Одягніть мене! )

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Un.Known, 2 Квітень 2010.

1. Leila

Leila Well-Known Member

Відповідь: Одягніть мене! )

та я не конкретно вас запитувала, просто сама приглядаюсь до верхнього одягуі бачу що більшість людей в пуховиках, і кольори різні. і довжина, і стилі.

2. Dobra

Dobra Well-Known Member

Відповідь: Стиль зірок -2

Ой, дівчата, я моду також терпіти не можу. Це пресінг на наші мізки що витрясти кишені. Конвеєр.
    Також в пошуках ідеального пуховика. Знайшла ідеального претендента, російсько-австрійська фірма Стейнберг. Тільки в Москві можна купити, нема часу тим займатись. Кажуть якість супер.
    Що мені в ньому подобається - він поза модою, і буде таким багато років, хаотично прошитий, а не стандартно. Якість суперова. Розізлюсь і замовлю.
    [​IMG][​IMG]

3. Furore

Furore New Member

А ще хочеться щось таке, щоб попу прикривало, але не виглядати як мішок, і водночас, не марке і не підперезане - задачка, однако! :girl_crazy:

4. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

До речі, пару років назад я на форумі побачила фото Каськи в каракулевій шубці, чи Каську вживу, вже не памятаю. Дуже мені сподобалось. І легко, і тепло. Правда до моїх рюкзаків і чоботів точно не пасуватиме :-(

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Каракуль це віщ!!! Але он для такої шубки, на мою думку, треба мати гарну фігурку. Я б на себе таке не натягнула, так само як і пуховик. Бо в пуховику виглядала б як віні-пух, а в каракулю як перегодована і обстрижена барашка.

Я люблю плащі і в них ходжу. Сукняні плащі це моє. Маю шубу з облізлого і вицвівшого кроля, але її майже не ношу. Я щось взагалі так відвикла від верхнього одягу, що нині при температурі повітря +5 вилетіла з хати в светрі і завинулась в пухову шаль. Зимно, але ж мода. :girl_haha:

6. Furore

Furore New Member

Бачила подібні фасончики на китайських сайтах, що в нас на форумі дівчата пропонують закупи в них. Незнаю, правда, як там з якістю, але ціни хороші. Також звертала на них увагу. :girl_yes:

7. Dobra

Dobra Well-Known Member

В китайців такі лекала, капець. З моїм ростом 172 і плотною тілобудовою страшно замовляти. Все маломірить. Ще якби 160 з хвостиком, можна було ризикнути.

8. zetta

zetta Well-Known Member

ну як дуже хочеться то може їх просити шоб переслали?

от то зДря... я часами і місцями теж не дуже худонька але маю і шубки і пуховик , дуже навіть гарно. Шубки взагалі то моє..... шойно задумалась толі я така дорога жінка ))))) толі то через те що росту 172 десь... ) скоріше друге і троха першого :girl_blush2::xaxa:

9. Gentle

Gentle Well-Known Member

В нас скоро корпоратив і я не знаю, що одягнути.
    Придумала собі плаття типу як перше з допису 118 Monopoliya, але хочу, щоб низ був трохи тюльпанчиком, штивний, щоб форму зберігав, довжина вище коліна 5-7 см. Типу такого, але щоб тканина була без тих ажурів
    Планую туди контрастний ремінець (це взагалі ще модно?). Взуття перезувне брати не буду, будуть чоботи, напевно замшеві до колін. Колготи тонкі (подивлюся, які будуть більше пасувати - чорні чи тілесні; більше схиляюся до чорних).
    Що скажете? І ще: таку сукню хтось десь бачив у Львові? Не маю часу довго шукати по магазинах...На корпоратив таке доречно?

Останнє редагування: 11 Грудень 2011
  10. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Точно таку не бачила, але бачила багато схожих суконок в Marks&Spencer в КК, правда і ціни відповідні - від 1200 і вище.

Вертаючись до теми теперішньої моди на верхній зимовий одяг. Була сьогодні на роботі в Політесі , то поки піднялась на 4-ий поверх нарахувала може з 8 кашемірових пальтішок-курток темно-синього кольору такого плану:

А до більшості з них були пов*язані шарфи грубої в*язки брудно-жовтого кольору:

11. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

міряла таку в Зарі чи Теранові в КК. там є. Дуже симпатичні але мені якось не підійшла.
    Мене потрібно теж одягнути. Ідемо наступного тижня на корпоративну вечірку, що буде у ресторані після роботи (будній день).
    Маю схоже плаття але молочного кольору, без тих рукавчиків і широкого поясу + має круглий (як дуууже широкий гольф-стійка) комір.
    що з тим платтям робити, щоб виглядало стильно і елегантно?

Останнє редагування: 15 Грудень 2011
  12. LadyLand

LadyLand New Member

можна наприклад додати до плаття темного кольору пояс (гарно буде дивитись тоненький) та шаль, ну і бажано щоб аксусуари були в тон з туфлями. Думаю до молочного кольору підійдуть аксесуари або чорного або темно-коричневого кольору.

13. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Не мала Олька клопоту, пішла на корпоратив... Тобто ще не пішла, але до нього все менше часу, а питань - багацько. Суть проблеми - корпоратив молодіжний (як і колектив), в дискотечному стилі в нічному клубі. Хочеться виглядати відповідно - дискотечно, але не вульгарно (корпоратив все-таки :) ), але на диско не була ну дууууже давно плюс маю проблему - на каблуках з незвички довго не витримую, а танцювати ой як захочеться. Тобто взуття має бути низьке, але я сама хоч досить худорлява, але невисока і ноги довжини немодельної. Отакі-то вхідні дані :) Питання: що б то таке вдягнути?:girl_spruce_up: мені щось на думку спадає хіба що варіант леггінси,легка туніка чи трохи подовжена блуза і взуття на зразок лодочок. А ви що порадите?

14. Rona

Rona Мама-йожик

буде жарко :) я би радила шось красіве шовкове, щоб гарно драпірувалось в танці :)
    а ноги будуть такої довжини, де Ви означите талію, з силуетом ж бавитись мож ;) зробіть акцент на своєму найпривабливішому місці і вперйод :girl_spruce_up:

15. Delfy

Delfy Well-Known Member

а якщо на шию тоненьку золоту цепочку із делікатним кулончиком, на руки - хіба 1-2 перстені, максимум - ще годинник. а ремінь теж би брала в тон з туфлями. і теж певно чорний чи коричневий для контрасту...

16. Raven

Raven Мама малятка

Файно буде у легкому трикотажному платті-туніці, плюс пасувати до того будуть як колготки, так і легінси, Вам вирішувати. І виглядає молодіжно і жарко не буде.

17. zetta

zetta Well-Known Member

дівчата, маю таку норочку... але ніяк не налаштована на високі підбори і все таке... з чим її носити кожен день?

18. Rona

Rona Мама-йожик

з універсальними чоботами для верхової ізди :) виходить досить об"ємний верх, тому треба звузити низ (скінні, леггінси)
    високі рукавички і юш

19. zetta

zetta Well-Known Member

то особливості хфігури патамучто ))

а вузькі джинсики?

20. Rona

Rona Мама-йожик

кажучи скінні, я й мала на увазі вузькі джинсики ;)