ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

і я, і я шалено заскучила, хоч мене всього 2 дні не було :girl_flirt:

дивно звучить, але я була у відрядженні :connie_pull-pigtail
    співробітники запросили, і ми з Лукійкою з радістю погодились :girl_claping:
    збори були у дуже мальовничому куточку сріберної землі - Закарпаття; програма відрядження була дуже насичена :girl_haha: - ми з Луцею приймали кисневі і сонячні ванни, цицялись, відсипались, об'їдались бриндзею, бограчем та шашлИками, милувались горами, ріками та водоспадами :girl_in_love:
    урря, навіть вдалось зробити зо 100 хрестиків :girl_haha:

настрій маю дюже кольоровий, файних вам усім вихідних! :kiss:

2. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

а я була в перукарні і маю після того походу суперовий настрій:d23:
    по-трохи збираємось на моря, ото пишу список шо ше треба :girl_in_dreams:
    Софійка сьогодні вперше захотіла ночувати у бабусі, ходить по хаті така важна-важна, чекає після обіду на мою маму і ото збирається на одну нічку до бабусі, а забавок вже напакувала, ніби на тиждень:)
    Вчора пару секунд, при виході з форумівки бачила чудесно виглядаючу, випромінюючу радість і сонце Цокотуху з Мартинком. Софіє, дуже шкода, шо я вже мусіла бігти, ти чарівна!

Буду з жовтня ходити в зал, чоловік запропонував, мама нам обіцяється помагати. Словом плануємо по суботах - я на фітнес, а муж з Софією в аквапарк плавати, а бабусь з Мартою в той час гуляти:) Авось:)

Чоловік зараз буде з Софією робити аджику (улюблене заняття моєї доці - молоти на електромясорубці шонебудь і можна кожен день)). Вже в ухні важать-готуються-розкладаються, а ми тут з Мартою посиденькуєм-чаюєм-цицяємося-розмовляєм і насолоджуємося домашнім днем:)

3. Holly

Holly Moderator

Буду тут плакатись.
    Я не встигла на завтра вишити сорочку свекрусі. Хоча я планувала дарувати на Марії, але завтра в селі празник, тож вирішила прискоритись. Тем ніби не багато, я щось зле розрахувала спереду, і вишивку дуже низько розпочала, тож треба було дошити до горловини. Може б була дошила, але мала три безсонні ночі, бо одне за одним захворіли діти. Вишивала сонна, трохи помилок наробила, потім то всьо нудно порола. Коротше, ніколи не вишивайте через силу :)

4. simona

simona Well-Known Member

....співчуваю...думаю, якщо подарити на пару днів піздніше сорочку, нічого страшного не станеться, головне, що це було щиро і з любов.
    погоджуюсь повністю, як тільки я так робила, то порола, порола, порола. Від того часу вишиваю лише при бажанні.

5. Neverland

Neverland Well-Known Member

Я от сьогодні сидю і думаю: а в нас на форумі ж є рукодільна гілка, де весело :) Чого я все щось роблю-роблю і сюди не заходжу. Вже певно рік все збираюсь сфотографувати свої творіння і все не зберусь, але сьогодні вирішила твердо себе в руки взяти і нарешті зробити це:girl_cool: А то все роблю-роблю проекти, віддаю їх а фоток то німа навіть, бо все роблю напоспіх, і в останній день забуваю:girl_blush2: От вчора скрапові листівки сфотала (нове чумове захоплення, муж аж спереживався за наш бюджет:girl_haha:), ще хочу доробити колекцію сьогодні сердечок текстильних, а ще зробити фото свого бісеру... а ще фото квітів...:connie_pull-pigtail Пніть мене хтось, а то за за всю свою рукодільну історію маю аж 2 фото робіт, ну хоч плач. Все встигаю крім фоток :sad:

6. Orman

Orman Модератор-бомба

не "хоч плач", а хоч фотографуй ...

а я нігті на ногах намалювала, така красуня! Намилуватись не можу.

7. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

ми вже вдома!!! все пройшло супер-пупер класно, я навіть засмагла вимучені дорогою, але дуже раді що таки вибрались до тепла. мали трохи неприємних моментів, але з того всього я зробила корисні висновки і вам раджу: ніколи не їдьте відпочивати з малознайомими чи незнайомими людьми. наступного разу поїдемо тільки втрьох, нехай той час буде для нас.
    але найголовніше: Я ВИШИВАЛА!!!! обідній сон моїх хлопців то були години спокою і рукоділля. в останні дні навіть на пляж вишивку брала щоб не нудитись. а ще маю купу мушель і так само багато ідей для їх застосування. тепер би ще не розгубити ентузіазму і довести задумки до кінця.
    а форум мені аж снився в останній день))

8. Orman

Orman Модератор-бомба

в мене в хаті один лак - чарвооооний.

9. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Були нині з Мартою в центрі. В маршруточці нас впізнала чи то по слінгу, чи по личку форумлянки:) Таня ntv!
    Виглядає супер, відпочивала зі сестрою і їх чоловіками в Карпатах, у Львові була коротко і проїздом, тому не мельдувалась нам тут:)
    Казала, що ми посиденьки - найкращий форум із найтеплішим рукодільним розділом!
    Так балакала зі мною, ніби ми знайомі сто літ!:girl_in_love:
    Таню, наступний раз до Львова - прошу повідомляти!!!!

10. Анута

Анута Well-Known Member

дівчата, дуже дякую за підтримку!

11. La esposa

La esposa Moderator

Хотіла йти у вихвалялки рукодільні, але настрочу оффтопу більше, ніж вихвалялок.
    Мені мама більше ніж три роки не хотіла сорочку покроїти, бо не хотіла, щоб я вручну вишивала. У них на роботі можна вишивати на машинці, то мама мені вже три сорочки зробила, а я хотіла вишиту хрестиком і вручну.
    І от нарешті мама здалася, аж я здивувалась - сама запропонувала мені вишити сорочку, і тканину купила мені і чоловіку. Круто. Тішуся, як слонь :)

А ще в суботу буду в Києві, можу комусь щось передати, від львівських київським і навпаки.

Маю ще питання до тих, в кого стоїть Windows XP. Хто візьметься за чоколяду взяти до себе на зарядку мій плеєр? Раніше заряджала на нетбуці, а тепер його чоловік розібрав, а збирати не хоче, скільки не прошу, відкладає на завтра :girl_cray: я вже місяць без музики! а на решті компів у нас віндовс-7 стоїть, плеєр для того застарий :sad:

12. Lira

Lira Member

плеєр заряджається через ЮСБ?
    можна купити таку зарядку і заряджати від розетки

13. La esposa

La esposa Moderator

так, має стандартний маленький вхід
    о, то класна штука
    і коштує нормально
    як чоловік нетбука не збере, то певно собі куплю
    але наразі хоч би трохи підзарядити, тому прохання в силі :girl_flirt:

14. Insolence

Insolence Living The Dream

Я плеєр заряджаю через ДВДі (у мене він з юсб портом). Спробуйте і Ви.

15. Holly

Holly Moderator

Ми далі на дачі, на природі. Як то файно, словами не передати. Ранкова кава, обіди і вечері на свіжому повітрі, діти цілий день ганяють на вулиці і ввечері змучені засинають моментально. Я трохи вишиваю, дочитала книжку, морально відпочиваю та й фізично можна сказати теж. Бо наварити їсти і помити посуд то не робота Одним словом маю гарний настрій, кому тре можу поділитись

16. La esposa

La esposa Moderator

ООООООО!!!!!!
    зараз спробую.
    дякую всім, хто відгукнувся! муж нині заявив, що скрутить назад всі детальки, щоб я в поїзді не скучала :girl_in_love: як на замовлення, тільки де він раніше був? :)

класно! ловіть останнє тепло, бо у Львові потрохи стає сіро і зимно, не те що за містом!

17. Oddly

Oddly Well-Known Member

А я би так хотіла кудись, в таку гарну погоду, поїхати ще на останній літній відпочинок - але маю школярку, тому нікуди.
    Вперше за багато років в мене вересень - зовсім не робочий, аж незвично. Вишиваю ))

18. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

а я якщо все буде гуд, поїду в суботу до свекрів. А як не поїду, то можна було б познайомитись :)

19. La esposa

La esposa Moderator

супер!
    але не розпоряджатимусь своїм часом в повному обсязі
    приїждаю зранку зразу до нареченої, зніматиму цілий день, а ввечері не знаю, о котрій мене відпустять.
    Назад квиток маю на 22.40, якби була дірка в часі і вам не було запізно, то з радістю поп"ю з вами кави!

20. ntv

ntv Well-Known Member

Впізнала,ще навіть на зупинці і від того стало так приємно, а після спілкування взагалі як на батьківщині побувала. Дуже дякую Богданці за рекомендації щодо закладу харчування, сподобалось всім! А ще в цей день я була в крамниці у Окси і придбала рушникове полотно і як то приємно зустрічала мене продавчиня і Оксана зробила для мене знижку.... і все це до купи... емоції переповнюють! Люблю Львів і наші посиденьки!!! Ой забула, я вже дома, доїхали добре і файно відпочили!