ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

Мушу трошки написати, бо вже не маю сили. Маю дуже складну смугу у житті. Мене взагалі важко схилити, але стільки навалилось неприємностей, що вже не витримую, і здоров"я підводить, і роботи стільки, що спати не можу, і принтер зламався, який мені зараз дуже навіть необхідний, і другий комп"ютер зламався, без якого я, як без рук. І телефон почав глючити, і ще дещо з техніки вийшло з ладу... і ще й ячмінь вискочив на оці (що за біда, ніколи не мала). Пішла в поліклініку, краще б не йшла, одні нерви. Не хочеться мені зараз нічого, сиджу, дивлюсь в одну точку і навіть не замічаю, що я десь вісутня. Мабуть, депресняк мене накрив. І мушу працювати, бо роботи валом, а я не хочу. І в малого день народження на днях, а я навіть не уявляю, коли я маю щось приготувати, та й не хочу..... Сиджу і плачу. Років 9 вже не плакала....
    Дівчатка, помоліться за мене, будь ласка.
    п.с. ще й до конкурсу так далеко, мені від перегляду настрій би піднявся....

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Усе. Наша пошта на страйку. Ніколи Оттава не страйкувала, а от від учора на страйку і вони. А ми якраз листівки для батьків вислали. І документи дуже важливі. І ще одні маю вислати, бо допомогу на дітей заберуть, а часу, щоби дійшло, лишилося два тижні. Якийсь атас, коротше. Щось цей тиждень так важко йде. Став поперек горла й ні туди, ні сюди...

Скинула тобі один лінк у карму. Може, хоч трошки тобі настрій підніме.
    А цей тиждень, я так бачу, у багатьох важкий. Може, то все через магнітні бурі й вибухи на сонці?

3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Так вчора ж було затемнення місяця.

Моя мальота умудрилась нині два рази впасти.:girl_emo: Данило після того як прийшов зі школи додому, ще з порогу казав - залишіть мене я злий. Я його відправила до себе до кімнати товчи подушки, щоб полегшало. А Юліана переступила поріг і в сльози, реве дитина заспокоїтись не може. Питаюсь що сталось? Хлопчик з яким вона любила бавитись переходить в середню школу і вона його не побачить аж чотири роки. Між ними три роки різниці, то щоразу як він буде в четвертому вона, вона буде попадати на перший. Одним словом, мусілам заспокоювати сльози тим що в майбутньому є надія що його побачить ще два роки - як вона буде в шостому, і як піде в вищу школу в 9-тий клас. Я вам кажу! Мені б її проблеми.:girl_in_dreams:

Отака у нас дитяча любов. Але хочу вам сказати що на неї вже хлопці заглядаються, а один хлопчина навіть спокійно Службу не може відстояти заглядає за нашою Юліаною постійно. Хлопчику 14 років. АТАС! Моїй Юліані щойно 7, а що буде далі?:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

4. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Ой, то точно, шо тиждень якийсь важкий:sad:. Я вже з тими дитячими болячками не маю сил. Настусі вушко закапую, то вже не плаче, але ніс ше сопе. В Артемка той кашель ше не минув. А нині він встав рано, бо болів животик, а тоді вирвав((. Зараз знов спить. Я вже хвилююсь, щоб не було, як на селі місяць тому (тоді кишковий вірус нас всіх скосив).

5. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

А далі, Марусь, будете шукати файний перепис короваїв :girl_haha:

В мене теж тиждень скажений, я морально якась така замучена, страшне, ніяк не можу відійти від того ДН малого, в хаті конче треба розсортувати іграшки, а я не маю ні сили, ні бажання того робити.

6. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

І в мене той тиждень був не найкращим, але ми вчора поїхали на суниці, зразу там, в лісі, зробили шашлички, посиділи самою найблищою родиною, тай місце зіграло свою роль. То був ліс, де я провело все своє дитинство, гостюючи літом у бабусі. Мала вчора масу приємних спогадів і мій поганий настрій, як рукою зняло!!!! Щей сьогодні йду вибирати собі подарунок, бо чоловік сказав, щоб купила собі щось потрібне....Так що йду сьогодні тратити гроші :girl_crazy:

7. La esposa

La esposa Moderator

Якісь такі останні дописи депресивні, капець...
    я теж сьогодні в 11 ранку накатала цілих чотири абзаци всякого різного, але відправити не наважилась. Наболіло, сильно, тяжко, але не годиться.. а плакати не помагає.. тільки гірше стає..

як же мене все дістало..

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в мене позитивний буде:) а ще, маю такий стан, щоб всіх би розцілувала-пообнімала і радість свою передала. Дівчатка, все так не буде! як не має змоги змінити ситуацію, змініть свій погляд на неї. допомагає. Сама я не є така позитивна останні роки, але мій чоловік, який мене в той незрозумілий стан ввів все успішніше нарешті з нього виводить і це кльово. Сьогодні вишивала на педікюрі, Умо, великий тобі ріспект, що поділилась такою мегаідеєю:)
    всі, кому зараз щось не клеїться, вище носа-все так не буде! :kiss:

9. Маруся-мама

Ой, як ті позитиви переплетені з негативами, але я на негативи стараюсь не реагувати, хоча часами дуже важко.

