Дівчата, маю чорну спідницю довжина до коліна, такого плану (але атласний бант є спереду по всій довжині зверх до низу), подібна на ці . Що до неї б пасувало (окрім класичної білої сорочки, бо хочу щось цікавіше, щоб не було надто строго), може коротенький строгий светрик?
Я би брала темний гольф і масивні куралі-кольє. Так, щоб верх був весь "обтягнутий" і багато-важко на шиї в тон до спідниці. І черевички.
Супернатурал , блузки любого кольору , светерки легенькі але з цікавою вязкою , якщо фігурка у вас делікатна то можна злегка прозорі , кашемірові светерки шикарно дивляться .
Маю йти на імпрезу. Планую вдягати маленьке чорне плаття та мешти кольору нюд. Питання - чи обов'язково в образі має бути ще щось бежеве? Стосовно прикрас, то хотіла біле золото.
а мені здається чорний клатч не дуже цікаво, бо треба розбавити плаття... я б можливо взяла зовсім третього кольору, наприклад червоного і червоні губи, чи ще іншого...
не наю, мені трикотаж сюди не дуже. Краще щось штивніше. Ну або трикотаж має бути супер якісний. сама ідея нічого, але ж як вони лоханулися з підбором кольорів. Хотіли зекономити - взяли одну модель і на сине і на зелене, а вона бідна за кольоротипом не витягнула.
Тут і білий гольф класно пасуватиме, може й краще ніж темний. Беріть спідницю і йдіть на шопінг, так найкраще буде
а блузку такого типу як на другій фотці? ну і дівчата певний тип низу передбачає певний тип верху ))) або з білим золотом
Питання по білизні. Що я запамятала з корисних порад, прочитаних тут влітку: Під білу, не те щоб прозору, але з тонкої тканини, блузку - тілесний бюстгальтер з гладенькими чашечками. Під майку з тонкими бретелями - бюстгальтер без шлейок зарах?
@Isa червоні губи в принципі треба вміти "носити" і не кожен користується тим кольором ) Я взагалі спостерігаю що люди поєднують здавалось би не поєднувані речі , і гарно виходить але це що до насичених кольорів.
Я останнім часом, коли важко зорієнтуватись, як одягнутись проглядаю нові луки зірок, стиль яких мені подобається. А зараз в деяких інтернет -магазинах навіть бачила цілі розділи одягу аля Викторія Бекхем чи інші зірки.
Згідна, з червоною помадою я не дуже дружу, хоча варіант цікавий. Дякую всім за відгуки, буду щось комбінувати
Так червона помада, може дуже гарно підкреслити, але не всім вона підходить. Ще до неї, на мій погляд, треба мати білосніжну посмішку)))
А я не знаю де знайти файний бюстгалтер без шлейок на чашку А, аби був без тих кутів гострих зовнішніх
...або правильний тон помади. Червона помада ніколи не "відбілить" зуби, але вдало підібрана і не зіпсує кольору посмішки.