Відповідь: Одне авто на двох Ну в Україні нам і одного авта не треба було, до роботи було близенько, до стоянки чи гаражу було дальше ходити. А тут, де ми проживаємо зараз, на жаль без машин ніяк. У нас на чотирьох 3 машини, і то часом не можемо з ними порозминатись.Бо відстані тут величенькі і всім кудись завжди треба.
Відповідь: Одне авто на двох і в нас один автомобіль на двох, правда на роботу чоловік їде - ТО ЗАКОН! (але це тільки 1 раз в 3 дні) решту використовуємо по-потребі, та бувають такі дні, що дійсно важко поділити!
Відповідь: Одне авто на двох А маючи машину все ж хижо їздити по маршрутках...нехай чоловік забирає з роботи раз керманичем хоче бути.
Відповідь: Одне авто на двох я до 18,00 працю, а то й того швидше, а чоловік скоріше 19,00 не звільняється
Відповідь: Одне авто на двох У нашій сім'ї авто в чоловікових руках Хоч я й маю права, але не дуже хочу за його кремо братися, вже на своїй машині їздитиму - якщо дозрію до неї.... (у мене віднедавна якась фобія щодо водіння почалася з огляду на ДТП на наших дорогах). Але іноді так дістає, коли муж бурчить, як прошу кудись мене завезти
Відповідь: Одне авто на двох Працюйте довше)) От мій чоловік на початках не тільки пізніше звільнявся, він ще й привозив мене на роботу на годину швидше. Мені "сові" було дуже важко)
Відповідь: Одне авто на двох вони якісь дуже бурчуни... а тепер чоловік забирає мою машину їздити, каже що вона краща на сніги. УУУУУУУ! І я знову без машини можна сказати, бо його стару не юб*ю.
Відповідь: Одне авто на двох Я от вчора також без машини обходилась, бо мій забрав мою ластівку, він хоч мене не відмовляється відвезти -привезти, а ле то виходить не раніше пів девятої вечора, то я сама маршруткою швидше.
Відповідь: Одне авто на двох Коли працювала ми з чоловіком все гарненько організували:він завозив на роботу мене,потім по дорозі завозив малу в садочок і ввечері все тільки у зворотньому порядку-спочатку малу забирав,а потім мене,чи я забирала малу,а він уже нас разом. Тепер звичайно не все так гладко,бо сиджу вдома з меншеньким,і коли вдень треба десь поїхати,то вже важко,приходиться користуватись громадським транспортом,або по можливості переносити поїздку на вечір. Скажу чесно,саме зараз мені дуже бракує другої машини.
Відповідь: Одне авто на двох В нас з чоловіком також одне авто на двох. Права я маю, але їздок з мене нікудишній, тим більше зимою боюся їздити. Тому доводиться чоловіка просити щоб кудись завіз якщо треба. Друге авто, то добре але з нашою державою його тяжко купити, не знаєш, що буде завтра от і не живемо, а виживаємо.
Відповідь: Одне авто на двох От і сьогодні молиться від ранку, щоб не брала машини, і хоч на роботу тепер мені недалеко, але так не хочеться на маршрутку. Послухати чи як
Відповідь: Одне авто на двох страшно в офісі до 22-23 сидіти поки чоловік забере )) тому дійшли до кращого висновку : їздимо на роботу на маршрутці обоє) Нікому не обідно і велика економія по грошах)))
Відповідь: Одне авто на двох У нас хоч і одне авто на довх, але 90 % часу їжджу я, зранку малих порозвозити треба, потім на роботу, або ще перед роботою на базар , а деколи після роботи в супермаркет. Але , мабуть 2 машин і не треба , бо якщо кудись їдемо, то разом!
Відповідь: Одне авто на двох В нас дві машини, але при першій ж можливості чоловік умудряеться мою брати (новіша, зручніша, безпечніша). Особлива відмазка коли малий з ним, бо в його двохдверну тяжко дитину запхати і витягнути, хоча дитячі крісла є в обох машинах. А мене бісить крісла, і зеркала переставляти за ним кожен раз.
Відповідь: Одне авто на двох В нас так само, але мій мені дзеркал не змінює. В нас обидві великі машини, просто та що на мене записана але чоловік нею їздить, має вже велику кількість миль наїжджених. Тому бере мою, бо моя всетаки новіша.
Відповідь: Одне авто на двох Дзеркала перекручені, крісло відсунуте ( в чоловіка ноги довгі, а в мене - куці), купка багнюки на килимку, залишок булочки в мішечку на поличці...ніби всі наслідки Але він миє машинку, ремонтує і заправляє, пасєму йому все пробачається Правда, чоловік каже, що пора передні вікна затемняти, бо деякі люди на нього недвозначно дивляться...статечний дядько в маленькій рожевій машинці
Відповідь: Одне авто на двох я мию, ремонтую, заправляєм на кому бензин закінчиться. Чоловік тільки питає коли будемо нову для ного купувати, бо його вже стара і брудна. Ніби йому хтось винен що вона брудна.
Відповідь: Одне авто на двох Я думала, що ця проблема тіки мого чоловіка) Як пив каву так і стаканчик лишив, як шоколадку їв так і лишив, ще й любить в машині курити і попіл кругом валяється, якби я не прибирала, то так би в тому болоті і їздив би) На автомийці тільки я мию машину, бо для нього вона завжди і так чиста. Якби було б дві машини. то також би казав давай будем їздити на твоїй, бо в мене брудна) Але як то кажуть чисто не там де прибирають, а там де не смітять) А ще чистіше там де не смітять і додатково прибирають)
Відповідь: Одне авто на двох о я вас помоєму десь в місті бачила, всмисті чоловіка.....ми тоже дивувались
Відповідь: Одне авто на двох А мені добре, що мій чоловік моєю машинкою користується)))) За 4 роки, що я за кермом, тільки один раз заправляла сама і на мийку їздила)))) Та і взагалі - помиє, прибере все в машині, лад наведе, прослідкує, щоби заправлена була, ага - ще зі стоянки прижене і вечором назад на стоянку ставить (зимою таааааак приємно). А поправити крісло та дзеркала - це в мене вже на автоматі. Тільки от дитячі крісла доводиться весь час з однієї машини в другу переставляти, т.я. шість кріселок мати було би забагато)))