ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

А я зрозуміла, що мені не всеодно. Від вишивання картин отримую більше задоволення. Подобається бачити як вимальовується щось гарне. А тут вже два тижні те саме вишиваю. Вже взір знаю на пам"ять і без пам"яті.
    Тому дууууже тішусь що косі лінії завершила. Тепер хоч трошки взір зміниться:)

2. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

уже сохнуть випрані мої трави)))
    ангелики дала оформляти, і з ними ж метрику Со, вишиту Наталочкою - Ніфертіті
    гольничку не доробила бо вже рівно 8 раз йшла купувати кусочок ферту і ... пора в паспорт заглядати, бо шото з памяттю моєй стало...))) то не смішно;)
    почала нині один таємний процес, швидкий і почну на наст тижні ще один - весільну метрику партнеру - однокласнику по ікеї
    то я так мінімально звітуюсь
    сорочечку ще не розпочала, якось не було чи то часу, чи ще натхнення не прийшло, не знаю, а от амариліси розграфила... і тільки тоді зауважила (але ж роззява) шо там аїда 18!!!!! ну шо вам сказати, буду пробувати:)

3. Kasia

Kasia Well-Known Member

чи працює Наталі магазин в неділю біля Цуму?

4. Анута

Анута Well-Known Member

Дівчатонька! Потрібна Таня Вишиванка. Може хто має телефончик контактний? Киньте в мене, пліз. Дуже дяку!

5. Bogdanka

на 99,9% впевнена, що ні, але на мою пам'ять я б не радила покладатись
    Кася, я знайшла моточок (бобінку) рожеву, яку ти колись загубила в нас в магазині:) Принесу вже виклала в коридорі

6. Naturals

Naturals Well-Known Member

Працює, ну принаймні працював, але не довго (здається з 11:00-16:00 год.).

7. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

А я сьогодні Ірку-Шкірку бачила:radist:вона така кльова-така кльова! але казявка не зайшла в гості, наступного разу не відмажешся:girl_yes2:

8. Holly

Holly Moderator

ні, не працює

9. Holly

Holly Moderator

Дівчата, а де пропала Ліля?

10. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

І я якраз те саме хотіла запитати.

11. terezka

terezka котяка-вишивака

будемо сподіватись, що просто зник інтернет, і Ліля майструє нові листівочки

12. Holly

Holly Moderator

ага, я бо я вже переживаю. На ДП не з"являється і в асьці

13. Insolence

Insolence Living The Dream

Відповідь: Балачки рукодільниць

В тему чи нє, але не знаю де написати. Хто користується послугами інет магазиінв і Нової пошти зокрема, так от, відкрився новий склад позаду Магнуса на вул. Данилишина, 2 (склад №5)

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Дякую за таку увагу до мене!! Так приємно!
    На жаль, зникання інтернету нам у хаті не світить (хоч воно й корисно часом). То просто я така бяка... забула написати, що мене до середи не буде. Властиво, не те, щоби забула, але настрій у мене був настільки жахливий останні тижні, що взагалі старалася поменше з людьми говорити, аби не передався нікому мій загальний стан занепаду й якоїсь зневіри чи що... Так що куди я поділася ніхто не знав, бо перед тим, як мали виїжджати я взагалі мала температуру 38 і якоїсь мари сиділа на канапі й ревіла. Ну, але ми таки поїхали. Нарешті спромоглися на відпочинок. Їздили (уже вдруге) на острів до знайомих на котедж відпочивати. Інтернету там нема, тому відпочинок дуже повноцінний. :xaxa:
    Я зі собою чемно возила вишивку, але повишивати не вийшло. Зате пробувала трошки вчитися розмальовувати малюнки для листівочок. Розмальовувала олівцями для художників. Я в неділю стала щасливою власницею набору таких олівців на 36 кольорів. Тішуся неймовірно! Правда, розмальовувати ще не навчилася, бо не дуже мала час малювати. У п'ятницю ми знову поїдемо, але в неділю повернемося. Там так файно! Нам усім бракувало такого відпочинку. А особливо мені з моїми останніми кризами, зривами... Нарешті мої внутрішні бурі трохи вляглися!
    Мали й пригоди трошки. Минулого тижня в п'ятницю їздили перший раз, то нам із рову при дорозі просто під колеса вискочила козуля. Мій вереск перелякав моїх хлопців більше, ніж те, що сталося. Ніколи не кричу, а тут не стрималася. На щастя, ми її не забили, а тільки вдарили легко. Машина лишилася непошкодженою й козуля з місця події пішла саменька. Навіть не шкутильгала. А наступного дня бачили на дорозі індикуватого стервятника. А тоді ще й орла.
    Цих вихідних виявили, що нам польові мишки під'їдали запаси, тому ми поставили наніч пастки на миші й зловили велику й маленьку. Так що Дарко тепер знає, як миші виглядають у реалі, не лише на знимках та у фільмах. :xaxa: А ще зустріли лисицю, зміючку, яка тільки-тільки вилізла зі старої шкіри... І човна хлопці пробили, але, на щастя, ми без проблем купили новий. Тобто старші двоє купували човен, а я з Натанчиком втекла до рукодільного магазину в той час, тому й маю набір олівців.
    Коротше, маса вражень і хочеться ще. Думаю, у п'ятницю знову поїдемо, хоч і тільки-но повернулися. Правда, саме тому, що вражень багато, не маю нічого нового показати із рукодільного. Спробую ситуацію виправити за наступні кілька днів, що буду вдома.
    Я за вами дуже скучила, але щось так незвично за компом сидіти...

