Відповідь: Одягніть мене! ) може бути в клітку, мабуть кроїти будуть по косій, тоді буде гарно фалдити, але в клітку тре більше тканини брати
Відповідь: Одягніть мене! ) Мені здається, що мусите пошукати фотку чобіт, які максимально подібні на Ваші, бо ті, що на фотці, з цією курткою зовсім з різних опер. Але в кожному випадку джинси "навипуск" - не заправлені в штани мали б підійти точно. Дорого доставка обійшлася?
Відповідь: Одягніть мене! ) Не заправлені в чобітки, ви мабуть мали на увазі. Я не можу одягнути таких джинсів, бо відразу ноги робляться ще коротшими. Я невисока і пухкенька, тому такі штани ще більше мене знижують і розширюють. Стосовно чобітків, то вже перерила купу сайтів, не можу знайти їх. Опишу, може щось проясниться, бо сфоткати не вдається їх, якісь такі виходять, зовсім не такі які є насправді. Вони вищі ніж кісточка на нозі на 20 см, по литці не облягають. Не відтопирюються, але і не облягають. Матеріал - нубук, ну і мають ту коричневу полоску і світлу підошву з каблуком таким, як на фото попередньому. Намутила з поясненнями
Відповідь: Одягніть мене! ) До цієї курточки каблук протипоказаний. До описаних чобітків я би якесь кежуальне пальтечко вдягла.
Відповідь: Одягніть мене! ) мені вони нічим не збираються чомусь я таке во щось до куртки взувала б http://obvalcen.com.ua/view/karrimor-st-anton-ladies-apres-ski-boots-387231
Відповідь: Одягніть мене! ) І мені вони не збираються. Тому вирішила ще запитати тут порад. Треба підбирати інше взуття
Відповідь: Одягніть мене! ) Угумс) Погоджуюся з дівчатами, курточка спортивна, а каблук є каблук. Але, якщо чесно, то нічого кримінального не бачу в тому, щоб накрити той каблук штанами і носити собі на здоровя. Бо, наприклад, такі чобітки як в лінку (дутіки чи як їх називають) я уявляю тільки для гір і прогулянок під домом. Для мене це взагалі незрозуміле взуття (наголошую - для мене). До цієї куртки вони пасують, але і куртка ця пасує до набагато більше оказій, ніж з дитиною гуляти (умовно).
Відповідь: Одягніть мене! ) Nitriotka, я б курточку з такими чоботами не носила. Як на мене, тут взуття має бути більш спортивне. Ну, принаймні, без каблука точно..
Відповідь: Одягніть мене! ) Прошу поради: яке плаття буде підходити, до такого комплекту із фігурою, де завищена талія? Дякую всім за поради!
Відповідь: Одягніть мене! ) Не обов*язково. Головне щоб виріз був відповідний. Але то чисто як у нас реклама є, приносить хлоп архітектору кран (той що змішувач) і каже - зроби дизайн хати базуючись на тому змішувачі.
Відповідь: Одягніть мене! ) Вже колись постила А взагалі, бачу, що тепер такі речі носять як поверх одягу, так і не голе тіло.
Відповідь: Одягніть мене! ) Знайшла онлайн таку спідницю, як хотіла шити. Купити виходить дешевше. Але кольори: Маю темнозелені чоботи на каблуку і чорна куртка коротка. 1-Яка підійде? 2- до чорних чобіт на рівній підошві така спідниця не буде гарно. Правда?
Відповідь: Одягніть мене! ) Ці тканини мені виглядають зовсім не зимовими. Боюсь, що будуть легкими-літніми і з чоботами і чорною курткою не зійдуться аж ніяк. Як вже настроїлися на таку спідницю, то беріть теплу тканину в клітинку, буде гарно виглядати.
Відповідь: Одягніть мене! ) котон то ж бавовна, а підкладка буде синтетична тоненька. Якось мені з зимою не асоціюється. Я би шукала якусь вовну.
Відповідь: Одягніть мене! ) Маю светрик Ann Taylor такого фасону - мій молочного кольору. Теплющий такий... Але! ХС-ка така широка, що капець. Точно не брак, а типу задум такий. Задум задумом, а носити якось треба Як я його бачу - джинси, біла майка (заправлена в джинси), чорні чоботи на на низькому каблуку і цей светрик. Вигляд такий типу злегка "нєбрєжний". Без майки одівати не хочу, бо ангоровий і трохи кусається. Та і тєлєсами світити, як нахилюся десь, теж не хочу.. Хто як бачить цей светрик? В якому образі?
Відповідь: Одягніть мене! ) До такого светрика - обляглі штани, заправлені в чоботи (можна і на низькому і на високому). Майку по потребі, якщо виріз дуже великий. Можна і шилик якось обіграти замість майки
Відповідь: Одягніть мене! ) Можна пробувати плаття-майку (в обтяжку чи пряме, напевно,) непрозорі колготи, високі чиботи без каблука.