумки зникла.

20. Holly

Holly Moderator

а я була три дні в селі, файно відпочила, набралась позитиву, зв"язала собі гарну шапку і з"явилась купа ідей, для нового в"язаного осіннього гардеробу. А ще маю купу різних ідей для рукодільних штучок.
    Ще би часу знайти