ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. окса

окса Member

Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

В мене малий зараз в Карпатах-купається в басейні і каже,що тепло...

2. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Оксана, а де він саме? дощі падають?

3. Holly

Holly Moderator

Мала нині з Пупсиком і Мар"ясьою міні форумівку
    файно посиділи, а ще мені Мар"яся передала подаруночок від Лілі

4. ntv

ntv Well-Known Member

Моя донечка зараз теж відпочиває в Лумшорах, то в них всі ці дні світить сонечко, навіть купаються в відкритому басейні

5. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

я є:o
    усьо втіхаря на роботі читаю...

6. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

ми хотіли в Яремче. Звонила до власника, то казав, що у них дощі і їхати не варто. Так що ми чекаємо на зміну погоди і зразу їдемо. Швидше б....

7. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Я зараз в сусідньому селі – Татарові. Дощу не було вже 2 дні, сонця також (дуже оказійні кількахвилинні з’яви не рахую), але тим не менш – було прекрасно – гори димлять, повітря божественне, природа довкола така цнотлива…
    Милуюсь щосекунди :girl_tender:

Але сьогодні вже взагалі дуже сонячно і тепло, то ж думаю такими будуть і вихідні.
    і ще зараз високий сезон афинів, суниць та лисичок і вони реально ростуть тут просто всюди під ногами))) краса!

Вчора в мене був просто суперовий «ди-білдінг» - я відшила більшу половину горщика :girl_spruce_up: (процес маминих квітів) – вишивала, сидячи на терасі, з усіх сторін споглядала гори (тут просто мегавдале розташування готелю) і попивала карпатський травяний чай з медом… Навіть було спало на думку, що я можу полюбити гори (менше ніж море, звісно)))

8. Velana

Velana Member

ну що за несправедливість :girl_mad: мала сьогодні такі файні плани - піти на пошту і відправити подаруночок, були плани погуляти сімейством.. і от все "накрилось" - вчора як йшла спати гепнула ногою об столик малого - думала вже шо лишусь без пальця.. так болів цілу ніч, якшо до понеділка не перестане - то піду до лікаря :girl_cray: і зараз так боооллиить не можу ходити, шкутильгаю :sad:

9. Kasia

Kasia Well-Known Member

Умцю, а ми помітили , що ти є. :girl_blum:
    ти нас більше не любиш? ніц не пишеш.
    чи ти в холмса бавишся? чи в невидимку? чи в шпійона?:ninja:

10. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Прийшла жалітись: витягала піццу з духовки і ТАК обпекла пальця! Добре, хоч не на правій руці, але ліва в мене ж теж робоча!

І ще трошки пожаліюсь: в малого якийсь перехідний період, тому я хочу стрілятись.

Ну але попри то маю гарний настрій (трошки підлікувалась рукодільним шопінгом), тому замотаю пальця і піду творити :girl_yes2:

11. Kasia

Kasia Well-Known Member

в мене вишивальна криза.
    реально від навантаження на роботі - вже орієнтовно 3 тижні не вишиваю в робочі дні. часом навіть і у вихідні маю бажання ніц не робити.
    повільно просувається мій червонявий процес. але знаєте чому? бо в межах снапів не видно краси усієї роботи. як тільки знімаю , і бачу всю картину - то таки класнюча робота, хоч і масштабно-важка.
    я така чемна попри все. поривалась почати нові набори, бо складно червоним постійно вишивати,але я тримаюся.:connie_pull-pigtail не скакаю між процесами.

12. terezka

terezka котяка-вишивака

пакую речі (як швидко той час летить, коли багато роботи, в суботу уже виїжджатиму)
    спакувала усе своє рукоділля по коробках, підписала аби потім знайти, але... навіть не знаю, коли на новому місці руки дійдуть до вишивання

переживаю якось, зовсім незнайоме місто і чуже :girl_impossible::girl_cray:

13. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

а куди їдете, якщо не секрет? надовго, раз аж кілька пачок рукодільних спакували?

я от повернулась з Татарова і забула похвалитись - була на сувенірному ринку в Яремче, і о диво, мені таааак пощастило :radist: - я придбала аж 3 стародавні чоловічі вишиванки - одну буковинську, а дві бойківські. Тішусь неймовірно, бо вперше за кілька років натрапила на стародавні чоловічі вишиванки нормальних "неліліпутських" розмірів.
    Одна для чоловіка, друга для похресника, третя для племінника - ось така "здобич" :connie_pull-pigtail

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Так розумію, що то підготовка до переїзду на інше місце проживання.

15. Ума

Ума Super Moderator

Так, я вже є. Забула привітатися, як і попрощатися... поспіхом збиралася, то вже не мала як на форум зайти.

А я трохи в детективи бавилася - вичисляла наших скраперів :)
    Трошки відпочила і навіть трошки повишивала, а зараз ніц не роблю... чи то часу нема чи бажання :girl_devil:

16. terezka

terezka котяка-вишивака

все вірно, їду до Києва, до чоловіка, бо жити на два міста уже немає сил

17. ntv

ntv Well-Known Member

Ласкаво просимо! Не переживайте, все буде добре, ось ще на одну рукодільницю зі Львова стане більше!!!!

18. terezka

terezka котяка-вишивака

дякую! я ще буду сподіватись на огляд Київських рукодільних магазинів, бо без того нікуди. Треба знати де нерви заспокоювати:)

19. ntv

ntv Well-Known Member

О! Цього добра у нас хватає. У вересні буде рукодільна виставка , а ще є ринок Петрівка. Так що заспокійливих в Києві хватає

20. mamulja

mamulja Member

А більш точної дати не знаєте? Планую у вересні в Києві побувати