Відповідь: Одягніть мене! ) Дівчата, новорічні свята наближаються а з ними і корпоративи. Що плануєте одягати? Де купувати/замовляти? Якось вже сукні набридли (навіть була думка про комбінезон і брючний костюм - відкинула її), а фактично, крім сукні що ще одягнути?
Відповідь: Одягніть мене! ) Спідницю)))) подивіться собі на фешионі якісь цікаві образи, та й підберіть щось собі, мене надихає дивлення
Відповідь: Одягніть мене! ) прочитала і самій стало цікаво, а який кольоротип у мене? Якщо шкіра досить смугла, очі блакитні, волосся темно-русе? просто знаю, що мені пасують теплі кольори.
Відповідь: Одягніть мене! ) Я б з задоволенням одягла ось таку сукню на корпоратив. або таку Доречі, а хто вже цікавився, що та лошадь полюбляє?
Відповідь: Одягніть мене! ) дівчата, тре щільні капронові колготи, такі щоб непросвічувались. які тм мають якісні колготки? то певно 100 чи 200 ден має бути...
Відповідь: Одягніть мене! ) я вже то питання піднімала, але так і не знайшла такі колготи як хотіла( щоб по щільності були як 40 ден, але не просвічувались..зовсім) Такі то 200-денки- але вони грубі, я такі не ношу взагалі. Зупинилась та гаті, 80 і 100 ден.
Відповідь: Одягніть мене! ) а вони як капронові, чи такі "звичайні (як дитячі)? я в нет-магазині найшла колготи такі http://kolgot.net/shop/kolgotki/teplye_kolgotki/3845 але цікаво вживу на них глянути
Відповідь: Одягніть мене! ) я беру колготи, капрони на Шуварі у маг. біля пекарні, то там дуже великий вибір і якісні, є такі щільні. А ще дуже щільні були в Єврошопі, такі були класнючі, аде то тре попасти
Відповідь: Одягніть мене! ) Здаю точку - острівці з колготами. Є в багатьох ТЦ. Купувала собі колготи - є гарний вибір з ефектом шовку і зовсім матові (при тому виглядають не як дитячі). Ось цей виробник
Відповідь: Одягніть мене! ) ще раніше купила такі в Дюні сірого кольору. а сьогодні ще чорні докупила, бо дуже мені подобаються і по щільності, і по товщині, і по якості, і по копійчаній ціні якраз 100 ден
Відповідь: Одягніть мене! ) магазин на вул. Бандери. і ще десь бачила магазин Дюни у Львові, але не пригадаю.
Відповідь: Одягніть мене! ) Хочу до чорної дублянки чоботи шкіряні якогось кольору... Може, зелені? Але тоді сумка теж зелена треба чи яка може бути? Які ще чоботи можна (не білі і не червоні) ? А до сумки "малина з вершками" які чоботи пішли б? Зелені ні?
Відповідь: Одягніть мене! ) Маю ось таку червоно-чорну сукню, трошки малюнок інший але принцип той сам. Чи її можна обіграти якимись іншими кольорами, чи тільки чорний і червоний використовувати?
Відповідь: Одягніть мене! ) я б розбавила цю сукенку сірим коротеньким піджачком(або сріблястим), білим масивним браслетом, сірими лакованими мештами.
Відповідь: Одягніть мене! ) Сірі або рижі чоботи, можна не на високому каблуку, а такому широкому 3-4 см, темно-зеленый пиджак і ще щось яскравеньке, жовтогарячий напівпрозорий шарф... Або ще цікавіше, спробуйте поєднайти кольори, які не поєднюються, і ви будете на висоті..)))Такі експерименти зараз модні