Відповідь: Одягніть мене! ) якщо хочется - беріть відкритий, горда постава і мисля "Я - Багіня" зробить його на вас мегагарним і доречним. А якщо захочеться грайливо трішки прикритись - на то є парео і пляжні легкі платтячка.
Відповідь: Одягніть мене! ) Mammy, беріть той, в якому не будете комплексувати, краще будете себе чути. Я часом переконую себе до якоїсь речі, але коли не впевнена на 100%, потім завжди ношу її без задоволення.
Відповідь: Одягніть мене! ) Я взагалі не розумію закритих купальників на пляжі, хіба для плавання в басейні. Я тільки за відкритий купальник. Не комплексуйте, ви хіба не бачили, що на пляжі у відкритих купальниках жінки різного віку і з різними фігурами, кому яке діло до того. Дозвольте собі відкритий купальник - раз вам так хочеться, ви ж молода! Підберіть оптимальну модельку. Тим більше, що у закритому купальнику проблемні місця не дуже вдасться приховати... то ж не балахон...
Відповідь: Одягніть мене! ) Саме найгірше у закритому купальнику, що , засмагнувши один день, ви його знімаєте і бачите біле пузо, окремо ноги і , окремо, руки)). Такий контраст справляє гірше враження ніж якесь там пузіко. Це набагато гірше ніж звикнути до вигляду своєї оголеної тушки. Не встидайтеся, купляйте роздільний.
Відповідь: Одягніть мене! ) зараз є кууупа відкритих купальників з щільним ліфом, з кісточками і пушапом, що підніме груди і буде тримати форму, приховає якісь недоліки, плавки також можуть бути високі , далі відволікаючі деталі - якась прикраса, парео - і все буде ок. а головне гарна засмага. щось типу такого має бути добре
Відповідь: Одягніть мене! ) До речі.. Є купальники, які мають верх футболочкою, точніше типу топом. При потребі можна закотити. Як варіант Чому? Тепер є стільки гарних! Я маю до басейну, то по ньому чітко видно, що то не для басейну, він практично повністю закритий з спортивними смугами-пасочками. А закриті на пляж тепер такі всякі-різні-гарні є Тільки от дійсно біда, що вона закривають велику частину тіла, а засмагнути хочеться цілою
Відповідь: Одягніть мене! ) Дуже дякую за хороші відгуки Буду вже впевненіше вибирати а то моя самооцінка трохи... тойво...
Відповідь: Одягніть мене! ) в тему про самооцінку https://www.facebook.com/photo.php?v=510801008982840&set=vb.100001588370098&type=2&theater дуже гарне відео, з фейсбуку правда
Відповідь: Одягніть мене! ) Я собі на наступний рік подумую щось такого плану взяти Щоб живіт не зовсім виставляти. Хоча можу і передумати за рік
Відповідь: Одягніть мене! ) минулого року купила собі закритий купальник, після пологів поправилась трохи і розтяжки на животі залишились після вагітності. ось такого плану як показала Suzi. скажу чесно ну дуже мені було не комфортно на пляжі, звикла я до відкритих. тому той купальник сховала далеко у шафу і зараз я в активних пошуках відкритого купальника))))
Відповідь: Одягніть мене! ) Хочу таку спідничку з H&M, талия 76, бедра 96, який розмір, 38 певно? чи 40? бо щось низу з тої фірми нічого не брала
Відповідь: Одягніть мене! ) От ці мами, навішають комплексів Я теж маю розтяжки на животі, при тому, що дуже худа (після пологів думала, що більше ніколи на пляж не піду ). Але загорати люблю у відкритому, тому минулого року про розтяжки *забула*, оновила свій гардероб і закритим, і відкритим купальниками і носила з задоволенням обидва. Згідна з дівчатами - купуйте той, в якому впевнено будете себе почувати
Відповідь: Одягніть мене! ) Дівчатка,в що мені взутися до того плаття-замшеві чорні босоніжки на підборах,чи пастельні мешти (лаковані).Йду на весілля.Дякую)
Відповідь: Одягніть мене! ) Дівчата, спрезентувала мені мама таку курточку, а я, ну ніяк не придумаю з чим її носити. Можливо, хтось якимось посиланням в мене кине чи що, бо ніц на думку не спадаєОт і сама курточка
Відповідь: Одягніть мене! ) allja, чи то фото не вдале, чи то дійсно так. Кишені домальовують вам другі груди, отже головне не защипати тої куртки.
Відповідь: Одягніть мене! ) мені здається що розмір завеликий, чи крій такий - комір занадто високо, під пахвами багато простору, рукави теж занадто просторі
Відповідь: Одягніть мене! ) Насправді, фото так вийшло після того, як я запхала руки в кишені... Ото, власне, що мабуть крій такий, бо на тілі курточка сидить майже впритик. Тому я і не знаю з чим її носити, та й взагалі, мабуть її продати варто? Щось я ніяк не уявляю, як в ній буду ходити:confused: