Відповідь: Одягніть мене! ) то треба місця в шалаші займати подалі від виходу і вино брати у великі стакани, щоб жвавіше танцювалося
Відповідь: Одягніть мене! ) на весіллі в штанах нікому не пасує (крім мужчин ) а нащо піджачок? Якщо не в шалаші то на шию якісь прикраси помітні - і буде кльово. а той піджачок, який ви поставили дуже щоденний для весілля. а довге плаття? Вже в ноги не холодно . А на верх ще треба подумати. Зараз побравзяю. ---------- Додано в 12:26 ---------- Попередній допис був написаний в 11:15 ---------- може так?
Відповідь: Одягніть мене! ) ну бо я змерзлюха страшенна )) може, хоч болеро якесь? ось таке знайшла чи все ж таки "красота трєбуєт жертв" і нічоо зверху не брати?
Відповідь: Одягніть мене! ) підтримую ну не бачила я ще гарних болеро нінакому, ну може раз десь колись в журналі
Відповідь: Одягніть мене! ) У що таке цікаве можна вбратися на вечірку в ретро стилі ймовірно 30-х рр Вже кілька разів була, і щоразу сушу голову, бо хочеться чогось нового... Підкиньте, кілька образів, чи аксесуарів, бо щось з ідеями туго.
Відповідь: Одягніть мене! ) не знаю чи сюди дівчата, покритикуйте чоботи, бо нне знаю чи вони мені і з чим їх носити, то і сумку таку певно тре
Відповідь: Одягніть мене! ) napoleona, не обовязково сумку такуж, я би ліпше однотонну вибирала просто підходящого кольору
Відповідь: Одягніть мене! ) до цілого ансамблю! Ви то певно забули додати. ---------- Додано в 21:59 ---------- Попередній допис був написаний в 21:58 ---------- Їх можна носити як із спідницею так і з споднями. Краще з джинсами
Відповідь: Одягніть мене! ) ага, а ще краще зовсім не такого кольору не руду і не коричневу, я б темнозелену взяла, словом однотонну і іншого кольору
Відповідь: Одягніть мене! ) ой сплю вже 2 ночі з думкою чи треба мені ще ті чоботи)) у мене гардероб у сіро-зелено-біло-коричнево-чорних тонах ще буду шити пальто, то цікаво чи гірчично-жовтого кольору до них піде? а ще якщо сумку іншого кольору, то мені треба щось щоб був звязок з чоботамо, може легкий шарф, короче ті чоботи збили мене з пантелику. І взагалі щось я не бачу з ними іншого кольору сумки, от наприклад жовта спідниця у мене отака лише жовта і без кишень то мені сюди чогось пасує сумка коричневого кольору, я якраз і маю замшеву із шкіряними вставками) і до того чорні і колготи і чорну кофту, або темно-синє
Відповідь: Одягніть мене! ) І я за порадою сюди. Чекаю на таке платтячко. А сьогодні побачила ще й таке: обидва мені сподобались і не знаю чи є сенс брати червоне? Фасони практично однакові, відрізняє їх хіба що рукавчик. Але ж червоний колір спокою не дає))))
Відповідь: Одягніть мене! ) мені біле дуже сподобалось: і колір, і крій, а рукавчики ммм!!! а от червоне - ні. можливо, колір і класний. а от рукави якісь не дуже гармонійні. та й крій по фігурі, а в білому - така штивніша трапеція, мені більше до вподоби
Відповідь: Одягніть мене! ) я взагалі таке не люблю, але на вас (чи ми на ти?) буде добре. сумку,однозначно, не таку. Плюсуюсь до Рони з однотонністю. ну якщо щене куплені, то я б не купувала, а тиждень-два подумала. ну на вскидку - не піде. Але якщо обіграти класно, то може і піти. Тут тільки питання чи варті чоботи такої мороки.
Відповідь: Одягніть мене! ) ППКС. Теж такого не люблю. Якщо сумніваєтесь, вичекайте ще трохи, принаймі я так часто роблю, і, як правило, не купую речі, які під знаком питання. А от чорні чобітки, фотку яких Ви виставляли - мені сподобались дуже і дуже
Відповідь: Одягніть мене! ) Ага, і мені! Стало дуже цікаво, як вони дивляться на нозі? Холява там вільно лежить, чи облягає ніжку?
Відповідь: Одягніть мене! ) Вже, напевно, не актуально... Якщо треба взути босоніжки з відкритим пальчиком і поєднати іх з колготками, то є така хитра моделька колготок.