ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. Яруська

Яруська Well-Known Member

Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

Ой, дівчата, і я сюди якась здохла прийшла...Щось останнім часом зі мною відбувається, це навіть не невстигання, то якась хандра, ледве довязала шапочку, а планів на вишивання і біжутерію ніби море але толку 0:girl_in_dreams: Все з рук валиться. Я це спихаю на короткий світловий день, бо тих три-чотири години сонця(відносного) для мене є мало, а кожен вихід на вулицю це мало не подвиг...
    От ще місяць тому зробила фотки своїх виробів і ніяк не спроможусь зробити свою галерейку(((( Сумно, треба якось це побороти...

2. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

я так бачу вернісаж заліг у сплячку...ніпарядак!!! Ану рукодільниці, бігом голоки в руки, папір напоготові і до роботи...ой, до творіння)) щоб хтось не думав що я нічого не роблю, то звітуюсь: вишиваю нашу весільну метрику, Сашко мало не щодня нагадує про подушку з тачками. листівки і коробочки роблю, племінницю залучаю до скрапу в якості винагороди за успіхи в німецькій мові))) але знимок не покажу. бо в хаті крім дивану і телевізора з шафою ніц нема, у нас ремонт)))
    на роботі я дуже жалілась що мені нудно, бо перекласти два листи на тиждень то таки мало, але тепер все змінилось. з понеділка шеф активно взявся за діяльність і я тепер тільки деколи маю вільну хвилинку щоб передихнути. а ще нині йду на шейпінг (після більше як річної перерви), завтра буду як побита, але щаслива і вже чекаю того відчуття))
    отак то, життя б*є ключем, і добре що не по голові. сама дивуюсь звідки в мене стільки всього набралось, напевно гормони. деколи накочує якась хандра, але жену від себе ті думки і переживання, треба жити далі.
    Лілю, удачі Вам на екзамені, все буде добре))) Ні жезла Вам, ні цвяха на дорозі!!!
    Ну і при нагоді вітаю всіх Михайлів, Михайловичів і Михайлівних зі святом. будьте здорові і чемні!

3. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

О, і я в той клуб. Постійно хочу спати, погода мене добиває. Життя - в садок- з садка - в садок- з садка - поспати і знов по колу). Рукоділлям майже не займаюсь (в плані вишивка-папірчики), проте "засмакувало" мені в"язати гачком :) От вже навіть деякі види петель засвоїла, і навіть щось в мене виходить (і навіть знаю чому мені то зараз пішло, але не знаю як надовго мене вистачить).

4. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

А мене прорвало...
    Ніколи себе не зараховувала до рукодільниць, завжди руки не з того місця росли.
    Ну вишивала трохи - одну серветку за пару років, та й по всьому.
    А тут як погребло спицями плести - так і чекаю вечора, щоб вмоститися перед телевізором. Головне - вчасно спинитися - бо ж уранці дітей в школу піднімати...
    І головне ж - і не вмію толком. В дитинстві мама показала найпростіше. Схеми для мене досі - китайська грамота. Зате як виходить щось - тааакий кайф!

5. terezka

terezka котяка-вишивака

а я зараз якраз і почала активно вишивати, уже дві картинки у багетці, одна на 1/3 теж уже вишита:)) коли зимно то вишивати зручніше - сів собі і вишиваєш, попиваючи чай.

єдине що останнім часом якісь трафунки постійно з приладами (то фен у ванні плаває, то пралка перестає прати, то нічник замикає) та хворіти починаю від холоду в кабінеті на роботі.

6. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

як я тебе розумію
    але мене вже не хапає кожен раз і взагалі щораз то якось легше робиться
    їжджу на разі тільки там де добре все знаю і розумію, нині їхала з чоловіком на кільці коло ринку Південного, ой як там нефайно їхати і багаааааааатезно машин, але ніц їхала і навіть на Щирецькій (позаду ринку) запаркувалась між двох машин рівно. Сама в шоці:)

Вчора під'їжджала до Оксани в крамничку, але ж там в неї людяно:) А який я маю файний презент і мімімі і мнямммм і ох і ах. Дякую, товаришко!

Вишиваю для маленького родича вишиту сорочечку, ото вчора мені Оксана настанов понадавала, сидю колупаю:d64::girl_curtsey:

Всіх лю, часу ні на шо нема, пічалька, бо Соф знов ше не закінчивши попередні кашлі почав кашляти і сопливитися, а Мартеня всюди з мамою;) Великаааааа вже, слухає Софкині казочки, починає тренуватись повзати, встає на колінка і розгойдується:girl_in_love:

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Дякую! В мене навіть маленька Михайлинка в хаті є. Треба буде її поцьомати.

8. Ірена

Ірена Well-Known Member

я сьогодні догорбала плетену гачком накидку на пуфік до коридору. страшно сумую за рукоділлям. але таке шалене життя пішло...

