ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

100%, підписуюсь під кожним словом. Мала багато планів,ідей і подарунків і своїх хотюнчиків, злилась,що не маю на то часу,а від того нікому легше не ставало, оскільки з дитиною тільки я і чоловік а він зараз багато працює, то замість нервуватися, вирішили "збитись з рукоділля" і проводити час разом. поки є як є, а далі буде видно:)
    на перших порах сумувала за неможливістю щось творити, тепер звикла і насолоджуюсь роботами інших, запасаюсь натхненням тихенько.:girl_tender:

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Насолоджуюсь! І чесно розумію, що кращого періоду в житті не мала і щасливішою не була. І напевно не так переймаюсь, що можу лише час від часу споглядати на свою майбутню вишиту сорочку як просто переповнює втома. Чи то весна з мене усі соки висмоктала, чи то брак вітамінів. Повна голова якихось дурних думок. Часом питаю себе чи потрібна я тут, на форумі?, може закинути тут все, хоча якось шкода, всі вже як сім"я, і потішаться і розрадять. Може дурниці пишу, вибачайте, просто настрій якийсь незрозумілий:sad:...

3. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

У тому і справа, в нашій країні то нереально, діє лише "кодекс честі" між ліпщицями, але, як я бачу, лише тими, що чогось досягли і саморозвиваються.... решті начхати.
    Я з того плагіату навіть не обурюся, якось і шкода, що людина до чогось сама не додумується, а неприємно, що робиться така жахлива річ, маючи за приклад нормально виконану роботу..... як плагіатять, то хоч би якісно, а не позорище ліпити.
    То минеться.... Я кожен раз собі кажу, що як не відчуватимемо втоми, чи прикрощей, то не будемо ТАК відчувати радості і піднесення. Життя йде по спіралі, зараз просто йде трошки спуск ;)

+1000 :girl_blum:

4. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

В нас таке саме. Рятують моє вишивання тільки прогулянки. Там я і вишиваю, коли доцька спанькає в візочку. Володя в піску грається, а я подалі від всіх мам, які відволікають своїми одноманітними розмовами про дім, дітей....бо не дадуть повишивати.:girl_smile:
    Ти чого, вище носа!!!

5. Holly

Holly Moderator

А мене не рятують :sad: Яринка не хоче сам бавитись, а останнім часом чомусь не можу вишивати по ночах, дуже очі втомлюються

6. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

Ой дівчата, а в мене скоро алгерія буде на тоту вишивку:girl_nea:, але мушу бо грошей треба, поки то кому ще треба. Хочу спокою, часу для Всіх, в мене навіть мала як не шию питає чого не шию((((((((. Надіюся скоро поідем на море, спасає трошки ліс і сонечко.

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

От і в мене те саме. Завжди ніч то був мій зоряний час для вишивки. А зараз втома бере своє. Тим паче малий без мене не засне. А поки засне міцно і відпустить мене, то вже глибока ніч і я засинаю:sad:

8. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Щойно одним вухом почула в новинах, що в Оттаві у католицькій школі стався вибух (здається якась бочка з маслом чи шо). Лілю, то не у Дарковій? Щось я захвилювалась.

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Привіт. Ні, то не в нас, то в старшій школі. Один хлопчик (12 клас, звали Ерік) дуже сильно постраждав і помер у шпиталі вночі. :sad::sad::sad:
    Ми вчора були шоковані новиною дуже сильно. І привезли хлопчика якраз у ту лікарню, де Роман зараз проходить практику.
    ось знайшла повідомлення

Останнє редагування: 27 Травень 2011
  10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

УСЬО! Атбой! Відговорила мене їдна добра людина від покупки сеї машини. Машина зачекає. Тепер у мене нова хотілка:

Ось такі форми (molds) можна використати для мастики, мила ручної роботи і будь-якої глини. Правда дорогі, кожен хоче хоча б 4 доллари за штуку, а метелик і всі $6.:girl_nea:

Останнє редагування: 27 Травень 2011
  11. Liliyah Romanova

А сьо будеш робити? Мило варити?
    Чи прикраси на торти й тістечка?
    Якщо друге, то може, й треба. ;)

12. Маруся-мама

Пише що ніби діти бавились в барбік’ю в класі. :dntknw::sorry:

13. Маруся-мама

Прикрашати торти і тістечка. Більше тістечка, такі маленькі «піроженки», і кексики.
    Воно маленьке, то як я з нього витисну квіточку, то така квіточка гарно прикрасить невеличке тістечко.

14. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

А у мене є такі молди :girl_blum: я з них квіточки тисну..... першу ромашку не купила, бо вона мене щось не вразила (вже шкодую).... нк і якщо вони для пластики і зроблені з молдмейкера, то виходить значно дешевше ;)

15. Анута

Анута Well-Known Member

Дівчата, Тернопіль запрошує на форумівку 4-го червня

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

а мені снилася Квітка з Доміком. при чому в моєму рідномі містечку.
    ми постелили коци, і щось собі балакали пів ночі.:girl_crazy:
    якщо нині ще хтось з вернісажниць насниться, то точно час на форумівку:girl_smile:

17. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

А мені пару днів тому снилась Ліля,тіко сна не памятаю ........ :girl_wink:

18. Liliyah Romanova

Найбільший прикіл, що ти мені теж снилася пару днів тому, ми про щось балакали, а я на цукеркові букети облизувалася. :nyam2::girl_haha:

19. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

будем тепер форумівки в такому форматі проводити?:girl_crazy:

20. Маруся-мама

знацця пора валізи пакувати, на закордонну форумівку!