ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

Сьогодні мене цілий день боліла голова, шуміло в вухах і нудило. Прийшла ввечері до мами, поміряла тиск:girl_impossible:в результаті мама мене не випустила з хати поки я не випила рюмку коньяку для нормування тиску.

Тепер сиджу техенько вишиваю, а зараз буду пити міцний чайочок може трохи легше стане:confused:

2. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Мушу написати, бо не налазить мені ніяк на голову...

Вибачте, що так наніч, але сижу плачу не можу ні усвідомити, ні зрозуміти

3. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Нині взагалі день такий емоційно напружений: моя найближча коліжанка нині народила донечку. Ще й своєю поведінкою розчулила мене до сліз, бо пам"ятала, що до мене треба подзвонити, хоч і не відійшла від наркозу ще...Я дуже нею горджуся.

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Трохи пожаліюсь...
    Мали того року "веселий" Великдень. Дитина моя, біднятко таке, захворіло і досі не їсть. Навіть не знаю щоб я робила якби не ГВ. Капризний не то слово. Намається всього добиватись криком та істериками. А я біля нього втомлена, знервована і виснажена. Прокидаюсь така, ніби і не лягала.
    До то всього додалось кілька "доброзичливих" людей на протязі місяця і все я практично впала в депресію.
    Вишиваю щось трохи, але не маю бажання нічого показувати.
    Отаке то... Борюся з жахливою головною біллю і маю лише одне бажання- щоб Ромчик був здоровенький...

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я щось теж ніяк не можу відійти і зрозуміти. Перед Різдвом помер дідусь (тато мами), перед Великоднем бабця (мама тата). важко прийняти те, що людей які були все твоє життя поруч більше не має, сумно, що мої діти не знатимуть їх.
    сьогодні зле почуваюсь, відправила Ромашку до бабці і валяюсь в ліжку, думаю, що варто почати щось вишавати

6. Holly

Holly Moderator

Я тут трохи зникну, планую бувати у Львові пару раз на місяць. Якби що, пишіть листи :)

7. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Їдем в Закакрпаття в сьомій рано
    Чомодани спаковані, діти приготовані, мама висипана, тато змучений, мусим приїхати капєц-капєц сонячні-відпочивші-усміхнені, тому думаю ше одну валізу спакувати гарної погоди:) Погода мус бути і буде, я дізнавалась в небесній канцелярії:))
    Отут похвалилась нами, сімейні очікуються, ідей море, будуть на природі, тому хочу-хочу-хочу тепла і сонця (вже в карму в фотопузах питали: у нас буде хтось, а стрічка голуба, бо файний колір та й все;))

От таке воно на разі. Сорочку Софіїну почала, прикинула як шо і куди, окса не дасть збрехати: нитки купила, навіть в органайзер понамотувала на котушки, тащу з собов весь органайзер і Софіїну сорочечку.
    Файно здибайтесь, Бурулька, тобі цьом, я з тобою всеодно хочу зустрітись, бо раніше ти така все радісна і сонячна до нас заходила, а тепер я тебе зовсім не бачу;), але дуже тішусь, шо робота тобі в кайф! це чудесно!

8. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

можете мене привітати, в хаті почався армагедон!! нині муж з братом вибили стіну на балконі і вікно зняли. тепер я боюся спати, а найбільше мене лякає як я буду йти на роботу і лишати хату без нікого. попереду тиждень очікування новго вікна...
    єдине тішить, що кімната буде більшою, може таки відвоюю собі куток для рукоділля))) Сашко весь день сьогодні ходив і питався мене: мам, а чого вони нашу хату ламають?)) потім ввечері розказував бабусі що то не ламали нічого, просто робили великий балкон))
    ще муж нині їздив в Раковець і ходив по тому джерелі, казав пройшов 6 кругів, обіцяв наступних вихідних взяти нас з собою.

9. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

То кааапець! Я розумію, що в Раковці сільрада, але джерело територіально належить до села Новосілка! І саме новосілецькі мешканці доглядають джерело, церкву, прилеглу територію. Мені то болить, бо мій тато з Новосілки, маю там родину, і знаю про проблеми села зсередини. А раківчани до джерела мають лише опосередковане відношення.

10. Made in USSR

пирипрошую раз так:girl_blush2: я не дуже розбираюся в тому що і куди належить. як сказали мені, так і я кажу)))

11. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Та то всі так кажуть((. А новосільчанам образливо. Тому просвіщаю всіх, кого можу:)

12. Made in USSR

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Маю такі дні, що дивуюся, як не посивіла.
    Тут на Паску шоколадоманія в дітей. І мою дитину вона скосила наніц. Дарко весь шоколад, який йому подарували, сховав під ліжко у своїй кімнаті (без мого відома, очевидно) і під видом "я йду в кімнату читати книжку" сидів і пожирав потрохи ті запаси. Виявила то в п'ятницю вранці й зрозуміла, чому він від минулої п'ятниці такий, що ми і вчителі волосся собі на голові рвали. Не слухає, пискує, у четвер однокласника зі сходів скинув (на щастя, той лише ногу трохи побив, нічого серйозного), а тоді сам пробував скинутися зі сходів, як усвідомив, що зробив. Мене в четвер до сліз довів, а вчора взагалі до істерики (давно я так не плакала, щоби аж задихатися). І то я ще розумію, якби я не давала солодкого взагалі, а я просто дозую в дозволених йому межах. Головне знає, що йому не можна таких кількостей солодкого, тим більше стільки днів підряд. Коротше, бачу, що я занадто довіряла дитині, доведеться тепер перевіряти час від часу. З того всього дві ночі не спала до 3 ранку, бо просто нерви здають.
    Нині Роман забрав Дарка зі собою в бібліотеку на цілий день, а ми з Натусиком проспали на обід 3,5 години. Зараз Роман узяв їх двох до церкви на вечірню, а я поприбирала й іду вишивати. Треба розслабитися трохи, а то під впливом тих подій не листівки, а якісь калічки виходять, бо голова геть забита й не варить. ((((

14. Made in USSR

Лілю, то Ви думаєте що дитина від шоколаду істерики показує????

15. Liliyah Romanova

У нього така реакція на цукор та штучні барвники. Особливо, якщо то надмір.

16. Liliyah Romanova

У нас нині не погода, а страхіття!
    То вранці знайомий фото зробив. А минулого понеділка було +32. :girl_impossible:

17. tsarivna

tsarivna New Member

І в мене напротязі минулого тижня від свят був надмір всього: вже стільки їла , що вчора мій шлунок відмовився працювати:hang1: Кілька раз було зле :bad: А ще працює "закон підлості", бо ми ще в батьків, де завжди повно всіх родичів, а вчора не було нікого, хто б хоч трішки побув з Катрусею:girl_cray: Думала, до вечора вже не доживу:nea:
    Сьогодні вже бачу просвіток, але ще така ослаблена, що малу на руки взяти важко. Давно такого не було в мене :dntknw:
    А вишивати так хочу, що аж пищу. А ніяк :aggressive:

18. Made in USSR

вчора святкували мамин ДН. брат приїхав з подарунками, а я, така файна доця обмежилась квітами і листівкою, ну чисто бєдний родствєннік... а все чому? бо бракнуло часу закінчити вишивати картину і тому поки маю тільки напівфабрикат. так що свій подарунок мама отримає пізніше.

19. Яруська

Яруська Well-Known Member

О, бачите як добре...:girl_wink: А то я в неділю туди їздила і ще відпочивали в ресторанчику(той де різні ярмарки влаштовують) і ми всю дорогу бухтіли, що мовляв, народу валом, машин купа, а дорога як по-войні. А тепер ясно, що раківчанам та дорога по-цимбалах...

20. Made in USSR

щойно мала пригоду...в маршрутці в моїй сумці один дядько щось важливе загубив, бо дуже вже активно там порпався. добре що я помітила і підняла крик, почав виправдовуватись що він туди не ліз і що просто хотів за щось потриматись щоб не впасти...а моя сумка то прям фабрика поручнів, ага!!! аж на вулиці виявила що з гаманця зникла вкладка з візитками і дисконтними картками. гроші на місці. так що будьте уважні, маршрутка 184а, біля церкви Єлизавети.
    аж руки мені трясуться, треба йти до шефа по коньяк)