Вчора дізналась що один отець з Унева написав книжки про життя і діяльність стрийка моєї мами. Буду шукати можливостей купити сю книжку, бо перший тираж розійшовся дуже швидко і його вже нема як купити. Дуже хочу знайти, і мати для родини. Всетаки це наша сім’я.

Дівчатка може порадите хто може помогти. Єдине що знаю що видавництво ніби Коло (?), те що в Дрогобичі, ніби.

10. Holly

Holly Moderator

тільдотканина чи ні? То мені коліжанка віддала літній сарафан, а він мені трохи малуватий. Якби хто хтів кусок, звертайтесь;)

11. Маруся-мама

Дізналась що книжка це ніби спогади отця Степана Вегриновича, про те як він з стрийком був в Хабарівськім краю. Він там і залишився назавжди, а стрийкові дозволили вмерти у Львові.

Дєвушкі, купітє бублікі!

Спец замовлення, з цинамоном і брондзовим грубим цукром і пісні

[​IMG] [​IMG]

Це мені лишилось тісто з піцци, і я вирішила зробити бубликів, бо платити щоранку по $4 за бублик і каву мене жаба заїла. Це ж якщо 4х5=20. Ось, а за ті гроші на знижку можна багато чого цікавого накупити.

12. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

а ми нині мали смачний обід з Орман :girl_in_love: (вона така файнюня, - вагітність їй дуже до лиця!:girl_tender:)
    наш обід за приємною розмовою плавно перейшов у підвечірок, потім ми ще прогулялись, одним словом провели час з великою користю для душі і тіла :)

я вже нині розказувала Марійці, розкажу і вам -
    в родині мого чоловіка зараз просто "бебі-бум" - його рідний брат також в приємному очікуванні третьої дитинки (а ми з невісткою ще й на однаковісінькому терміні :girl_curtsey:), а 2-рідний брат чекає п'яту дитину (щоправда термін трішки більший).
    Мої свекри як довідались про таке подвійне щастя (ми їм повідомили одночасно), були просто приємно приголомшені (від старшого сина вони вже якось і не дуже сподівались, а вони такі молодці - їм обом по 40, і вони такі вагітно-щасливі :)

так що і цього разу, ми маємо усі шанси народити в один день, як це вже минулого разу було в нас з друзями -

і ще, я так сумую, що не вдалось потрапити на форумівку, тому цього тижня спробую ще раз якось компенсувати свою відсутність - буду просити одну форумляночку піти зі мною на міні-здибанку :girl_blush2:

13. Orman

Orman Модератор-бомба

:girl_yes:
    чоловік аж звонив і питав чи все добре, а то ми всього три годинки обідали :)

я вже заскучила ...

14. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А є тема про затурканих рукодільниць? Прочитала назву теми "графимо горнятка, салатниці" замість "графини, горнятка, салатниці":girl_crazy:

15. La esposa

La esposa Moderator

ти не одна :) але після того, як я лізла купатися в футболці, закрученій попід груди, я вже нічому не дивуюсь :)

16. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

А я все хочу зайти в "балачки барахольниць" :) (замість "рукодільниць")

17. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

маю трохи вихвалялку, замовили сьогодні номери в Карпатах. Аж на душі трохи легше, нарешті я відпочину (правда трохи довго ще до того відпочинку чекати, їдемо аж 1 числа) але на душі вже світліше. І накінець-то трохи повишиваю, а то скоро буде місяць, як я голку в руках тримала останній раз. Надіюсь, муза не втікне до того часу.

18. Маруся-мама

1-го Липня? То де то довго, злетить як батогом трісне.

А я он тут замотана, як гусінь...

По роботі треба написати цілий твір і порівняти три соціальні мережі і написати стратегічне планування, як вони нам пригодяться. Протестувати нову версію програми. Заладувати декілька великих таблиць і порівняти, і написати до них пояснення і відіслати клієнту, аби матолок виправив помилки. Вдома треба все прибрати, помити, наварити знову їсти. Зібрати діток на моря, їдуть вже в п’ятницю ввечері. Мені треба позайматись, поспівати бо в неділю концерт - закладаємо хрест на будову церкви, і Храмовий Празник (маруська буде печи пляцки, так шо приходьте на празник).
    І це все треба встигнути зробити до суботи!!! А ще тут ходять і роботи додають - а ти читала, подушки треба прати що-шість місяців. А я їм кажу, ще одне слово і усьо повикидаю і підеш купувати нові! Чес, слово! А вони мені, а якби ти ще помила посуд, то я підлоги помию. :girl_crazy:

19. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

о, і я наступного тижня їду в Карпати.
    на черговий team-building...(читай повторне святкування Нового року)
    тільки от цього разу програма мене зовсім не приваблює - активний спортивний відпочинок, в тому числі 20км сплав на байдарках по Чорному Черемошу :8:
    зате є і великий позитив - дуже сподіваюсь, що не буду спостерігати за тим дійством, а буду вишиваааати десь на полонині :d64:
    а їхати мушу, бо поза святкуванням будемо мати кілька важливих робочих презентацій...

а муж нині видав - я їду з тобою на той ваш "ди-білдінг", піду замість тебе на байдарки :girl_crazy:

20. Orman

Orman Модератор-бомба

яке слово гарне, треба в словничок записати :)