Одягніть мене! )

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Un.Known, 2 Квітень 2010.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Одягніть мене! )

Я знайшла варіанти джинсової курточки. Даю посилання на малюнок, бо великий.

А тут варіант про який говорила Рона. Зверніть увагу, що колір майже такий самий між курточкою і споднями.

Meriroma, думаю, що колір треба підбирати той який вам особисто найкраще пасує. Мені скажімо пасує ось такий помаранчево-кораловий.

2. kati

kati Well-Known Member

цей фасон суені не передбачає пояс.точно

3. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

так не передбачає, але я такий модник, що можу спробувати поясом змінити фасон)))

4. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Мені дуже подобається поєднання "брутальних" джинсових курток з легкими тканинами та "романтичними" фасонами. Наприклад з мереживом чи літніми квітчастими сукнями.

5. littlebird

littlebird Well-Known Member

Дівчата, потребую поради, навіть швидше допомоги. В кінці травня йду на весілля. Гостро стоїть питання купівлі плаття. А в мене стільки вимог, що навіть в неті не знайшла якогось підходящого фасону. Плаття повинно бути довгим, і ще таке, щоб я могла без проблем погодувати дитину, ну і без всяких камінчиків, квіточок, перлинок і т.п. І чи буде мені пасувати максі, якщо зріст в мене 160 см., хоч я і досить худенька(49 кг)? Може краще тоді штани і якийсь нарядний верх? Я в розгубленості. Можливо хтось собі щось подібне шукав?

6. Clementina

Clementina Well-Known Member

Одягати штани на весілля, на мою думку, якось недоречно, але то, мабуть, питання смаку.

Чесно кажучи, озадачили, в нас у магазинах такого не зустрічала, бо або пояс з камінчиками-паєтками, або верх, або без того, но в обліпку. А ще грає роль те, що наближаються випускні, то все має просто "сяяти" і магазини будуть переповнені тим.
    А ви не думали про короке плаття або до колін, там вже більш реально "без всяких камінчиків, квіточок, перлинок і т.п"?

7. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

та чому саме довге?
    Може вам щось таке?

або таке

чи таке?

Пошукайте, їх би мали продавати через нет. Єдиний мінус- неможливо поміряти.
    Ще можна пошукати кравчиню, яка б вам пошила щось гарне.
    На мою думку, краще піти поміряти різні варіанти і не зациклюватися на довгому.

8. Маруся-мама

Фасон в неті можна легко знайти, треба тільки добре знати що вам пасує. Я на etsy.com знаходжу міліон фасонів. Не завше є саме мій розмір і ціна, але мій фасон завжди можна знайти.

---------- Додано в 10:52 ---------- Попередній допис був написаний в 10:50 ----------

Всі суконочки для різної будови тіла і стилю. Мені на весілля найбільше перша пасує, або я з великими вирізами не одягаю, хоча саме для описаної ситуації великий виріз навіть дуже може бути. Можна просто одягти під глибокий виріз маєчку для годування.

9. littlebird

littlebird Well-Known Member

Після ДТП в мене травмовані ноги, тому питання смаку в мене не стоїть. Я завжди ходжу в штанах, і на такі події також, просто підбираю святковий набір(наскільки дозволяє мені мій смак). А саме на це весілля мені хочеться одіти плаття.

10. KrystynaM

ну тоді найкраще підшукайте в неті варіант і пошийте.

11. Dominika

Dominika Well-Known Member

особисто мені дуже подобаються сукні з запахом. І тканина, щоб не надто "вечірня" була. Отаке дуже нра

А ще такий фасон гарний. Тільки спущену бретельку я б підняла догори
    І отакий фасон обожнюю
    Тільки я б робила з сукні костюм - спідниця окремо, топ окремо. Спідничка, наприклад, салатова, верх - білий. І на топ я б "пришпандьорила" брошку-квітку, того самого кольору, що й спідничку. А потім то все можна носити окремо. Тільки тканину треба добротну підібрати.
    Ну і так, я б однозначно шила сукню в кравчині. Тре екстренно когось вженити))) стільки ідей...

12. mitla

mitla All You Need Is Love

виглядає стильно і нічого зайвого

тільки думаю, що таки краще вибрати суцільний однотонний варіант...

---------- Додано в 22:43 ---------- Попередній допис був написаний в 22:41 ----------

плаття в такому випадку буде видовжувати

13. Маруся-мама

Не всім пасує варіант лодочка, плюс панянці треба мати можливість витягти грудь аби дитину погодувати. :girl_crazy:

14. mitla

mitla All You Need Is Love

щось я цей пункт пропустила:girl_in_dreams:

15. Clementina

Clementina Well-Known Member

Знайшла кілька варіантів, що мені сподобалися
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    а таке можна пошити як плаття для годуючих [​IMG]

16. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Дівчата, дуже потребую допомоги... з гардеробом в мене зараз щось із чимось. фігура наразі теж ще нестабільна. думаю, що б то собі купити до свят - бо ж доведеться десь на Пасху вийти серед людей, які пристойно вбрані, а не маю уявлення, щоб то купити.
    зараз переважно спортивний стиль одягу, джинси та й вперед. наявний одяг святковий не пасує, дещо не той стиль, щоб з дітьми ходити, дещо затісне (то в попі, то в грудях...)
    було б добре, якби одяг був зручний для ГВ. я вже мовчу про намотку слінга... може якось обійдемося...
    загалом мене наразі дратує те, що виглядати нормально не вдається, бо з двома дітьми, які виснуть на руках, пожмакають і повимазують одяг, як не стараєшся, а вигляд якийсь нікудишній...
    і ще один критерій, щоб пасувати до чоловіка, який в костюмі...
    в мене ріст 170, фігура типу груша

17. Маруся-мама

Нормально, не означає пряма сукня в обтяжку. Можна одягти гарні вихідні сподні і гарний верх для годування. Якщо вас тривожить питання пом’ятості, то я б брала трикотаж. Він такий вигідний і нічого не мнеться.

18. KrystynaM

на мою думку, вам потрібно би купити якийсь універсальний піджачок-курточку, щоб був нарядний і одночасно не діловий.
    Мені подобаються такі варанти :

Підібрати під той піджак спідничку і штани, щоб можна було вибрати, залежно від погоди.

Не знаю яке плануєте взуття, чи на підборах, бо з двома малюками дуже не находишся. Але невеличка танкетка додасть витонченості і стрункості.
    Варто ще купити якусь гарну сорочку,щоб зручно розстібалася для годування дитини.
    Якщо короткий піджачок чи курточку візьмете, можна прикупити легеньку сукню
    тільки можна з довшим рукавчиком, хоча б три чверті.

19. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

щось отаке придивлялася, а там переважно базові дуже непримітні речі... та й ще, якісь таких речей бажає кращого... хіба шити мушу ))))
    трикотаж - то таки вихід аби не помятою вічно бути :girl_wink: мушу щось від того "танцювати"
    мабуть, що так,
    от купила собі спідничку... тепер лежить, бо щось не той фасон... важко мені підібрати з широкими бедрами штани, а спідниця, то ціла біда - ноги в литках худі, а бедра пишні...

---------- Додано в 18:12 ---------- Попередній допис був написаний в 18:06 ----------

20. fiesta

fiesta Well-Known Member

Для годування буде зручно сорочка чи блузка на гудзики. Не в обтяжку але Приталена трохи - силует витягує (принаймі мені).
    Спідниця тюльпан - після свят можна в ній гуляти без каблуків з дітьми.
    Штани вище кісточки, підкочені внизу (чіноси чи як?) - до каблука і до мештів типу чоловічих.
    І обов'язково класний шалик. Багато різних шаликів.