ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. Xomka

Xomka Well-Known Member

Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

Оце вже сьогодні певно Люда нарешті вишиваєєєє:d64: Чи по блоґах гуляє?:xaxa:

2. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Та ні, по блогах гулити не виходить, але зато сьогодні я вже вишивалаааа:)

3. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

хворію вже 4й день
    горло першить, ніс хочу відкрутити і викинути, але чоловік казав, шо нових в аптеку не завезли, голова квадратна, словом фуууууу який противний стан
    але вишили багато зі своїх амарилісів
    ше трошки і фініта ля комедія
    хочу літа, або принаймні тепла

4. Orman

Orman Модератор-бомба

я тееееееееееееж :)

5. Ума

Ума Super Moderator

напевно з такою інфою потрібно бігти у вихвалялки, але я подумала що то не зовсім рукодільна вихвалялка, тому похвалюся тут:

я була на МК з самим Тімом Гольцом :khomyak: маю фото з ним і автограф, а ще прибалділа від його маркерів, особливо від білого. Також потрапила на МК ще декількох відомих скраперів, але то не так сенсаційно для мене ;)

і я вже майже довишила роверик. і маю вишити метрику своєму племінничку, якому буде один рочок саме в той день коли Фію буде 5. і от думаю за який хвіст взятися після роверика за найдовший чи найкоротший?

6. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Гості пішли, зі столу прибрано, посуд помитий, витертий і поскладаний, діти і муж приспані:), а в мене є трошки часу на ДП. Найперше хочу подякувати всім, хто привітав мене і синочка з нашими святами в пп, і в карму, у гілку вітальну, по телефону і смс. Дуже вас усіх люблю і цілую :girl_in_love::girl_in_love::kiss:
    Не віриться, що Артемкові вже 5 років. Дивлюсь на нього - такий дорослий і водночас мій маленький синочок. Час так швидко біжить. Ніби нещодавно тільки вчився ходити (як зараз Настуся), а тепер вже майже кавАлєр.:) Мамин і особливо татів помічник. За рік до школи, аж лячно якось. А ще сказав, що його треба записати на карате і на шахи (цікаве поєднання:)).

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ми вихідні провели на острові. Я так чекала тої поїздки. Нарешті мала нагоду розслабитися й відпочити. Намовляю чоловіка ще й на наступні вихідні туди махнути.
    То так класно собі проводити вечори коло каміна, слухати, як потріскують дрова, насолоджуватися затишним запахом тепла й дивитися гарне кіно, закусуючи то все брі та виноградом... :girl_in_dreams:
    А ще до мене нині приїхала пачка з Гамерики. А там і подаруночки зі Львова, і мій приз за конкурс, і моє замовлення... Таке все чудове!!
    Показала би вже, але мені діти клопіт зробили. Кинули мого макбука на один раз забагато й він, бідака, не запускається тепер. То вже 5-ий раз він загримів на підлогу. Найгіршими були два рази столу. Один раз малий серед ночі встав і пішов мандрувати по хаті. Я встала від того, що щось гупнуло. Настрашилася тоді, що то малий звідкись упав, а то був мій лептоп. Ну то нині йому ще доправили обоє з Дарком, скинувши з канапи, якраз, коли я його забирала, щоби перекласти десь, де не дістануть. Не встигла... Найгірше те, що я легковажно не продублювала деяку інформацію, що мені потрібна. Сподіваюся, то вони не твердий диск мені поховали. :girl_crazy: Буду завтра на роботі відновлювати файли та інфу по роботі з надісланих мейлів. :wacko1: Коли вже я навчуся, що дублювати треба не раз на місяць... :dntknw:
    Маю велику надію, що воно таки запуститься хоч на пару хвилин, аби інформацію скопіювати, бо ремонту явно не омине...

Хе-хе... не лагодиться диск, сподіваюся, муж щось завтра придумає. А я йду посплю хоч тих пару годин, що лишилося до 6 ранку...

Останнє редагування: 27 Лютий 2012
  8. Olena-m

Останнє редагування: 27 Лютий 2012
  9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А мені муж на вихідних купив леп-топ. Такий класнючий, і за добру ціну - 675 дольців. Мій муж такий скнара, що він свого не попустить. Як знайде добру річ, то буде шукати за місцем де можна купити дешевше. Он і купив. Дуже класна штучка.

Toshiba P755-S5390, має іCore7 процесор, 8 ґіґ пам’яті, і купу ще тама всякого класного, включаючи голосники такі як в BMW, і легенький. Одним словом я люблю мою нову забавку.

10. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Вчорашня епопея з Приватом продовжилася. Сьогодні мала таку історію, що мою "любов" до того банку стіла ще міцнішою.
    Прийшла в найближче відділення, і виявилося, що там все попідвисало: всі комп"ютери, термінали, банкомат. Порадили завітати в відділення біля Спліту, переконувалаи що вони працюють до 19.00. Представляєте мою радість, коли я виявила, що це відділення також працює до 18.00.
    На моє щастя, пригадала, що на пр. Шевченка є ще одне відділення, і щоб остаточно себе доконати вирішила прогулятися ще туди. І, ооооо, щось неймовірне, вони працюють до 19 год.
    Так що, я нарешті сьогодні попала в банк і здійснила оплату за СП

11. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

мій чоловік сказав, що це правильно. Всі вони так роблять.

12. Liliyah Romanova

Мій подивився, що новий лептоп для мене буде коштувати понад 2 тисячі й вирішив просто купити якісніший хард наразі. :girl_haha:

13. Oddly

Oddly Well-Known Member

Мене щось так давно на Вернісажі не було...
    Не вишиваю, бо нема коли. заховала далеко вишивку. ще надовго. а хочеться. хоч якась ілюзія спокою і якогось такого вакуумного стану.

14. Liliyah Romanova

А може, якраз буде ще один конкурс... ;)

15. Oddly

Oddly Well-Known Member

може )) тільки тоді в мене буде шанс встигнути закінчити роботу. бо є вже дві третіх.
    добре, буду триматися ))

16. Liliyah Romanova

Підкиньте мені ідею конкурсу, то я щось придумаю. ;)

17. Holly

Holly Moderator

даремно ти це запитала :biggrin:
    я б таке повишивала:
    1. Будинок моєї мрії (то може бути частина будинка - кухня наприклад)
    2. Улюблені кольори
    3. Щось на великодню тематику
    4. Тема звіряток - Друзі наші менші :)
    5. Декор наших осель (різні хламівнички, цукернички, всілякі прикольні штучки)

18. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Ой, сьогодні мала просто жахливий день.. Вже мої нерви здають і то так серйозно. Я зараз напилася заспокійливого, бо достало так капітально всьо...

19. opko

opko Member

Підтримую список Holly, можна ще додати метрики дитячі та весільні.

20. Olena-m

Конкурс дитячих метрик вже був. Можна просто картинок дитячих.