Одне авто на двох

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем bilo4ka, 24 Грудень 2009.

1. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Відповідь: Одне авто на двох

Нє, він моєю машинкою давно не їздить, має свою нову, велику, срібну:girl_cool: Та й моя машинка не дуже мала, але колір такий....мнямммм....рожево-персиковий, коліжанки сказали, шо вона кольору помади:nyam2:
    А заправляюсь і "миюсь" я тепер сама, і тішусь цьому. От ще б ремонтувати навчитись...:mocking:

2. ogyrechik

ogyrechik миється в бані

я теж миюсь сама)))нікому не довіряю)))

3. manka

manka Member

Ну дівчата в вас і проблеми. В нас такої нема: маємо безліч маршруток на двох. Плюс в мене ще коляска дитяча:girl_haha::girl_haha::girl_haha:
    Якщо чесно, то вже рік збираємось купити машину. В чоловіка часу на те не вистачає. А може просто звикли громадським транспортом користуватися і відтягуємо. Хоча машина нам зараз дуже б пригодилася: чоловіку на роботу годину добиратися, інколи повертається дуже пізно, бувають нічні виклики, тоді бере таксі. Також до батьків за с/г продуктами їздимо (частіше вони привозять, бо ми "без коліс"). Та й мені машинка здалася б в майбутньому щоб дітей возити по садках-школах-гуртках. Але з водієм, :girl_haha::girl_haha::girl_haha:
    Надіюсь нарешті купимо, навчусь їздити і будемо ділитися.

4. Buriko

Buriko Well-Known Member

А мене майбутній розподіл машини лякає - напевно, будемо сваритись. Вже вмовляє мене купити не той колір, який я хочу. Та й сваритись, напевно, я почну:ireful:, бо вже мали (точніше мав, недовго) авто - все закінчилось його розбиттям і продажем майже в "0". От тепер маю страх за свою майбутню пурпурову красуню (+ сама ще вчусь їздити, + чоловік, хоча вміє їздити, але права отримав ще в школі, авта не мав, тому без стажу за кермом).
    Поки не купили, буду вчитись довіряти свому єдиному та коханому:girl_in_love:

5. oksumoron

oksumoron Active Member

не люблю ні з ким ділитись авто!
    правда не те щоб я свою давати не хотіла комусь, а не дуже люблю чоловікову! в нього ну дуже вже спортивний варіант тому я краще вже своєю!
    вчора доречі їздила її мити! красуня в мене!

6. Optima

Optima Member

ми з чоловіком так і не змогли обійтися одним авто, шкода, бо заправляти та у тримувати дві машинки не так просто(( але тепер обоє моємо свободу пересування..а так як він і я вдень багато точок мусимо охопити, то це просто необхідно..

7. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

А мене такі проблеми чекають пізніше) Зараз не маю прав тому сідаю за кермо лише з чоловіком і лише по закаулках. А для нього це ціла трагедія: не так стала, не так їхала, навіщо дзеркало наставила під себе на тих 10 хв.... Розумію що практики ще мало, але їду непогано. Це напевно страх що як я отримаю права мій чоловік стане або пішоходом або пасажиром. Якщо чесно надоїло слухати бурчання кожен раз коли потрібно мене або малого кудись відвезти(хоча прошу рідко).

8. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Два авто - дуже зручно. В нашій сім"ї їх два. Але одна, чоловікова, часто "їде" у відрядження, і на довго. А чоловік не їде. І тому одне авто на двох також знайома ситуація. У моєму випадку - це лекше. В кого авто, той мусить виконати всі справи))). І частіше це справа чоловіка. Тому зранку можна спати довше))). От зараз сиджу і чекаю, що привезе авто. А ще зручно, коли з"являються нові царапинки - не доведеш, що це я))).

9. AlinaCh

AlinaCh New Member

Мені, доречі, теж навідь дуже зручно було, коли не мала своєї машини. Чоловік зранку йшов на стоянку і забирав мене з дому. Могла собі на височезних каблуках ходити. І з роботи мене забирав, і в Кінг Крос возив. Правда казав, що почувається таксістом і купив мені окрему машинку. Тепер йду зранку сама на стоянку - в красівках і перезуваюсь на роботі. Зато чоловік став щасливійший :)

10. mamba

mamba Member

"Вижити" з одним авто можна, при умові чесного розподілу часу його використання. Але то так не буває)), завжди хтось рано стирить ключі і техпаспорт)))

11. Rostok

Rostok Well-Known Member

прямо якісь гонки, чесслово!!))
    колись теж так було..

12. Mashulia

Mashulia Well-Known Member

Коли почала вчитись водінню, перше що мене навчили робити - підлаштовувати під себе сидіння та дзеркало, без цього вам буде важко досягнути хороших результатів. Я, наприклад, навіть не розуміла чому мені так некомфортно і складно їхати в машині тата, а виявилось, що я просто занадто низько сиділа і тому нічого не бачила перед собою

13. UnLikE

UnLikE Фотограф

Хлопець купляв машину в основному для себе, щоб їздити на роботу, а я буду їздити тільки тоді, коли він вип'є, і треба буде його підстрахувати)
    Думаю в тих ситуаціях коли він забере машину, то я без проблем покатаюсь на маршрутці)

14. angelskipi

angelskipi Active Member

У нас, також, одна машина на двох. Коли він їде на роботу на два місяці, то авто моє. Коли приїзджає на місяць додому, користується машиною він. Так добре тоді відпочити, хоча їздити за кермом дуже люблю.