ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. Catherine85

Catherine85 Well-Known Member

Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

Возвращение блудного попугая социопата :girl_crazy: Давненько у меня руки до форума не доходили ))

2. aknelitta

aknelitta New Member

Я сьогодні поплакатись - вже не можу більше то в собі тримати.... переживаю страшенно, нервуюсь, і питання чому так - ну що чому зробила, за що в Господа заслужила такий тяжкий хрест?! Чому просто не можу радіти життю і материнству - як не одна проблема, так інша. От пораділа кілька днів - далі сльози, операція, ніби почала відходити. сьогодні місяць як по операції - знов почались болі, і результати аналізів погані. Після обіду маю йти до лікаря, а мене вже всю трусить, лікар сама в шоці чому такі аналізи? (ну щоб лаболаторія помилась і в 2-3 рази завищила показники?) І знов та сама біль кілька днів..... Страшенно переживаю, вже накрутила себе по повній...не хочу більше операції, ні лікарні, ні невизначеності що там не так.....Я втомилась...

3. Orman

Orman Модератор-бомба

оооо, які люди! А я про вас недавно згадувала.

4. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а мої руки вас зачепили на вул Київській цієї весни, хм...чи то влітку, тільки я не впевнена, що ви зрозуміли, хто я:girl_crazy:
    коли дивлюсь на зворіт своїх робіт, зазвичай вас згадую:girl_haha:

5. aknelitta

aknelitta New Member

дякую дівчата за слова підтримки і карму. І далі невизначеність... УЗД ніц не показало - тобто нічого злого, і була присутня оперуючий лікар, і зійшлись на тому, що в понеділок перездаю аналізи в інший лабораторії... І тоді дивимось далі... Сходила в церкву - помолилась і замовила службу....

6. Catherine85

Помню-помню, мы как раз с Афарран и ее малым шли )) Не сразу, но узнала :girl_dance:

7. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

А я коли дивлюсь тебе згадую, як ти на своїй (ну і моїй) першій форумівці прийшла зі своєю метрикою, і дуже всіх просила не дивитись на її виворіт:girl_smile:

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

кодова назва " махровий рушничок" :girl_haha:
    але я тим не переймаюсь, тим більше зараз, коли вже все не так страшно-пухнасто:girl_crazy:

9. Catherine85

kvVItKA

10. Orman

Orman Модератор-бомба

ой шото мені рєзко стало туди треба

11. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ну все, нині вже точно день вишивальниці! Вітання всім нам!
    :girl_in_love:

12. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Я обіцяла, що постараюся прийти в тему з гарними новинами. Так от, Христинці вчора зняли гіпс. Ручка перебула "ув'язнення" нормально, без якихось негативних наслідків. Вже ввечері вчора малявочка згинала-розгинала ручку повністю, коли бавилася.
    А ще ми сьогодні міряли костюм лисички в Танюні. Я ледь свідомість від захоплення не втратила, коли зайшла на примірку і побачила стільки костюмів.

13. aknelitta

aknelitta New Member

перездала сьогодні аналізи в іншій лабораторії (де здавала до операції)- і вони виявились таки кращими - таки була помилка в 2,5 рази. Тобто ще не такі як мають бути. але не катастрофа.... Трохи заспокоїлась. От і вір потім в ті аналізи і лікуй "надумані" хвороби

14. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Відповідь: Шурхотіння папером (скрапові оффтопи)

Лілю, як там Ваша справа з судом? Щось ніяк мені з голови не йде...Все владналось?

15. Xomka

Xomka Well-Known Member

Ліля писала в темі про молитву, що все пройшло добре.

16. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

ну то добре що все добре))

