ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

з такого розряду мені сниться, шо в мене вже нема дерматиту)))) ага, щассс, вже місяць - кажуть шо певно по родах зійде, а я з ума до того часу не зійду?:girl_in_dreams::girl_crazy:

2. Kasia

Kasia Well-Known Member

та йой дівки. які сни. я он вже реалізувал майже катаня в Закарпатіі на велосипедах, а тут бац - сніг. і Кіточка трошка зайнята буде.
    але я їй посилатиму з лижних велосипедів ( чи що то буде, як велосипед по снігу їздит?) ФЛЮЇДИ:girl_blum:

3. kitka

kitka Well-Known Member

А точно, дуже навіть може бути там сніг(((... Но ніц, сядеш си на той, шо в тренажорному залі:girl_yes:

4. Bogdanka

Рейкарц?))))

5. Яруська

Яруська Well-Known Member

Так, дівчата, в "де у Львові знайти" вже питалась, глухо...то ви мусите мені щось порадити.
    Де можна дістати поролон, звукоізоляційний, студійний, такими пірамідками як лотки від яєць? Дуже, предуже треба 1 м"2:girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce:

А я сьогодні відправила мужа і спаня не маю, роблю собі під вишиванку "повітрянку" з червоного бісеру. Так класно, найважче- найнудніше це було набрати на жилку 3-4 м бісеру, а гачком вязати бісер-легкотня:girl_spruce_up:

6. Bogdanka

7. ntv

ntv Well-Known Member

Напевно я зникну з форуму на деякій час. Повний завал з навчанням до 16 квітня треба здати звіт , а вже 26 захист магістерської. буду пасивно спостерігати. Всім творчих успіхів !!!

8. tsarivna

tsarivna New Member

Ну і пригода зі мною щойно трапилась:8: заїхала коляскою в ліфт, двері закрились, а ліфт їхати відмовився:girl_mad: і двері відкривати теж відмовився. Подзвонила в аварійну службу, а вони мені кажуть, що машина на виклику - чекайте. То я після 10 хв чекання зібралась з силами:aggressive: і якось відкрила двері. То мала прогулянку з Катрусею на руках на 7 поверх

9. Bogdanka

але файний видався тиждень:)
    в понеділок зробила манікюр, в вівторок постриглась і помілірувалась-колоровулась, в середу ходила на каву з двома файнющими форумляночками, в четвер присвятила день доціко-мамі і їздила з Софіком на роботу, де моя дитина встелила килимом увесь дитячий торговий зал за допомогою поодиноких силіконових кольорових формочок, які ми продаємо;), а потім були ми вдома - вдома були, малювали-їсти робили, крім того мали в хаті прибирання.
    Вчора мала вагітну фотосесію:girl_dance: виключно сама, без Со і мужа, в різних всяких образах, чого не робила з Софією, бо час був не той якось. З сімейством маю "фемілі лук", але він задуманий у вишиванках і просто літній на теплу погоду, тому то буде травень або червень.
    Ще маю вихвалялку :girl_curtsey:- купила у коліжанки візок "3 в одному" за дуже гарну ціну, тому задоволена яко слоник;)
    Нині рано були в церкві Климента, отець Себастіян вже зачитав на страстний тиждень розклад, і оскільки не спромоглася того зробити досі, то маю в планах в вівторок скоріш за все похід до сповіді
    Вишиваю по трошки наш великодний рушничок. Встигну до Паски то встигну, не встигну ну то значить буде на наступний рік. Основне, що донечкин готовий, це ж набагато важливіше, решта почекає;)

10. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

А ми маємо веселі свята, спершу чоловік, потому я, а тепер і стася захворіла вітрянкою. Плащик купили, туфлі. а піти немає як:girl_cray: Може хоч паску підемо святити. Зате часу на вишивання маємо купу:girl_crazy:

11. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

а в мене якась така хандра. Поприбирала і пересткладала свої рукодільні причандалля (тепер уявлення не маю що де лежить, зате все гарно по корбочках).
    В квартирі повний безлад і на Янькиних забавках можна вбитися. Їсти ніц не готувала і не буду. Настрою нема і робити ніц не хочу. Хочу влягтися і заснути... А муж з віником льотає і каже шо тра прибирати бодай трохи, поки дитьо в баби. Єсть нє хочу, пить не хочу, отдохнуть - хочу :)

12. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

В нас розпочався сезон масових хворіб. Спочатку захворіла донечка, потім я, а на останок і мій чоловік, от сидимо вдома і лікуємося :sad:

А ви йому скажіть, що сьогодні велике свято, прибирати не можна ;)

Останнє редагування модератором: 7 Квітень 2012
  13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Сьогодні такий цікавий день. Геть не схожий на такі дні у Львові. Там ми готувалися зовсім інакше, йшли святити паску до церкви, займалися останніми приготуваннями. Як згадаю... салати, холодець, печиво, торти... Правда, коли жили окремо, то кошик я готувала в суботу ввечері й святила в неділю. Так мені більше подобалося. Так і тут робимо.
    У нас і раніше Великдень був нетиповий. Якщо Романа кудись запрошували, то ми від четверга співали в церкві на богослуженнях, він сповідав потім, ми з Дарком мали час для себе. Цього року вже другий раз на парохії. Пасочки малим спакувала в кошики, а везти решту продуктів... вирішила, що нема сенсу. То так буває, як священик у хаті. Треба свяченої води - до нього. Треба посвятити кошика - то він у хаті посвятить. :xaxa: Та й може, пакувала би все, що належить, якби не треба було їхати 200 км перед 8ою ранку, а тоді ще назад стільки ж. Тому кошик простенький і скромний. А приготування... Напекли просфор свіжих (Дарко помагав і лиш випрошував, аби йому невдалі обов'язково дати), я приготувала для дітей катехизм і невеличкі подарунки... і все. Так незвично. Може, як буде більша сім'я та хата, то й ми будемо інакше готуватися, а так - якось затісно на великі приготування.
    Та й майже три тижні хвороб, мабуть, далися взнаки. Зате нині вперше за весь тиждень Роман вийшов з хати. Постригся, Дарко також, та і я за компанію. Майже здорові. Ну, ще кашель трохи залишився, але загалом здорові й Богові дякувати. Так не хотілося бути на Великдень удома. З нашими парохіянами Великдень якийсь геть інший, сімейний, нам би їх бракувало. От ми й вирішили, що поїдемо за будь-яку ціну, хоч Роман ще трохи ослаблений, а в мене не відновився голос і буде важко все відспівати, але з Божою поміччю все вийде.
    А ще завдяки Романові побувала на улюблених богослуженнях учора та нині. Єрусалимську утреню щороку переживаю інакше. Щороку інші слова зі Статій западають у серце. Завжди доводиться бігати за дітьми в церкві, а тут так спокійно було. Взяла зі собою Дарка, Роман залишився з Натуськом, і я вперше за довгий час мала нагоду просто помолитися. Поринути в спів, слова, дійство й молитву. І якось так спокійно після того, як давно не було. Треба потому повертатися до всіх буденних справ, до дитячих бійок, криків, сліз, але в серці ніби річка тече, така спокійна, тиха, така втихомирююча... Як багато все-таки дають кілька хвилин зосередженої всепоглинаючої молитви. І хай наступний раз невідомо-коли й випаде, але цей Великдень знову буде особливий, бо розпочався так по-особливому.

Отакі в мене вийшли нічні роздуми. :girl_blush2:

Вітаю всіх, хто святкує нині Великдень! Нехай Воскреслий Христос принесе у ваші серця радість, легкість і мир! :girl_in_love:

14. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Недавно я сіла вишивати після недовгої перерви, сиджу вишиваю, а коли дійшла справа до обрізання нитки то я для того щоб не шукати своїх рукодільних ножниць, обрізала нитку звичайними канцелярськими, та ще й не надто гострими :girl_crazy:
    Ото вже та муза не дає мені розслабитися ;)

15. Oddly

Oddly Well-Known Member

я закінчила свою екс-конкурсну роботу. тепер дивлюся на неї і думаю - навіщо витратила на неї стільки часу?

16. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Народ, а куди щезли Бурулька і Анута? Надійка, Іскра, Еспоза, Ніфертіті, Мамуля щось ніц не пишуть((. Осиротів наш Вернісаж((. (кого ще забула?)

17. Holly

Holly Moderator

Хух, а мене нареші трохи попустило. Маємо великі, а саме головне, несподівані зміни в житті. Мені від думок голова пухла. Пройшов лише тиждень, а здавалось ціла вічність. Через те не мала ні сили, ні бажання вишивати. Зараз бачу, трохи внормовується, потрохи звикаю до нового статусу

18. mamulja

mamulja Member

Як приємно, що мене не забули.
    Я тимчасово стала пасивним читачем форуму, ще раз уточнюю тимчасово.
    Не сиділося мені спокійно в декреті, пішла на курси, а тут і роботу запропонували, яку можна виконувати в домашніх умовах, я і не відмовилась. Але вже скоро навчання закінчується, то стану вільніша. Вже шалено хочу на форумівку.
    Але тихенько вишиваю синочку вишиванку і ікону бісером. При нагоді покажу.

19. Bogdanka

має дуже цікаву і гарну роботу, і думаю, що просто не має часу, хоч здається, що читає;) і трохи вишиває, так Марічко?:)
    певно вся в будові і дітях)

20. окса

окса Member

Втілила ідею з Русалонькоюкою.Дивіться,що зв"язала мені Таня-Ростиславчик-КРАСОТА:girl_dance:
    і ще трошки-кому цікаво

Танюш,дякуюююю:girl_in_love: