ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

А ви знаєте що нині наше свято?

2. Kasia

Kasia Well-Known Member

ноября - це листопад:girl_wink:

3. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Упс
    А -ноябрь- це бува не листопад?
    Олю, душа прагне свята?
    О, Кася мене вже випередила.
    Спершу мус день художника відсвяткувати (друга неділя жовтня). А вишивальниці ж також певною мірою художники, лиш пишуть голкою. Пра?
    Повний оффффтоп. Касю, як мачок носиться?

4. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Капець, ото я ... щира українка)))
    ну нічого, зате буду знати коли в нас свято :girl_blum:
    прагне)) ну нічо, трохи почаюю, покавую і буде свято)

5. Holly

Holly Moderator

А я щойно закінчила мегапроект))) Пошиття якого зайняло мені цілих 4 години (відміряти, відрізати, наметати, запрасувати :8:) Але я собою пишаюсь, адже мастер-класу відповідного я не знайшла, тому довелось догадуватись самій, а заодно згадати геометрію і користуватись транспортиром:connie_pull-pigtail Фото покажу через кілька днів, тому ще це сюрпрайз)))

6. Kasia

Kasia Well-Known Member

а якже:girl_wink:

7. Holly

Holly Moderator

мій мегапроект тут. найскладнішим було уявити, як тоті кути мають зійтись. На ділі було простіше, але дуже переживала, аби було гарно і акуратно. А ще похвалюсь - я сьогодні із звичайних штанів і трикотажної майки пошила вагітні штани :) Вийшло досить пристойно :connie_pull-pigtail

8. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Пишу тут, бо рукодільниці мені вже як рідні))
    більше місяця минуло відтоді, як ми приїхали з моря...відпочили суперово, але буквально кілька днів тому виявили ну дуже приємний сюрприз-несподіванку з нашої відпустки)) словом, на фото все зрозуміло:girl_blush2:

9. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

збиралась цього тижня тричі до окси, по результату не вибралась, або водіння перебивало, або Софія безнастроєва, або ше шось 48-ме заваДжЄло)
    Марта пасе коні і перебирає забавочки, які покласти перед нею, дуже гарно розмовляє, тримає руками і дзвонить забавочками, які висять на її дугах шезлонгу і килимочка
    Ювенальна юстиція плаче за нами гіркими сльозми, бо навіть в неділю моя Софійка ходить по хаті пилососить і витирає порохи, миє підлоги своїми забавковими причандаллями, такшо в хаті чистота ше та:)
    Почалися осінні сопливі періоди, а ми ше не встигли забути весняно-літні, така дурнувата погода, невідомо як вбратись шоб не змерзнути і як вбратись шоб не спітніти:8:
    вишивання зараз троха стоїть і з місця не рухається, бо в Марти такий період - на руках в основному - вже лежати не хоче, сидіти ше не час, ну і так, а спить пару разів по 20-40 хв, не сильно шось встигаєш зробити, хоч можу тішитись, шо двічі залишалась з нянею на годинку, поки я їздила з інструктором, а то досягення;)

Словом треба мені наганяйок на вишивання.

Лілю, я ше зо 2 рази з інструктором і пересідаю на своє авто (оформляю того тижня каско і фсьо), як твої успіхи?

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я поки що лиш 5 годин проїздила. Домовитися, аби хтось із дітьми посидів, поки я на урок, ой як складно. Ще залишилося 5 годин. Правда, він мені сказав уже собі записатися на іспит, бо я готова. Тільки паркуватися ще мушу потренуватись. Дуже хвалить мене. Каже, що досі не вірить, що я з нуля. )))
    Легко мені по місту їхати, от до швидкості 80 ніяк не звикну. Навіть страшно подумати, що треба буде їхати 100-110. :shok: Їхали на котедж, то я їхала 40 хвилин за кермом. Темно, зустрічні машини очі сліплять, дорога постійно виляє... діти плачуть, бо втомлені (о 10-ій вечора воно не дивно), але ніц, доїхала, аварії не зробила, на щастя. Але потому муж мусів добряче мене помасувати, бо я часами аж не дихала, така була сконцентрована на дорозі. ))) А легковою машиною такий розслабон, ех... Треба буде мужу сказати, що я хочу дорогий подарунок на наступний ДН, бо нашою фурою їхати, це капець. :girl_crazy:

11. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

12. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А ми вчора охрестили нашу Соломійку-Марусю). Тішусь.