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Дівчатка, я щось мало-що встигаю останнім часом.
    Після зміни часу дітиська поміняли режим. І то так, що я просто паду з ніг, як тільки вони засинають, і сплю разом з ними. Не встигаю практично нічого. От нині вирішила трохи сном пожертвувати й написати вам коротко новини, бо совість мучить, що я ніби й заходжу на форум, але ніц не пишу, бо одним пальцем на телефоні геть незручно то робити. ((
    Моя справа до суду не дійшла (і ціле щастя, бо то би була купа стресу та з'їджених нервів, аби то все знову згадувати). Вирішилося все на рівні переговорів. Звичайно, оскільки воно вирішилося таким чином, то своєї вини вони не визнали, але компенсацію я отримала. Тому й можна говорити, що я виграла. Ну, і показала їм, що не можна до людей погано ставитися, бо то може погано скінчитися.
    Завдяки тій справі з'явилася в мене ще одна ідея щодо того, чим би я хотіла займатися, як діти трохи підростуть. Наразі я в пошуках нової кар'єри. Хоча, може, й повернуся до старої, побачимо.
    Щодо поїздки моєї. Довго я думала, шукала квитки. І вже й квитки ніби знайшла, і ніби вже думали, як то би Дарка я зі собою взяла, але лякала мене й лякає далі перспектива їхати в таку дорогу нелегку (дві пересадки треба робити) з нашим тандемом, а відлучати малого заради поїздки я неготова. Відповідно вирішили, що поїдемо трохи пізніше, але всі разом. І з тим рішенням до мене прийшов спокій, бо що разом, то таки разом. Як буде щось точніше відомо, то я обов'язково дам знати, коли і що, бо дуже хочу з вами усіма побачитися. Правда, раніше наступної осені то не буде, але час летить швидко. Лиш молюся, аби бабуся моя була здорова!

У неділю було хрещення нашої Меланії Іванни. Було так гарно! Стільки людей приїхало до Кінґстона з різних міст Онтаріо, а навіть з Америки була одна дуже поважна пані. ;) Як тільки матиму знимки, то обов'язково покажу. На моєму знимкарі ніц путнього не вийшло, бо дала в руки панові, котрий явно не вміє з такою технікою обходитися. Ну, але я того не знала, тому нема ради. Ціле щастя, що наша парохіянка одна робили знимки, то матимемо пам'ятку.
    У п'ятницю поїхали відпочити на котедж. А в суботу до нас приїхала Маруся. Було так класно провести з нею тих кілька днів, але, як то кажуть, хорошо-но-мало. Дуже би хотілося, аби вона до нас приїхала знову й надовше. І вже не чекала понад два роки, аби то зробити. )))
    Ну, і маю ще одну вихвалялку, що Мелася вже має паспорт. Так що тепер можна з нею вже подорожувати по закордонах. :xaxa: Обіцяла мені тут одна знайома, що візьме на закупи до Гамерики в грудні. Думаю Меласю брати зі собою також. А якщо та знайома візьме свою доньку, то будемо мати дівочі посиденьки. :mocking: Шкода, що закупи будуть при кордоні. От якби десь до Нью Йорка вибратися...
    Отакі в нас різні новини.
    Міцно вас усіх цілую й обіймаю!! Дуже дякую за ваші молитви й підтримку!!! :girl_in_love:

18. Velana

Velana Member

аналогічно :girl_sad: і сил вже немає зовсім... чи то закінчення року так на мене впливає чи магнітні бурі :girl_crazy: замкнене коло з хворобами мене обезсилило наніц :girl_impossible: плюс робота - працювати коли голова "розколюється"/ніс закладений то шось страшне... Про відпустку і лікарняне мова навіть не йде, я й так "побила всі рекорди" відвінуваності роботи коли малий хворів... Про скрап вже мовчу - я на стільки втомлена, що на нього не вистачає часу, зовсім... Сподіваюсь на краще і стараюсь у всьому шукати хоч якийсь позитив...
    Про приємне :girl_tender: Завтра в синочка іменини, будуть в садочку вітати, він як іменниник буде пригощати солоденьким, готується :girl_in_love:
    ще на завтра печу торт - не знаю чи допікати ще коржі, бо іменинник вже половину з"їв :girl_in_dreams: :girl_haha:

19. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

записуйте до клубу невстигаючих. Тільки я собі трохи дала спокій з рукоділлям (вибачайте, рукодільниці,і в першу чергу сама в себе вибачаюсь))). та я настільки нічого не встигала, що прийняла рішення трохи відкласти рукоділля і знаєте, трохи мені, (як не сумно), легше стало. Тільки листівкі термінові роблю, але рідко. І дуже тішусь за тих дівчат, які шось роблять:girl_curtsey:

20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я завтра знову маю екзамен. Здаю водіння вдруге. І знову мене хапає мандраж.
    Правда, планую не повторювати помилки, яку зробила минулого разу, коли поїхала на іспит голодна як вовк. :girl_crazy: А решта вже як вийде...

Щодо рукоділля в мене капут хіба з вишиванням. Я так і не знайшла Меласиної метрики й то мене дуже прибило. Не можу за голку взятися. :girl_cray:
    А листівки роблю. Благо, муж допомагає. В хаті погром може бути, а він візьме дітей кудись, аби лиш я щось трохи для себе поробила. Золотий муж у мене. :girl_in_love: