Відповідь: Одягніть мене! ) Noone is perfect! Запросто! Я знайшла кілька цікавих варіантів, але все залежить які сандалі, тобто на шпильці чи без каблука зовсім.
Відповідь: Одягніть мене! ) з рижими/цегляними чіносами З темно синіми джинсами-кльош джинсова спідниця(коротка трапеція або довга клиноподібна)
Відповідь: Одягніть мене! ) а мені підкажіть яку сумку носити до спортивного стилю? бо як бачу якусь класичну сумку із кросівками, то мені м'яко кажучи не нра взуття таке в мене
Відповідь: Одягніть мене! ) Взуття у Вас супер! то і сумку спортивну, з розміром тільки визначтесь, бачила великі кльові спортивного плану, але питання в тім чи доречна Вам буде велика...
Відповідь: Одягніть мене! ) Дівчата, потребую вашої поради висить в мене вшафі такого плану плащик, чорного кольору: 98% одягу що в мене є - чорного кольору. торебки маю (ті,що до нього підійдуть) - чорні і сірі, взуття чорне. маю два питання: якщо вдягати сукню\спідницю(чорні) якого кольору краще взяти колготи? чи варто чимось "розбавляти" чорноту образу? додавати якийсь шалик яскравий?якщо так, то якого кольору?
Відповідь: Одягніть мене! ) Йой... я б то все розбавила кольорами, в залежності від дня. В неділю додала б яскравий помаранчевий або кораловий шаличок, а в суботу синьо-голубе щось. А вам пасує такий чорний стиль з ніг до голови? Я он більше до такого схиляюсь
Відповідь: Одягніть мене! ) "якщо вдягати сукню\спідницю(чорні) якого кольору краще взяти колготи?" я б радила взяти колготки кольору графіт, вони не такі чорні і гарно виглядають до чорного, а якщо з коричневих то shade вони спокійного коричневого
Відповідь: Одягніть мене! ) Думаю, що до такого взуття можна підібрати багато варіантів сумок (спортивних і не зовсім)...Можливо вам щось сподобається Ось деякі:
Відповідь: Одягніть мене! ) Як носять джинсові куртки з джинсами? Такого ж кольору? Різних кольорів? Маю купу джинсів і шортів джинсових і не можу вибрати куртку Світла куртка і сині джинси (типу medium wash) норм? чи ось така?
Відповідь: Одягніть мене! ) Купила туфлі отакі, тільки в чорній шкірі: ну так мені сподобалися! Тільки питання тепер: як і з чим їх носити, щоб це виглядало стильно.
Відповідь: Одягніть мене! ) Лідочка, підберіть аксесуари такого ж кольору як підошва, а далі бавтесь, якісь чіноси до щиколотки, напр., кофтинку оверсайз, окуляри на носик і вперед це один з кежуальних варіантів
Відповідь: Одягніть мене! ) А мені якраз тон-в -тон не подобається зовсім, як спецовка виглядає. Найкращий варіант це джинсовий верх і не джинсови низ.
Відповідь: Одягніть мене! ) Nana11, якщо воно не фасону спецовки, то так не виглядає, а як костюмчик, я так носила, ніразу відчуття спецовки не було
Відповідь: Одягніть мене! ) Ото підкупила собі такі платтячка І тепер думаю чи можна було б одне із них одягти на своє ДН? І що б Ви порадили до них взути, вдягти зверху, щоб додати нотку яскравого? Можливо якісь аксесуари? Наприклад, з сірим мені хочеться червоних замшевих туфель і вузенького пояска в такому ж кольорі. А до чорного вдягла б яскравого піджачка. Що скажете?
Відповідь: Одягніть мене! ) дуже гарні. а оте сіре - взагалі бомба... червоні туфлі - так, а от поясок... мені здається, що він буде не дуже гарно перетискати малюнок. і появляться складочки Я б носила без поясочка. Але з дуже яскравими аксесуарами. Можна, крім червоного - жовтого кольору, коралового, бірюзового. я б , якщо брала б піджак, то дуже коротенький, майже болеро. А взагалі, сам смак сукні у відкритих плечах. А, наскільки я пам'ятаю з ваших фото, ви дуже тендітна. То кому як не вам вікривати плечики. Сукня сама по собі самодостатня, я б напервно, взяла якусь накидку - легку шаль з золотистим відливом і такі ж аксесуари.