ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми

Вітаю Олю з днем народження!!!!
    А також Марійку з Божим даруночком!!!!
    Будьте здоровенькі!!!!

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Ой, то так класно!!!! Також вітаю!!!!

3. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Holly, приєднуюсь до всіх вітань! Нехай кожен день приносить тільки радість!
    Orman, щиро за вас тішуся, це просто надзвичайно чудесна новина!

4. mamulja

mamulja Member

Олю, і я приєднуюсь до всіх побажань, які побажали дівчатка, і бажаю у всьому гармонії і затишку.
    Марійко, вітаю тебе, бажаю насолоджуватись кожною хвилиною. Це найщасливіший, найрадісніший період, який тільки може бути у житті. Здоров'ячка Вам.

5. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Маріє, щиро зичу ще 35 тижнів приємного очікування, великої радості та насолоди від прекрасного стану :girl_tender:

То ж треба, якою чудовою, прекрасною новиною сьогоднішній день завершується)))))
    :yahoo::yahoo::yahoo: тішусь невимовно...

6. Velana

Velana Member

Олічка, прийми найщиріші привітання з Днем народження! здоров"я, щастя та побільше радісних моментів в житті! :girl_tender:
    Марійка, вітаю!!! :girl_tender: то така супермега новина!!! радію за вас!!! :girl_in_love:

7. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Я як завжди все пропустила. Буду виправлятись

Всіх дівчат рукодільниці вітаю з нашим днем! Кохання вам, посмішок, любові, натхнення і здійснення найрукодільніших мрій

З запізненням вітаю Надійку з днем народження!:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

Олічка-Holly, вітаю тебе з Днем народження Бажаю здоров"ячка міцного, кохання палкого, гарних друзів і здійснення заповітних мрій.

Марійко - Orman, вітаю!!!!!!! То таааака гарна новина. Бажаю легкої вагітності, насолоджуйтесь кожним днем, то дійсно найкращий час

Останнє редагування: 8 Березень 2011
  8. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Маріє - новина - юхуууу! Вітаю! Вітаю! Вітаю!

9. окса

окса Member

Марія,вітаю! Легкої вагітності і весни у душі!

10. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

Orman, вітаю! Хай вся вагітність проходить легко, в хорошому настрої і міцного здоров"я :girl_tender:

11. octavia

octavia Well-Known Member

Марія! Вітаю з такою прекрасною новиною! Саме головне здоров"ячка і насолоди від кожного дня!

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Із запізненням вітаю наших форумляночок!!!

Надійко, з Днем народження!
    Нехай мрії та плани завжди збуваються! Завжди залишайся такою ж мрійливою та ніжною, якою тебе знаю, навіть у найсильнішому вирі подій!

Олю, вітаю з Днем народження!
    Нехай щастя й радість помножуються із кожним днем! Багато усмішок та дитячого сміху в кожному дні!

За Марійку тішуся безмежно вже котрий день.
    То файно, що ти не тримала таємниці довго. Я мала сумніви щодо другої вагітності також, але вирішила, що мені найголовніша молитва інших. Най тебе Господь і Матір Божа провадять у цей час ще більше, ніж будь-коли. :girl_in_love:

Останнє редагування: 8 Березень 2011
  13. Orman

Orman Модератор-бомба

Дивлюся шоу Вікторіяс Сікрет - дістала купу натхнення. Нє, ті хто придумує ідеї - вони реально КРУУУУУУТІ!

14. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Любий пузанчику Маріє, вітаю!!! Бракує слів, щоб зараз висловити свою радість за тебе. Ростіть, радійте і ділися з нами кожною радістю від першого поштовху, гикавки та інших подій.

Олю, вітаю Тебе! Бажаю здоров"яка тобі і твоїм рідним, нехай маленькі красуні тішать тебе своїми досягненнями щодня

15. Ума

Ума Super Moderator

Естафети продовжуються і я тим страшенно тішуся! Марійко, то певно вперше я рада що не пішла на форумівку, бо здоров"я ближніх, а особливо таких мацьопчиків-мацюпусичків дорожче! пильнуйся і насолоджуйся!!!

іншим плануючим і бажаючим просю займати чергу :girl_tender:

16. terezka

terezka котяка-вишивака

я теж тепер перед форумівкою дивлюсь, як хвора, то не йду, бо знаю, що там і дітки будуть, і майбутні мами:)))

17. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Дівчата, ви помічали, що нашого хом'ячка :khomyak:, якого ми, вернісажниці, використовуєм для висловлення захоплення, на загальному форумі дуже часто використовують у зовсім протилежному значенні? Неподобство :) .

18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Творчі люди сприймають світ по-іншому (у даному випадку позитивніше). :girl_wink:

19. simona

simona Well-Known Member

Ви пропустили, о нє, то я пропустила купу новин:
    - по-переше, всіх іменинниць з днем народженням - здоровячка вам, щастя, радості, любові.
    - по-друге, Орман, Марійка кохана, я така рада за тебе - ЗДОРОВЯЧКА ТОБІ І МАЛЯТІ. Я не те що обожнюю, коли бузьки літаюють над нашим вернісажем, а хочу щоб вони не переставали літати.:girl_tender:

20. Holly

Holly Moderator

Я на межі, кидаюсь на кожне "криве" слово. Від того так погано, ніц не хочеться робити. Все, що могло бути маленьким шедевром іде в смітник :sad: :sad: :sad: