Одягніть мене! )

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Un.Known, 2 Квітень 2010.

1. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Відповідь: Одягніть мене! )

:girl_wink: все для Вас.

2. Nana11

Nana11 аспіранточка

Міді теж буває різне. Мені дуже подобається таке поєднання ботильйонів і міді.
    Тут на другій картинці теж дуже стильно виглядає, і головне шо не ріже ногу.
    А знову ж таки високі чоботи часто повнять ногу, і зверху прикриваючи їх довжиною міді можна отримати таку собі пачку, особливо якшо бедра не вузькі.

3. NataliaFed

На тему "картата спідниця"))
    [​IMG][​IMG]

4. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Купила собі такий светрик

На мене він трохи коротший, ніж на фото (патент "підскакує" вище, десь на рівні, де пояс штанів). Тепер не знаю, з чим його носити? Маю насичено-чорні прямі джинси, підійде? Зі спідницями якось можна комбінувати?

І чи доречне тут буде якесь намисто?
    (тільки він не гладкий, а фактурний - на фото не зовсім видно)

5. orange girl

orange girl Well-Known Member

я б носила, як світшот-тобто міксувати тре в стилі кежуал. Просяться сюди потерті/подерті:girl_cool: голубі або темно-сині джинсики

6. Marmulyadka

а шалик якийсь намотати? чи на шию нічого не треба?

7. orange girl

я б одягала з темно-синьою спідничкою міні А-силуету (такою з цупкої тканини)

---------- Додано в 08:19 ---------- Попередній допис був написаний в 08:16 ----------

шалики-то для мене окрема тема. (я просто "шаликоманьяк":girl_flirt:). Я б точно намотала-однотонний, або такий з "градієнтом кольорів"(чи як то правильно називається)-коли різні відтінки одного кольору, від темнішого до світлішого. Та й зраз без шалика мені взагалі некомфортно на вулиці:girl_in_dreams:

8. Marmulyadka

міні не ношу... :sad:
    В мене фігура типу "груша", ношу спідниці довжиною трохи вище коліна або до коліна

9. orange girl

така довжина то не проблема. Я мала на увазі, що спідничку тре А силуету, бо щось з прямою я не уявляю того світшота.
    А взагалі, з темно-синіми легінсами/джегінсами, з джинсами (такими, як я описувала) з шарфом , гарно намотаним, одягайте, - і буде Вам щастя :)

10. Marmulyadka

дуже дякую за пораду (я навіть не знала, що воно так називається :girl_blush2:)
    Йду гуглити то питання :)

11. orange girl

гг, я то знаю, як воно називається, але, признатись чесно, ніодного в гардеробі немаю. До речі, мені Ваш сподобався:girl_in_love: самій такого захотілося

12. Marmulyadka

Ще хтось мені скажіть, чи доречним буде якесь намисто до того світшоту? :)
    Я трохи маньячка, в мене постійно має бути якась прикраса на шиї. А тут, я так розумію, напівспортивний стиль і коралі нібито не передбачені, чи я помиляюсь?

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

враховуйте, що зріст моделей від 178 см і вище
    тому, якщо їх обирати, то власне із шнурівкою або стрейч-шкірою, щоб вони рівно по нозі облягали. Тоді не буде ефекту повної ніжки. Бо черевики якраз при повній нозі перерізають її на литці - в найширшому місці.

Дуже гарно виглядає власне поєднання комплектів на отому вашому нижньому дописі з фото
    як на мене, то намисто ту не дуже. Фактурний напівспортивний светрик з намистом не надто поєднується

14. NataliaFed

Але носять) Тут загальний вигляд головне добре продумати.
    А взагалі, цього сезону можна майже все зі всім))

15. Відповідь: Одягніть мене! )

На мою думку, намисто тут зайве. Та й шарфик теж (хіба що його знімати в приміщенні разом з верхнім одягом). Аксесуар біля шиї відвертатиме увагу від тих чудових рукавів.

І, підтримую orange girl, носила б цей светрик з джинсами. Зі спідничкою не уявляю.

16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

як на мене, то виглядає на цій фото це намисто як стороння кістка- ні в тин ні ворота. А взагалі- носять все- кому що подобається. Не зважаючи ні на що :) ( щ і демонструє це фото- і хутряна сумочка, і вечірнє намисто, і туфлі на шпильках , і спортивний светрик

---------- Додано в 16:49 ---------- Попередній допис був написаний в 16:48 ----------

і я погоджуюся

17. Marmulyadka

Ой, дівчата, я тут такі "луки" з тими світшотами нарила... там і з шкіряними міді, і з легкими шифоновими максі радять поєднувати...:8: Нєєє, я не настільки "продвинута"... Джинси- форева! :yes:

18. Gentle

Gentle Well-Known Member

Дівчата, а що скажете про спідницю на корпоратив? Я собі подумала: а чому б не пошити-купити спідницю а-ля Уляна Сергєєнко (таку широку в середину литки чи навіть за коліно - вони ще модні?) і верх якийсь докомбінувати? Невже все мусить бути "як книжка пише" - чорне і прілічьної довжини?

19. Olga Myrun

Olga Myrun Well-Known Member

Я більше підтримую варіант спідниці-олівець, на мою думку вона і приваблива, і офіційного стилю. Тим паче, вона ніколи не вийде з моди, спробуйте!)

20. orange girl

А я навіть дуже "за" такий варіант, буде свіжо і цікаво, звісно, якщо фігура дозволяє. Думаю, для того щоб круто виглядати в такій спідничці треба бути високою і худорлявою. Отак мені подобається [​IMG] [​IMG]

---------- Додано в 08:44 ---------- Попередній допис був написаний в 08:42 ----------

такий варіант-це класика, і вона завжди "в моді" і завжди доречна, але ж інколи хочеться чогось цікавішого і жіночнішого :)