Останнє редагування: 3 Серпень 2011
  15. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ех, ніби літо на дворі, а я хвора. температура, нежить, горло. нині вже третій день, трошки легше. випила малиновий чай, доціка трошки обкинуло. мінус одні дієві ліки! ще й в неї сопельки. певне від мене підчепила. Сестра моя просить вишити їй сорочку. як я то маювстигнути? хіба як гулятимемо!

16. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Ех, і я понию. В мене на минулому тижні дуже болів зуб, я думала нижній, а виявилось, що верхній, той що дуже "розумний". Зуб мені вирвали, а зараз відходить наркоз, і так мені брррр... Та й в принципі якось важко мені морально останні пару днів, чекаю, щоб ситуація з малим дійшла до якогось більш-менш логічного завершення, а то невідомість гнітить більше, ніж сам результат, і тоді відпочинок! Омріяні і вичекані 10 днів в Карпатах!

17. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

В мене тиждень почався жахливо. Серйозно посварилась з мамою, через те і не мала настрою на форумівку.
    Зате далі все було добре :).У вівторок з Андрієм відзначили нашу 8-му річницю :girl_in_love:
    Сьогодні був ДН племінника. А в неділю - ДН мого тата і рівно піврочку Настусі. Отакий насичений подіями тиждень (але на жаль поки без рукоділля).

18. Bogdanka

в мене супер вихвалялки, але фото-докази виставлю завтра
    словом, задзвонив телефон, хто говорить? слон))) - гей, доброго ранку, вам є посилька з Гамерики!
    МАРУСЮЮЮЮЮЮЮЮЮ, дяк-дяк-дякую за всьо, Софія всьо признала, в найбільшому фаворі залишились джінкі з феями:kiss:
    Завтра всьо сфотографую і покажу, які красоти дістала моя доця в подарунок від Марусі:girl_wink:
    Була нині в галереї льону і купилам по 75 см рівномірки зеленого відтінку і голубого. На фіг мені той голубий ше нє вєм, але галерея льону все таки не так близько, тому ясно шо шось одне я купити не могла :lol:
    Гуляли з Софком, ходили втрьох - мама, Со і мамина товаришка Вома (вона ж Рома) на чай з еклерами в цукерню, Софія дуже важна, ходила "з мамоцькою на кафє":girl_yes2:
    класно якось так
    а ше завтра даю на оформлення свій завершений таємний процес)

Останнє редагування: 4 Серпень 2011
  19. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

хе, і я в той день мала ту ж історію з мамою і саме тому впевнилась, що треба йти на форумівку щоб настрій собі підняти, так і сталося:)

20. Velana

Velana Member

і в мене ну такий вже файний вечір :girl_tender: були посиденьки з подружками, ех, люблю я такі "вечорниці" :girl_in_love: настрій позитивний і так тягне вишивати, навіть знаю з чого почну - так мені та картинка подобається (най Люда не ображається гольничку вишию... треба "розім"ятись" спершу), зараз подивлюсь яких ниток мені бракує і почну десь на днях... чекайте фото процесу :girl_wink: