Одне авто на двох

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем bilo4ka, 24 Грудень 2009.

1. Canary

Canary New Member

Відповідь: Одне авто на двох

Ну в Україні нам і одного авта не треба було, до роботи було близенько, до стоянки чи гаражу було дальше ходити. А тут, де ми проживаємо зараз, на жаль без машин ніяк. У нас на чотирьох 3 машини, і то часом не можемо з ними порозминатись.Бо відстані тут величенькі і всім кудись завжди треба.

2. meros

meros New Member

і в нас один автомобіль на двох, правда на роботу чоловік їде - ТО ЗАКОН! (але це тільки 1 раз в 3 дні) ;)
    решту використовуємо по-потребі, та бувають такі дні, що дійсно важко поділити!

3. bora

bora Well-Known Member

А маючи машину все ж хижо їздити по маршрутках...нехай чоловік забирає з роботи раз керманичем хоче бути.

4. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

я до 18,00 працю, а то й того швидше, а чоловік скоріше 19,00 не звільняється :girl_spruce_up:

5. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

У нашій сім'ї авто в чоловікових руках :) Хоч я й маю права, але не дуже хочу за його кремо братися, вже на своїй машині їздитиму - якщо дозрію до неї.... (у мене віднедавна якась фобія щодо водіння почалася з огляду на ДТП на наших дорогах). Але іноді так дістає, коли муж бурчить, як прошу кудись мене завезти :girl_devil::girl_devil::girl_devil:

6. bora

bora Well-Known Member

Працюйте довше)) От мій чоловік на початках не тільки пізніше звільнявся, він ще й привозив мене на роботу на годину швидше. Мені "сові" було дуже важко)

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

вони якісь дуже бурчуни... а тепер чоловік забирає мою машину їздити, каже що вона краща на сніги. УУУУУУУ! І я знову без машини можна сказати, бо його стару не юб*ю.

8. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Я от вчора також без машини обходилась, бо мій забрав мою ластівку, він хоч мене не відмовляється відвезти -привезти, а ле то виходить не раніше пів девятої вечора, то я сама маршруткою швидше.

9. olena

olena New Member

Коли працювала ми з чоловіком все гарненько організували:він завозив на роботу мене,потім по дорозі завозив малу в садочок і ввечері все тільки у зворотньому порядку-спочатку малу забирав,а потім мене,чи я забирала малу,а він уже нас разом.
    Тепер звичайно не все так гладко,бо сиджу вдома з меншеньким,і коли вдень треба десь поїхати,то вже важко,приходиться користуватись громадським транспортом,або по можливості переносити поїздку на вечір.
    Скажу чесно,саме зараз мені дуже бракує другої машини.

10. Naturals

Naturals Well-Known Member

В нас з чоловіком також одне авто на двох. Права я маю, але їздок з мене нікудишній, тим більше зимою боюся їздити. Тому доводиться чоловіка просити щоб кудись завіз якщо треба. Друге авто, то добре але з нашою державою його тяжко купити, не знаєш, що буде завтра от і не живемо, а виживаємо.

11. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

От і сьогодні молиться від ранку, щоб не брала машини, і хоч на роботу тепер мені недалеко, але так не хочеться на маршрутку. Послухати чи як;)

12. bilo4ka

страшно в офісі до 22-23 сидіти поки чоловік забере ;)))
    тому дійшли до кращого висновку : їздимо на роботу на маршрутці обоє) Нікому не обідно і велика економія по грошах)))

13. Solomi

Solomi New Member

У нас хоч і одне авто на довх, але 90 % часу їжджу я,
    зранку малих порозвозити треба, потім на роботу, або ще перед роботою на базар , а деколи після роботи в супермаркет.
    Але , мабуть 2 машин і не треба , бо якщо кудись їдемо, то разом!

14. padesnig

padesnig Well-Known Member

В нас дві машини, але при першій ж можливості чоловік умудряеться мою брати (новіша, зручніша, безпечніша). Особлива відмазка коли малий з ним, бо в його двохдверну тяжко дитину запхати і витягнути, хоча дитячі крісла є в обох машинах. А мене бісить крісла, і зеркала переставляти за ним кожен раз.

15. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

В нас так само, але мій мені дзеркал не змінює. В нас обидві великі машини, просто та що на мене записана але чоловік нею їздить, має вже велику кількість миль наїжджених. Тому бере мою, бо моя всетаки новіша.

16. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Дзеркала перекручені, крісло відсунуте ( в чоловіка ноги довгі, а в мене - куці), купка багнюки на килимку, залишок булочки в мішечку на поличці...ніби всі наслідки:girl_yes: Але він миє машинку, ремонтує і заправляє, пасєму йому все пробачається:girl_smile: Правда, чоловік каже, що пора передні вікна затемняти, бо деякі люди на нього недвозначно дивляться...статечний дядько в маленькій рожевій машинці:girl_crazy:

17. padesnig

padesnig Well-Known Member

я мию, ремонтую, заправляєм на кому бензин закінчиться.
    Чоловік тільки питає коли будемо нову для ного купувати, бо його вже стара і брудна. Ніби йому хтось винен що вона брудна.

18. bilo4ka

Я думала, що ця проблема тіки мого чоловіка) Як пив каву так і стаканчик лишив, як шоколадку їв так і лишив, ще й любить в машині курити і попіл кругом валяється, якби я не прибирала, то так би в тому болоті і їздив би) На автомийці тільки я мию машину, бо для нього вона завжди і так чиста. Якби було б дві машини. то також би казав давай будем їздити на твоїй, бо в мене брудна) Але як то кажуть чисто не там де прибирають, а там де не смітять) А ще чистіше там де не смітять і додатково прибирають)

19. ogyrechik

ogyrechik миється в бані

о я вас помоєму десь в місті бачила, всмисті чоловіка.....ми тоже дивувались

20. Zhdana

Zhdana Well-Known Member

А мені добре, що мій чоловік моєю машинкою користується)))) За 4 роки, що я за кермом, тільки один раз заправляла сама і на мийку їздила)))) Та і взагалі - помиє, прибере все в машині, лад наведе, прослідкує, щоби заправлена була, ага - ще зі стоянки прижене і вечором назад на стоянку ставить (зимою таааааак приємно). А поправити крісло та дзеркала - це в мене вже на автоматі. Тільки от дитячі крісла доводиться весь час з однієї машини в другу переставляти, т.я. шість кріселок мати було би забагато)))