ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. ntv

ntv Well-Known Member

Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

Дівчата , допоможіть, не можу знайти темку, куди скинути скановані книги про українську вишивку!!!

2. opko

opko Member

А може сюди?

3. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Давно хотіла запитати :girl_blush2:
    На моєму моніторі в ширину не поміщаються дописи Лілі, для того щоб їх перечитати я маю рухатися то в паво то в ліво, всі решта дописи видно нормально. З чим це пов"язано?
    Вибачайте за такі питання :girl_blush2:

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

З розміром монітора :) У мене на роботі те саме, бо малий/стандартний монітор, а вдома то вже великий то там поміщається все.

5. LudmilaP

я то розумію, що в мене замалий монітор. Мене цікавить чому дописи Лілі є ширшими ніж всі решта. Інші ж мені поміщаються:confused:

6. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

в опері для цього є гарна кнопка - Fit to Width - підганяє під розмір екрану

7. LudmilaP

а роботі користуюся інтернет експлорером

8. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

дівчатка, можу трішки похвалитись. Нам вже сьогодні вкоротили гіпс-тепер лише до ліктя.

9. Маруся-мама

Ні, не всі поміщаються. Ви он підіть гляньте в тему про знимки смаколиків, або для прикладу останній запис Флешки в каструльках, сковорідках.

Мартіні дозволяє щоб запис був певної ширини, і люди можуть поставити 5 знимок підряд без проміжків між ними, і воно розтягує екран. В Лілі це через її підпис, він розтягнений на максимальну кількість дозволених букв. В мому IE навіть всі посидульки не зміщаються. Колонка, що справа, з рекламами і дописами в щоденниках не зміщається в екран. Посидульки мають загальну ширину, з розрахунку на великий екран.

10. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

не думаю, в мене 19, причому не широкоформатний, і всі дописи, навіть Ліліні я читаю нормально.

11. OxankaF

в пічку ІЕ.:girl_crazy:
    подивилась. В опері автоматично всі фотки переносяться на наступний рядок. Значить, це залежить від браузера.

12. LudmilaP

Я б радістю, але тоді інтернету взагалі не буде:girl_crazy:

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Гм, іду проставлю пробіли між підписами. ))))
    Проблема точно в ІЕ. Я проставила пробіли між підписами. Скажеш, чи далі те саме.

Я маю такий стресовий ранок (після вчорашніх гарних новин ;)).
    Малого не взяли вчора на екскурсію подивитися як тренується Оттавська хокейна команда. Коли вчитель йому то сказав, то він кинув у нього курткою. У понеділок не має права за це бути в школі. До мене директорка аж дзвонила. Вона нова, я ще не мала нагоди з нею познайомитися. Ну, то вона тепер знатиме, що в мене войовничий характер. :girl_crazy: Я їй сказала, що розчарована поведінкою вчителя, що дитину не карала й прямо сказала, що з нею вчинили несправедливо, не беручи на екскурсію. І що ми дитину навпаки в кіно поведемо, аби йому компенсувати то якось. І як то так, що дитину з особливими потребами трактують таким чином. А вона виявляється не відкривала навіть його папки й не дивилася ні результатів тесту, ні рекомендацій щодо того, як допомогти дитині в навчальному та виховному процесі. Жах!
    Вдаючи дуже стурбовану, запиталася її чи не треба мені часом подзвонити до шкільної ради, аби їм приділили асистента до школи, щоби було кому Дарком займатися, а не щоби вчитель висилав його під час уроку самого (!) до бібліотеки, бо не може дати з ним раду. Я ж то знаю, що їм би то проблем наробило, але прикинулася добренькою. :girl_crazy: Директорка зразу почала мене запевняти, що перечитає всі рекомендації, прослідкує, щоб вчитель також з ними ознайомився й застосовував і що з дитиною постійно хтось буде. Ну, і те, що в понеділок він буде покараний не піде в його справу. Вже незле. :xaxa:
    Ех, була би я вдома, а то з тою роботою геть не маю часу займатися Дарковими шкільними справами. ((((

14. Insolence

Insolence Living The Dream

Думаю нє, а скорше з браузером. У мене ноут 15", бравзір хром чи ФФ, то все нормально

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Людський бравзер зміщує підписи й фото вниз. Так робить лисиця, сафарі й опера.
    Не знаю, як хром, бо не користуюся.

16. Маруся-мама

Вже писалось, що в опері такої проблеми нема.

Ну якщо треба перестати користуватись IE, тоді я мушу відмовитись від ДП. Можна і так.

У мене вдома IE на великому екрані, і таких проблем нема.

Не порівнюйте ноур і стаціонарний монітор.

17. LudmilaP

Подивлюся в понеділок, як буду на роботі :)

18. OxankaF

а я маю вихвалялку, (але не рукодільну, бо писала б у вихвалялки:girl_crazy:), але то чудо, що я купила, має повне відношення до нас усіх рукодільниць, ну посиденькових точно. З моїм перфекціонізмом цілий тиждень вибирала-вибирала і нарешті сьогодні купила. Фото завтра.:girl_crazy:

19. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

ого яка загадкова вихвалялка)))

20. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Певне хом"ячок))