Одягніть мене! )

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Un.Known, 2 Квітень 2010.

1. flame

flame невгамовний експериментатор

Відповідь: Одягніть мене! )

щось таке мені і крутиться в голові, але точно коротше. Десь 5 см. до коліна.
    А як зтканиною бути? Йти шукати нову?

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Мені вона виглядає добра. Підіть до кравчині і запитайтесь чи такий фасон з такої тканини буде можливо зробити. Доречі колір мені подобається.

3. fiesta

fiesta Well-Known Member

До вишиванки:
    Широкий цупкий пояс буде тримати форму, а защипи нижче сховають лишнє

4. Tequila

Tequila Well-Known Member

Давно мене мучить це питання... Як правильно підбирати висоту підборів відповідно до росту і типу фігури?

5. Charmel

Charmel Well-Known Member

Немає таких правил, що висоту каблука потрібно підбирати відповідно до росту. Якісь компроміси тут повязані або з власними вподобаннями або з комплексами. Обирайте таку висоту, яка вам комфортна і пасує до одягу, а не зросту. А те що ви виділились на фото, ну так ви ж не винуваті, що ваші колеги чи коліжанки нижчі за вас зростом. Відповідь одна - не фотографуватись з гномами з людьми значно нижчими зростом, якщо це так вас турбує. Фотографуйтесь одна і насолоджуйтесь, яка ви висока, довгонога і струнка красуня)

6. Відповідь: Одягніть мене! )

У вашому випадку, як я зрозуміла, це відповідно до росту інших громадян на спільному фото))

Я тута недавно дружкою на весіллі була, то теж дуже виділялась на фоні курдупликів-молодят, обидвох дружбів та ще одної дружки. Хоч зріст в мене не такий вже й великий - 172 см., але на каблуках і у вузькому платті-футлярі реально як штахета виглядала :girl_crazy: На спільних фотографіях жартома пропонувала, щоб я сіла на стільчик, а вони всі стояли (ну знаєте, так деколи зі старенькими фоткаються)

Але думаю, що таки висоту каблука слід підбирати під одяг, статуру та настрій, а не під колег на загальному фото :)

7. Tequila

Tequila Well-Known Member

Та я з вами згідна, дівчата, що не варто підбирати висоту каблука під колег :) Може навела невдалий приклад, але то був останній випадок, коли я задумалась над тим питанням знову.
    Але, так як існують правила (поради) як підібрати фасон та колір одягу відповідно до фігури, кольоротипу, то я припустила, що те саме може бути відносно взуття.

8. Маруся-мама

Вчора дивилась в шафі і знайшла, що в мене є якась отака спідниця. Може не така вузька, але суть її, що чорна і мереживна/гаптована. Тепер он думаю, а з чим її спарувати? Мо светрика якого?

9. magic

magic Well-Known Member

я би ще радила білу блузку) можна і светрик, тільки щоб не дуже повсякденний був)

10. Маруся-мама

От і я думаю, що тут треба щось вишукане, ну або повсякденний светрик чимось прибраний.

11. magic

magic Well-Known Member

можно добавити тоді помітну біжутерію - довгі кульчики чи гарну підвіску. ну, і клач, підбори - маст хев:)

12. Clementina

Clementina Well-Known Member

Для ділового стилю є кілька правил:
    1) підбори висотою приблизно 4-6см;
    2) якщо ви в брючному костюмі, то штани мають бути до середини каблука;
    3) чим щільніші колготи, тим менший каблук (десь таке читала, але не можу вловити залежності)

Але в повсякденному житті хто, що хоче, те і носить. Я користуюся тільки одним правилом: чим коротша спідниця, тим менший каблук. Хоч деколи і довгі спідниці ношу з балетками, і спідниці вище колін з підборами 9см.

Останнє редагування: 22 Вересень 2014
  13. Відповідь: Одягніть мене! )

Маруся-мама, мені до такої спідниці проситься абсолютно гладкий верх (шифон, атлас, шовк..) Якщо вона у вас така ж фактурна, як на фото, то щось таке ж фактурне зверху буде трохи перебором, як на мій смак. Тому я за мінімалістичну блузку і (підтримую magic) помітні прикраси.

14. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

100%. Може бути і зовсім мінімалістична кофтинка/кардиганчик на гудзички по фігурі. Колір сюди проситься білий, молочний, бежевий, одним словом світлий якийсь.

А взагалі якщо глянути на модних блогерів, як вони парують такі парадові спідниці (або шифонові довгі плісіровки) зі спортивними толстовками з капюшонами :girl_impossible:

15. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Може, блузочку на стійку? Якусь таку супервишукану, однотонну? І глибокого кольору(синього, до прикладу)

16. Gentle

Gentle Well-Known Member

Я до типу фігури підбираю так, що ніколи не вдягаю високих підборів до штанів - я худа.. скажем так, занадто худа, і це виглядає негарно. А от до спідниць навіть при рості 172 см. не комплексую одягати шпильки 10 см. Це моє індивідуальне. А те, що виглядаю вища за інших... - не мої проблеми :)

17. Маруся-мама

Синій, на жаль, не мій колір. Я власне думала про щось легеньке, бо сама по-собі спідничка хоч і легка, але водночас буде важка за рахунок того гаптування. Тобто акцент буде на ній однозначно. Тому я і думаю, що верх має бути щось легке але необ’ємне.

18. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

дівчат, скажіть, а чи актуальне зараз восени буде пончо? Бо маю ось таке, але не знаю чи не буду я в ньому виглядати старомодно і по-бабськи? Я ніколи пончо не носила, але зараз воно мені на мою "талію" доречне. В неті є багато дуже гарних "луків", але в реальності я ніколи такого не носила і не знаю чи буду себе зручно в ньому почувати. Як сумку до нього носити?
    Ось воно -

19. Olga Myrun

Olga Myrun Well-Known Member

Якраз в цю пору дуже доречно і актуально ! Ососбливо в тренді цей колір топленого молока :girl_curtsey:

20. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

особливість вашого стану надасть чарівності найпростішому луку;) навіть не сумнівайтеся.
    Кольори до ансамблю: