Відповідь: Одягніть мене! ) Міді теж буває різне. Мені дуже подобається таке поєднання ботильйонів і міді. Тут на другій картинці теж дуже стильно виглядає, і головне шо не ріже ногу. А знову ж таки високі чоботи часто повнять ногу, і зверху прикриваючи їх довжиною міді можна отримати таку собі пачку, особливо якшо бедра не вузькі.
Відповідь: Одягніть мене! ) Купила собі такий светрик На мене він трохи коротший, ніж на фото (патент "підскакує" вище, десь на рівні, де пояс штанів). Тепер не знаю, з чим його носити? Маю насичено-чорні прямі джинси, підійде? Зі спідницями якось можна комбінувати? І чи доречне тут буде якесь намисто? (тільки він не гладкий, а фактурний - на фото не зовсім видно)
Відповідь: Одягніть мене! ) я б носила, як світшот-тобто міксувати тре в стилі кежуал. Просяться сюди потерті/подерті голубі або темно-сині джинсики
Відповідь: Одягніть мене! ) я б одягала з темно-синьою спідничкою міні А-силуету (такою з цупкої тканини) ---------- Додано в 08:19 ---------- Попередній допис був написаний в 08:16 ---------- шалики-то для мене окрема тема. (я просто "шаликоманьяк"). Я б точно намотала-однотонний, або такий з "градієнтом кольорів"(чи як то правильно називається)-коли різні відтінки одного кольору, від темнішого до світлішого. Та й зраз без шалика мені взагалі некомфортно на вулиці
Відповідь: Одягніть мене! ) міні не ношу... В мене фігура типу "груша", ношу спідниці довжиною трохи вище коліна або до коліна
Відповідь: Одягніть мене! ) така довжина то не проблема. Я мала на увазі, що спідничку тре А силуету, бо щось з прямою я не уявляю того світшота. А взагалі, з темно-синіми легінсами/джегінсами, з джинсами (такими, як я описувала) з шарфом , гарно намотаним, одягайте, - і буде Вам щастя
Відповідь: Одягніть мене! ) дуже дякую за пораду (я навіть не знала, що воно так називається ) Йду гуглити то питання
Відповідь: Одягніть мене! ) гг, я то знаю, як воно називається, але, признатись чесно, ніодного в гардеробі немаю. До речі, мені Ваш сподобався самій такого захотілося
Відповідь: Одягніть мене! ) Ще хтось мені скажіть, чи доречним буде якесь намисто до того світшоту? Я трохи маньячка, в мене постійно має бути якась прикраса на шиї. А тут, я так розумію, напівспортивний стиль і коралі нібито не передбачені, чи я помиляюсь?
Відповідь: Одягніть мене! ) враховуйте, що зріст моделей від 178 см і вище тому, якщо їх обирати, то власне із шнурівкою або стрейч-шкірою, щоб вони рівно по нозі облягали. Тоді не буде ефекту повної ніжки. Бо черевики якраз при повній нозі перерізають її на литці - в найширшому місці. Дуже гарно виглядає власне поєднання комплектів на отому вашому нижньому дописі з фото як на мене, то намисто ту не дуже. Фактурний напівспортивний светрик з намистом не надто поєднується
Відповідь: Одягніть мене! ) Але носять) Тут загальний вигляд головне добре продумати. А взагалі, цього сезону можна майже все зі всім)) якщо не читати таких гуру, як Хромченко
Відповідь: Одягніть мене! ) На мою думку, намисто тут зайве. Та й шарфик теж (хіба що його знімати в приміщенні разом з верхнім одягом). Аксесуар біля шиї відвертатиме увагу від тих чудових рукавів. І, підтримую orange girl, носила б цей светрик з джинсами. Зі спідничкою не уявляю.
Відповідь: Одягніть мене! ) як на мене, то виглядає на цій фото це намисто як стороння кістка- ні в тин ні ворота. А взагалі- носять все- кому що подобається. Не зважаючи ні на що ( щ і демонструє це фото- і хутряна сумочка, і вечірнє намисто, і туфлі на шпильках , і спортивний светрик ---------- Додано в 16:49 ---------- Попередній допис був написаний в 16:48 ---------- і я погоджуюся
Відповідь: Одягніть мене! ) Ой, дівчата, я тут такі "луки" з тими світшотами нарила... там і з шкіряними міді, і з легкими шифоновими максі радять поєднувати...:8: Нєєє, я не настільки "продвинута"... Джинси- форева!
Відповідь: Одягніть мене! ) Дівчата, а що скажете про спідницю на корпоратив? Я собі подумала: а чому б не пошити-купити спідницю а-ля Уляна Сергєєнко (таку широку в середину литки чи навіть за коліно - вони ще модні?) і верх якийсь докомбінувати? Невже все мусить бути "як книжка пише" - чорне і прілічьної довжини?
Відповідь: Одягніть мене! ) Я більше підтримую варіант спідниці-олівець, на мою думку вона і приваблива, і офіційного стилю. Тим паче, вона ніколи не вийде з моди, спробуйте!)
Відповідь: Одягніть мене! ) А я навіть дуже "за" такий варіант, буде свіжо і цікаво, звісно, якщо фігура дозволяє. Думаю, для того щоб круто виглядати в такій спідничці треба бути високою і худорлявою. Отак мені подобається ---------- Додано в 08:44 ---------- Попередній допис був написаний в 08:42 ---------- такий варіант-це класика, і вона завжди "в моді" і завжди доречна, але ж інколи хочеться чогось цікавішого і жіночнішого