9. Ірена

Ірена Well-Known Member

Твоя дитинка Михайлинка хіба?

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Та бачиш, тут система така цікава...
    Спершу здається теорію й тоді отримуєш права першого рівня. З тими правами можна їздити за кермом лише якщо поруч сидить водій із повними правами та 4 роками досвіду принаймні. Крім того з тими правами не можна їздити вночі, між північчю і 6 ранку. І не можна їздити по дорогах, де максимальна швидкість 100 км/год. Можна лише на ті, де обмеження 80 км/год. Ну, і нуль алкоголю в крові має бути.
    Рік після того, як отримаєш права першого рівня, можна йти здавати на права другого рівня (це якраз те, що я здаватиму). Із правами другого рівня можна їздити в будь-який час доби і на будь-яких дорогах. Єдине обмеження з цими правами для тих, кому за 25, це нуль алкоголю в крові. Якби було хоч трохи, втрачаєш права і йдеш усе здавати по-новому.
    Рік після того, як отримається права другого рівня, можна йти здавати на повні права. Там уже можна мати 0,08 алкоголю в крові, якщо я добре пам'ятаю. І то треба здати протягом 4 років, бо потому знову падається на перший рівень і треба все спочатку робити.
    Отака от система цікава. )))

11. Holly

Holly Moderator

І я про те днями подумала :) Щось нема активності, процесів, обговорення.
    Я приєднуюсь до здохляків, часу маю багато, але що з того, що не маю сили нічим займатись. Постійно лежу, а належачи хіба в"язати виходить чи читати. Отак і живу, марю про вишивання.

12. Kasia

Kasia Well-Known Member

тю. я про це говрю останній рік певно..
    сплячка перейшла у повну відсутність рукодільниць- вишивальниць.
    рідко хто -щось ще вишиває.
    скрапери наразі більш активні.

за останній рік по вишиванню -як на мене застій.
    ні натхнення, ні бажання.

п.с. кидала ідею- миколаївчиків вернісажних. не підтримано.
    п.п.с. ну і бачу що дехто з рукодільниць просто не приходить на Вернісаж Вишивальний:girl_sad:

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ура!! Я здала! Тепер можу сама їздити!!
    Дякую вам усім за підтримку!!!

14. Анута

Анута Well-Known Member

Лілюсь, вітаю!

я як вийшла на роботу на всіх інших фронтах маю повне затишшя.
    Лише ношу із собою в сумці сорочинку Павлуся і зрідка, коли є час, колупаю стиха на роботі. Брала із собою вишивку у відрядження, але така була стомлена коли допленталась до готелю, що помилась і бухнулась спати.

Ще планую вязати, але наразі немаю ниток. Ніяк не замовлю, аут...

За два тижні нове відрядження...

На роботі до НР полегшення не буде. Але от січень має бути вже тихо.

За всіма скучила. Пробігала галопом повз форумівку. Всі файні! Почуємось ;)

15. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

А хто був вчора на річниці Аґрафки? Розкажіііть!
    Так що привітаю тут наших Улясю і Аню з 1 рочком Аґрафки. Бажаю процвітання і зростання! :girl_in_love:

16. Xomka

Xomka Well-Known Member

З форумлянок були ми з Людою, і Таня-Freetany, може ще хтось, кого не знаю в лице:) Чесно кажучи, думала що буде більше наших дівчаток...
    Що хочеться сказати в першу чергу: Уляна і Аня - це просто неймовірні фонтанчики ідей!! На святі було весело, цікаво, пізнавально, красиво і по-домашньому тепло - справжня рукодільна атмосфера! З нами святкували багато Тільдо-лялечок, і чесно кажучи я подумала, що вони завжди живуть в цьому кафе, настільки гармонійно виглядали в інтер'єрі:) Кафе пречудове, і є пропозиція проводити там форумівки;)
    А ще були обіцяні призи - кожен гість отримав сертифікат на знижку в магазині:)
    Може ще Люда і Таня доповнять, бо в мене стільки вражень, відчуваю що щось забула написати))
    До речі, на сайті Аґрафки Уляна виставила невеличкий фотозвіт:)
    А ще ви знали, що відкрився новий магазинчик - біля готелю Львів, на бічній вуличці навпроти Watsons? І з'явились нові вишивальні набори від молдовського виробника Luca-S, такі класні:girl_tender:

17. Orman

Orman Модератор-бомба

а я навіть не знала, що буде свято :sad:. А що присилали щось на пошту? Мені нічого не прийшло. Абидна...

18. Xomka

Xomka Well-Known Member

Смс-ки на телефон прийшли...

19. Orman

Orman Модератор-бомба

не всім, очевидно
    *пішла плакати*

20. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Угу... Андріана Михайлина :) На честь тата і дідуся. Вона як народилась то була копія мій тато, он я і хотіла її назвати Михайлинка, але тато настояв на Андріані. Отже в мене Андріана Михайлина, ми її так хрестили.