Так гарно все пройшло. Софійку хрестили вдома, а вчора були в церкві. Так гарно було. З нами охрестили ще двох хлопчиків. Але наша була сама-сама. Навіть священник хвалив. А знаєте чому? Тому що ми були в вишиваній льолі, яку нам подарували дві наші чудові рукодільнички і мої подружечки Холлі і Мар"яся. Велике-велике дякую від всіх нас.
    От така у нас красунька. Прошу в Матінки Божої для неї здоров"ячка.
    Проспала наша Соломійка все хрещення і ресторан. Прокинулась вже вдома. Мала 5 хв на перекуску і спала далі. Ну дууже чемна дитина.

13. Liliyah Romanova

Ліля за кермом. Ну дуууже сурйозна. :rofl:

14. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Марусі вони такі :girl_haha: Вони мамі не надокучають )))

Ми он якраз в неділю св’яткували Параскевіїї. Тож, для нас все гуд! :girl_wink:

Ой... я он ніби вже маю кілька років стажу, і всеодно не можу їздити вночі. А муж в мене мачо, любить сам за кермом сидіти, то я з радістю віддаю. :girl_blum:

15. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Надіюся, що мене ще не зовсім забули.. Хоча якщо не забули, то є за шо тапком надавати, що рідко сюди заглядаю... Але щось останнім часом як тільки собі щось запланую, то щось нове вилазить. Зараз купа роботи на роботі. І то дуже невчасно, бо декілька днів тому Христинка руку зламала. На щастя перелом нескладний, навіть не довелося вправляти, але гіпс наклали. Мала бідоська дуже переживала як вона спати буде. Але то швидше були сльози не через спання, а просто після того, як вона мужньо перенесла обстеження, рентген, накладання гіпсу, їй треба було виплеснути ті внутрішні переживання. Пишаюся своєю донечкою, що поводилася в даній ситуації як дуже доросла. Правда, не хоче, щоб казали, що рука зламана, бо в її розумінні то означає безповоротно зіпсуте. Тому ми кажемо, що всередині ручки є ранка, яка скоро заживе.
    P.S. наступного разу забіжу з гарними новинами. Я дуже на то сподіваюся

16. Orman

Orman Модератор-бомба

не забули, якраз вчора про вс думала.

хай Христинка поскорше виздоровлює!

17. Liliyah Romanova

Дуже потребую молитви. Навіть не знаю, як пояснити чому, але дуже сильно потребую. Дуже вам дякую!!

18. MYR

MYR Member

Вирішила і я написати тут про свою новину, бузьки над вернісажем продовжують літати і цього разу вони прилетіли до мене, я постійно перебуваю то в стані щастя то в стані тривоги бо перша вагітність пройшла не зовсім гладко, але чоловік настільки впевнений що все буде по іншому що мене його впевненість трохи налаштовує на позитив. Я думала що мене на вернісажі ніхто майже не знає, я мало дописую, хіба роботи виставляю, і то рідко бо трошки вишивальна черепашка, але після допису в темі про майбутніх мам, мене стільки вернісажниць привітало в карму, що я була приємно вражена. Дякую дівчатка ви мене так розчулили, так приємно.

19. Holly

Holly Moderator

:beee::beee::beee:
    Всьо ми знаєм :)
    Ще раз щиро вітаю, нехай вагітність пройде швидко і легко ;) А я кий у вас термін?

20. Liliyah Romanova

Зважуся нині нарешті тут написати, бо щось я останнім часом цю тему оминаю, точніше оминаю розмов про себе, бо якась така, розклеєна чи що. Зриви, депресійні стани... Доходило до того, що просто лежала й в стелю дивилася, а Роман бідака не знав, з якого боку підступити. Сама себе не впізнаю. І якось важко то все контролювати, важко вийти із замкненого кола...
    Ну, але то все таке, минуче.
    Мені тут Роман запропонував до Львова полетіти, а я й схопилася за то, бо давно мені хочеться поїхати бабцю побачити й завезти їй внуків на обнімання. Одна проблема - квитки дорогі й Роман Дарка не пускає. І щось переварюю то все в голові, переварюю. І чим більше переварюю, тим менше мені їхати хочеться. Тобто хочеться, але знеохочують певні фактори. Самій страшно їхати з двома малявками, при тому обоє потребують і мене, і грудей. Маршрути лише з двома пересадками. У Львові треба буде шукати автокрісла на той час, коли я буду там. Був би Дарко зі мною, то вже би допоміг з Меласею, а без нього. Як почнуть обоє кричати, що я робитиму? Думала в листопаді летіти, зразу після хрещення малої, передумала. Дивилася на грудень, теж передумала. Зараз січень дивлюся й знову щось ніц не бачу путнього. От і думаю, чи пробувати мені далі цю авантюру проштовхувати (інакше поїздку з двома малявками та двома пересадками назвати не можу), чи відмовитися й чекати 2014 року, коли й Роман зможе з нами поїхати. Голова пухне, коротше. (((