ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

А ми сьогодні з Orman гуляли :girl_dance: Так класно погуляли, правда втомили пузанчика :girl_blush2: Давно ми вже не бачилися. Марія дуже гарно постриглася. Стрижка класна. Мало того, що пузанчик, то ще й такий пухнастий :) (стрижка надає об"єму) :girl_in_love: А ще маю чоколядового зайця з яйком. Во!

2. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

І де ви гуляли? я теж гуляла)))
    Оголошення. В п"ятницю, з 17-00 до 18-00 буду гуляти по площі ринок. Хто хоче скласти мені кумпанію?

3. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Спершу на майданчику біля порохівки. (Вчора там проходили з Христинкою, а не мали багато часу, тому довелося йти сьогодні кататися). Потім були біля Ратуші, бо там годинник бамкає. Поїли там морозива і пішли до фонтану, а потім ще в МакДональдс зайшли по кульку.
    P.S. Екскурсоводом була Христинка, тому і Орман так втомили, бо то шило на одному місці лише з морозивом сиділо :)

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Випишу, бо вже в собі важко то все тримати. Мусите стерпіти. :girl_impossible:

Останнє редагування: 27 Квітень 2011
  5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я, он тілько біда що конкорди не літают більше. :sad:

Я три рази перечитала, спочатку зліва на право, потім справа на ліво і думаю кому то вона буде виписувати? Я ніби була чемна. :girl_in_dreams:

P.S. А я нині лазила в неті і знайшла дешевий маґазин з панчами різними, то там вони в два рази дешевші ніж в магазині, плюс якщо береш більше ніж один то ще 50 центів скидають. Ну то я людина жадна, набрала для себе і для кумасі на ДН.
    Чоловік мене затовче. :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

6. Liliyah Romanova

Балакали з кумою нещодавно про одну класну штуку, яку вона має. Я ще жалілася, що в нас вона коштує (як і більшість речей) удвічі дорожче, а з амазону до нас не шлють. І от нині я вже її отримала. Так тішуся!!! :radist:

http://www.youtube.com/watch?v=w9T1QgDQ2Kw

Взагалі якийсь день нині такий класний. Муж купив класні додатки до кухні. :girl_blush2: Знайомий квіти приніс і смачнюче морозиво! :nyam2:

Останнє редагування: 30 Квітень 2011
  7. Kasia

Kasia Well-Known Member

усім гарних вихідних. мене троха не буде.
    таки їдемо в сторону Кіткиних красот.

п.с. Котусику, носи телефон з собою. може якраз.. десь здибимося завтра..

8. Orman

Orman Модератор-бомба

я обзавидувалась :) Штука суперова!

9. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

10. Анута

Анута Well-Known Member

А в мене день не з найкращих :sad:
    На вечір трохи "розпогодилося".

Дівчата, мені взломали аккаунт на однокласниках. Переіменувались, повидаляли все і всіх та почали розсилати спам сексуального змісту :sad:
    Ми вже розібрались, пароль відновили і тепер маю працю з відновленням списку друзів. Зголосіться до мене, будь-ласка, хто мене знає - аби мені трохи легше було ;)
    А ще є такі, котрі на мене образились ніби то я винна...

11. Orman

Orman Модератор-бомба

Чоловік розбив писанку із змієм гориничем. Сам так розстроївся (це "його" писанка) :sad:, а я більше через те що він :sad:

12. Liliyah Romanova

А мені прийшла вишивана великодня листівка з ангеликом від нашої Еспозки! :girl_dance: Дуже-дуже файна!! Не можу показати, на жаль, бо в нас дощі котрий день, а при лямпі не виходить гарно, тому мусите почекати. :sad:
    Іринко, дуже-дуже дякую! :kiss: :girl_claping: То був надзвичайно приємний сюрприз!!! :girl_in_love: :girl_tender:

13. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

ви чьо?! то ж мєлочі жизні
    от мені 2 писанки з цокотушкиного МК взірвалися під час видування :)
    але я то завбачливо робила в туалеті
    найсмішніше те, що половина однієї писанки після взриву іспарілася

але нічьо-будуТ ше писанки
    наступного року
    ліпшіші

14. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

В нас нині теж день "неписанковий" - мій муж розтлумив теж писанку з МК. Мені треба було конче всадити малого в слінг, а він не хтів, бо йому тре було йти нозями. От Юрко, щоб його задурити схопив перше, що під руку попало (слоїк і писанку цікаве таке поєднання). А далі як при сповільненій зйомці в мекне перед очима : "Андрійку, дивись, що я маю!" і зі всієї сили ту писанку кидає в слоїк. Мій вираз обличчя не передати словами. При чому я ніби і зрозуміла що він хоче зробити, але я від шоку ніц сказати не змогла. Він, виявляється , думав, що вона дерев"яна і був щиро здивований, що то сире яйце (я не видувала). Зате малий від того всього був в шоці і таки заліз в слінг і сидів тихо.

15. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Якийсь в мене нині день дивний...В голові ніби вітер гуляє! Ще з піжами не вилізла. Пробувала взятись до сорочки -не лежить якось душа. Як то себе заставити зрозуміти, що то вже пів другої і в хаті купа роботи і хоча б причесатись???( Жах!!

16. Анута

Анута Well-Known Member

А я захворіла :sad: горло болить так що слова сказати не можу

17. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

+1! Горло болить, наче кактус ковтнула (щей не жувала).... Усю нічку снилися сни, і у тих снах у мене, попри основний розвиток подій, боліло горло :sad: Щем такого не пам"ятаю!
    А! До того усього, малий розніс все у хаті, бо йому нуууудно сидіти вдома! :sad:

18. Liliyah Romanova

І я до гурту хворих. Ще від суботи маю страшний нежить, кашель і біль горла. :cry: А нині треба з Дарком казку в школі читати. Сподіваюся, нас не дискваліфікують...

19. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

А я нервова якась, ну всеееееее нервує!!!!!!!!Жахливий стан, трохи забуваюся у вишивці:girl_cray:

20. Анута

Анута Well-Known Member

О, саме так! дуже влучно сказано!

і я :sad: в мене взагалі якийсь маніакально-депресивний стан... післяродова депресія почалась чи що?
    найбільше нервує дім, бажання утекти...жахіття якесь, певно пора до психіатра...