ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

не знаю чи буду,дівочки.

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Марійцю,
    не сип мені цукор в пиво!!!

Нині запиталась в мужа коли він мене в Україну відправить, то сказав що я наразі в літак ще не влажу, але як буду чемна то можливо і зреалізую проект самозменшення і поміщусь в руплян.:girl_yes2:

3. Orman

Orman Модератор-бомба

один день?

*пішла чистити червону доріжку*

юпд
    це хто?

4. Insolence

Insolence Living The Dream

аїруплян =)) самальотік такий

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Щось отакого плану

6. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Я сюди :)

Дівчата, маю сьогодні на 17.00 важливу зустріч, потримайте за мене кулачки, будь ласочка :)
    І за молитву буду дужжжжже вдячна.

7. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Дівчата, а хто знає де Леся Naturals поділась? На форум заходить, а ніц не пише...

8. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Вона мені в кармі писала, що рідко заходить, бо на селах. а там інтерет раз в тиждень буває))

9. Анута

Анута Well-Known Member

Олю, а не знаєш за її адресою хтось пошту виймає? Там її конвертик чекає, вже певно з тиждень, а може і більше. Було б прикро якби він загубився :sad:

10. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Не знаю... чоловік мав би бути, бо працює, але точно не моу сказати.

11. Анута

Анута Well-Known Member

мав бути сюрприз, але вже боюсь аби не згубилось. Краще напишу в ПП

12. Анута

Анута Well-Known Member

дівчата, ніколи не думала що стану над такою дилемою, над котрою роздумую вже другий день...
    чоловік завтра їде знову на тиждень у відрядження. Завжди на його поїздки я була з малими у своїх батьків (трохи легше оскільки моя мама приходить з роботи о 5, а не о 8 - як тут усі). І цього разу чоловік беззаперечно проявив ініціативу, що сьогодні ввечері нас відвезе. Але, що дивно, я не впевнена що хочу іхати... набридли мені оті поїздки туди-сюди. Якби давно не була у своїх, а то тільки минулого понеділка приїхали з тижневого гостювання. Зараз тепло і ми цілими днями на дворі, я зацінила власне чисте подвір"я, де немає бичків, сміття та битого скла. І в мене реальні вагання чи вартує та кількагодинна допомога того, аби перебиратись на поверх?
    Правда є інша сторона медалі. Як буду у батьків, то трохи вирвусь у світ. Піду в перукарню, по магазинах тощо.
    Другий день думаю.... а ще якби форумівка була завтра а не вчора, то точно б їхала. А так уже саме цікаве пропустила :sad:

13. Velana

Velana Member

Аню ,навіть не знаю... своє подвіря то своє подвір"я.. діти практично весь день на вулиці.. а в кваритирі то суцільний жах - маю з чим порвняти (гостювали у родичів де свій будинок), то краса - малий практично весь день на дворі і сон міцніший, зараз стараюсь теж цілий день на вулиці - але то не до порівняння - машини, пилюка і купа сміття...
    а магазини то таке- в таку спеку немає бажання нікуди ходити, я б біля озера цілий день сиділа ліпше чи під деревцем в тіньку :girl_wink:

14. Анута

Анута Well-Known Member

ой, Веланочко, не кажи...
    особливо після такого

тому і вперше мене такі роздуми накрили. Хоча передають погіршення погоди якраз на ці дні.

15. Orman

Orman Модератор-бомба

підтримую Велану :)

16. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Ой, ото ми так паримося на поверсі....Всьо би віддала, за оте подвір'я і саме смішне, що я маю куди поїхати, бо в чоловікових батьків свій будинок, але там діти хворі, і я не наважуся повести своїх туди, бо так надоїли вже болячки, тому ми сидимо, чекаємо, поки будуть всі здорові.

Я зараз дуже стала переживати, аби Володя ніде не заліз, де шприци використані, то в мене вже напевно переходить в манію, але серед трави купа всякого скла, бичків і сміття, ну і всяке ше може бути. А там, де чисто, там сонце страшно палить, отако ходимо шукаємо, де холодок і чисто... але покищо безрезультатно.

17. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І ми так. І дійсно власне подвір"я то веееееликий плюс!!
    А щодо
    погодожусь на всі 100 відсотків. Навіть в магазин за молоком не хочеться йти.
    Малого в манеж посадила, або на руках на качельці і так цілий день, окрім сну (спимо в дома). І мені навіть часом дуже не зле коли ніхто не "допомагає".

18. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Ануто, я б напевно лишилась. У Львові так душно. А маючи подвір"я і за дітьми легше доглядати.

19. Анута

Анута Well-Known Member

чоловік буде в шоці від мого рішення...

20. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Я двадцять три роки прожила в будиночку з власним подвір'ям, а як вийшла заміж, то переїхали жити окремо на 7-й поверх. Для мене то був якийсь жах! Я не могла вільно дихати в тих чотирьох стінах, все мене десь носило, тільки б не вдома сидіти. А як завагітніла, то переїхали назад до мами, щоб дитина росла "на волі". Тепер будуємо по-трохи власний дім за містом, щоб все-таки жити окремо, і щоб до природи ближче. :)