Відповідь: Одягніть мене! ) мені з того ряду вибивається слово "спортивного", альбо поясніть, що маєте на увазі під тим то має проявлятись в якихось деталях? замки, капюшон, кишені кенгуру? може малося на увазі все ж той самий смарт-кежуал?
Відповідь: Одягніть мене! ) то певно як я собі це бачу) без камінчиків-блискіток. Ну хіба якісь деталі мінімальні. Взагалі люблю щось типу гольфом але з обрізаними рукавами, мож рукав 3/4.. Щоб довжина була вище колін але не як туніка.. Короч.. щось едаке елегантно-стримане але з "ізюмінкою". Ну і колір щоб не чорний/бордовий (перший надоїв, другого не люблю), тканина не атласна. Чому спортивний - сама не знаю.. Бо просто люблю я спорт/спорт.фігури/спорт.годинники з хрографом/ітп і тому хочу щось схоже. Тобто, не весільний варіант. Може, швидше, романтичний.. Не знаю, чи передала "мислю", але старалась) ---------- Додано в 07:41 ---------- Попередній допис був написаний в 07:40 ---------- на 30-у певно буде не солідно)))
Відповідь: Одягніть мене! ) передала, передала в нас смак однаковий, я бачу трикотаж з тонкої шерсті, гарно задрапірований навколо фігури, якогось красивого відтінку... (то в якості плаття) ну або щось типу такого: напівпрозора блузка в горохи, з красивим бантом, вузькі брюки, шпилька з гострим чи завуженим носиком. короче, щось класичне, але приперчити трошки сексом))
Відповідь: Одягніть мене! ) маю ту ж саму дилему щодо одягу на свій ДН.. А взагалі щось такого плану воно на ювілей нормально буде виглядати? Я думала про брюки, бо дуже люблю їх, але чомусь скоріше себе побачила в такому "ансамблі" в якості гостя..
Відповідь: Одягніть мене! ) думаю, що здивуєте всіх, точно нормально, якщо все належного крою/якості матеріалів, має "сидіти" бездоганно, ну і завужені штани мають закінчуватись елегантними туфельками на шпильці (туфельки без потертостей, зтоптаних набойок і т.д.), нитка перлинок на зап"ястя чи дорогий золотистий годинник... красива зачіска і вечірній макіяж, то чого ж ні?
Відповідь: Одягніть мене! ) Дівчата, а ще актуальний на платтях, сорочках комірець зі стразами, закльопками всякими, чи то вже перейшло?
Відповідь: Одягніть мене! ) Так. Ті комірці зараз продаються окремо, щоб їх одягати, то сорочка з таким точно буде актуальна.
Відповідь: Одягніть мене! ) Не знаю, сюди чи ні, але тоді куди?.. Купила вчора дві сумки - собі та сестрі на подарунок (скоро в неї ДН). Одна - велика зелена з коричневим та рижим, друга - трохи меньша, сіра з рижим. Собі брала зелену (дуже той колір сподобався), ну а сестрі - сіру. А тепер мені та сіра більше подобається. Та і до чого той зелений? Можна було б сестрі подарувати - але вона зелений не носить? Що робити? Відпродати ту зелену шкода, така класна. Мешти, шалик докупити? І як ту сіру на двох подітити? Порадьте, які ще кольори будуть пасувати до темно-зеленого-коричневого-рудого.
Відповідь: Одягніть мене! ) Джинси-скінні темного синьо-зеленого кольору і чорні чобітки з прямою холявою на невеликому каблучку - буду виглядати, як рагулиха, чи норм.?
Відповідь: Одягніть мене! ) Придивилась з H&M кофтинки, але ще для себе з тої фірми нічого не брала, як там з розмірами? на 90/76/96 який брати Зокрема ось цей светрик є тільки в 36 розмірі, маловатий буде? Цей є М, певно такий і треба мені...
Відповідь: Одягніть мене! ) Беріть S, яна свої 94-68-94 беру тільки S, європейські розміри йдуть повномірні, тим паче светрик, імхо.
Відповідь: Одягніть мене! ) А я хочу кардинально змінити свій стиль одягу... Навіть незнаю з чого почати, адже на це піде багато грошей) Може хтось може допомогти мені знайти себе?)) (підібрати стиль, більш жіночний, але зручний)
Відповідь: Одягніть мене! ) щоб підібрати одяг, треба Вас бачити і трохи знати (характер, вподобання, чим живете, так би мовити) додати до натуральних (зручних) матеріалів приталений силует (ну але то знову ж таки, треба знати тип фігури, де мож приталювати, а де ні), жіночні елементи в одязі (може десь мереживо, може бантик, може трошки хутра), ух... як то мож описати в одному дописі... ну, не мало, але можна поступово, почати з базових речей, грамотно капсульно складати гардероб, і так вдасться бути вбраною в будь-якій ситуації
Відповідь: Одягніть мене! ) Дівчата, потребую вашої поради Запримітила собі платтячко-футляр, чорне,довгий(7/8) рукав-пагода (ніби так називається), тканина цупка, плотна, довжина до середини бедра, низ - не надто широка трапеція. З моєї дещо хлопчачої фігури створило просто таки пісочний годинник Отже, я від платтячка в захваті, чоловік ти паче, але от з чим його носити - не знаю. Я і так не вмію поєднувати правильно речі, а з платтями взагалі біда. Яке взуття можна взяти до цього плаття? Чи можна таку суконочку вдягнути з чоботами (якщо так, то з якими)? Які аксесуари і сумочки слід підібрати? Щодо взуття. Ноги довгі, вище коліна - все гуд, а от нище - дещо захуді і не зовсім рівні От що таке взути, щоби не підкреслювати цей недолік? Ще до підборів вимогу маю - дуже високі носити не можу.
Відповідь: Одягніть мене! ) Для початку якось опишіть чи киньте пару фот який у Вас стиль зараз і на скільки жіночніше Ви хочете виглядати? Що Вам з одягу подобається,які кольори,які фасони Вам личать(якщо знаєте).
Відповідь: Одягніть мене! ) Дівчата, з чим би ви носили такий ремінь (він досить широкий і пряжка масивна - привертає до себе забагато уваги)? Цікавить і яке взуття, сумка, одяг, стиль загалом. Я щось "тєряюсь"...
Відповідь: Одягніть мене! ) tsiuma, поверх сорочки, на джинси, можна пончо підперезати та шкіра хоче ансамблю капелюха чи чобіт
Відповідь: Одягніть мене! ) о, нє, тільки не капелюх, я таке не ношу взагалі. І потягнуло ж мене на той ремінь, тепер ламаю собі голову, він трохи не з мого "світу", певно. Як би його втиснути в такий більш стриманий кежуал? Але щоб гармонійно дивився, бо я щось і в неті нічого не знаходжу А чоботи - тільки коричневі, так?
Відповідь: Одягніть мене! ) ну сумку підберіть... а можна світер грубої в"язки, ну але то всерівно зобов"язує до певного образу (я би оголила одне плече + розтріпане волосся ) з рештою, поміряйте з тим, що маєте, а додайте ще якийсь дрібний аксесуар, який би підтримував ремінь (кульчики, браслет...) і дивіться: альо/не альо