Відповідь: Одягніть мене! ) Ага, і в мене фіолетовий фаворит, ще такий насичено синій (не голубий) мав би бути файно. Фуксія до нього мені дуже слабо уявляється...
Відповідь: Одягніть мене! ) Corena, то залежить, якого Ви типу зовнішності, якщо зима - то фіолетовий, фуксія, якщо весна - то зелений як трава, коричневий, якщо літо - то то не Ваш колір пуховика, хіба як контрастне літо, то щось подібне до зими мож підібрати, якщо Ви осінь - то коричневий з кольором іржі, хакі, черепахово-сірий
Відповідь: Одягніть мене! ) швидше за все, я зима. до речі, коричнево-руді кольори - то чисто психологічно не мої кольори, не можу їх носити, ну і відповідно вони мені не пасують.
Відповідь: Одягніть мене! ) Дівчатка підкажіть. Будемо мати влітку гарну подію, ну і я вже починаю підбирати прикид, так як на руках з маленькою дитиною, не впевнена, що знайду час.... На разі дуже сподобалися мені ось такі туфля Steve Madden (дуже-дуже нра, тільки підкажіть чи вони ще в тренді, бо я останнім часом трохи відстала від моди) До них би хотіла якусь шифонову легку сукню, вільного крою, можливо якусь блідо-брудно рожеву? (чогось більш нічого на думку не спадає) З аксесуарів - якийсь масивний (або не дуже) золотистий браслет, може у вигляді грубої цепочки Сподобався такий клатч http://ru.accessorize.com/view/product/ru_catalog/acc_1,acc_1.7/2892118100 Суконку планую якусь до колін, може навіть чуть вище (благо ноги в мене худенькі) На разі сподобалися такі з Нексту Звичайно сукню буду купувати вже після пологів, бо з розміром точно не вгадає на разі. Але як кажете, чи можна аксесуари і взуття вже купити?
Відповідь: Одягніть мене! ) Пригляділа з Манго Тільки порадьте з розміром, 90/76/96, по ОГ и ОБ вписуюсь в М, по талії Л, хотілось би не в обтяжку, так як на моделі
Відповідь: Одягніть мене! ) я би спокійно брала Л. Маю мангівську футболку ХЛ - бо люблю вільне. Пропорції +- такі як у вас були (85-70-95)
Відповідь: Одягніть мене! ) і мені чогось одразу ці кольори спали на думку, але я подумала, що певне капцями закидають, не наважилась відразу написати.
Відповідь: Одягніть мене! ) Не бачу який клатч Ви вибрали, але мені щось до тих суконь котрі Ви вибрали(гарніша та,котра перша з мереживом), такі туфлі не дуже подобаються. Мені до вибраних Вами суконь щось однотонне пасуватиме, на зразок такого: але ясна річ відповідного відтінку, щоб пасував до клатчу. ---------- Додано в 15:51 ---------- Попередній допис був написаний в 15:47 ---------- або такі, але замість чорного кольору щоб був золотистий, або з якісь "стразіки"
Відповідь: Одягніть мене! ) дівчата, я до вас. ситуація: суконь я не ношу, бо почуваюся в них не комфортно, а ще колготки - ужоссс. але тре 1-2 сукні, щоб лежали, які вдягати на "події" типу весілля, захист дисертації,... ну і в церкву, щоб можна було. вимоги - сукня за коліна - соромлюсь своїх колін, якісь вони в мене такі масивні... мої параметри: ріст 173см, 91-73-95, животик трошки стирчить (жерти треба менше), сірі очі, світло-русе волосся до середини спини. отакі придивилася. що скажете? гламуру і каблуків не люблю. і взагалі, що вам подобається - не подобається. п.с. наготувала коробку для тапків))) бо я геть не розуміюся, що куди люди вдягають... ну і ще такі подобаються, але то явно не на весілля:
Відповідь: Одягніть мене! ) Як на мене, то для початку придбати варто чорну сукню, фасону щоб Вам підходив. Чорну сукню вдягти можна на будь яке міроприємство, а відповідні прикраси чи аксесуари доповнять образ відповідно до події. Дві чорно-білі справа сукні - не дуже мені щось,якось вони виглядають на таких пань постарше, хоче якби інший фасон, то було б непогано бо такий дрібний візерунок чорно-білий "скрадывает"(сорі,не можу знайти укр.відповідника). ---------- Додано в 16:30 ---------- Попередній допис був написаний в 16:24 ---------- Важко мені по параметрах уявити Вашу фігуру,бо можуть бути широкі плечі - тоді не кожний фасон підійде.Але ось кілька, на мою думку більш-менш універсальних
Відповідь: Одягніть мене! ) ні, плечі ніби нормальні. перша, третя і остання подобаються. перша - найбільше. а що порадите з тих суконь, що я викладала? бо мушу в тому магазині купити. а така:
Відповідь: Одягніть мене! ) Мені особисто подобаються перші дві, але в універ їх навряд чи вдягти доречно(на захист дисертації), а на весілля чи інші урочисті події - якраз. з тих двох мені більше друга до вподоби, хоча форма вирізу не дуже подобається,але фасон прикольний в мене трохи дивно-різноманітний смак,в такій би сукні я ходила з тих чорних двох, перша елегантніша. Друга прикольна,з тим таким гострим мереживним низом,навіть "гатішна" трохи мені подобаються обидві. Думаю,якщо хочете на весілля чи щось таке, то перша(довга)краща, вона мені більш "святково" виглядає...якесь намисто до неї яскраве можна і шаль...мало б бути гарно
Відповідь: Одягніть мене! ) Мені особисто з тих варіантів сподобалися 1 і 3. Перша сукня, на весілля підходить. Третя, вже більше до універу, ну ще мабуть би вибрала 2, також, так якби, на захист диплому.
Відповідь: Одягніть мене! ) Цікавить, яке плаття у цю пору року можна одягти на весілля? Взагалі у мене є декілька варіантів і не можу вибрати, мої схожі на ці перше таке ж тільки без того банта, а те що друге то воно у мене рожеве і трохи довше. Чи може ті паєтки взагалі вже краще не одягати?
Відповідь: Одягніть мене! ) Як на мене сукня отака вся в паєтках-це такий собі диско-варіант,ну або якась новорічна вечірка,на весілля з цих двох варіантів я б обрала першу сукню-вдалі аксесуари її прикрасять (якщо вона у вас без банта)
Відповідь: Одягніть мене! ) погоджусь, для весілля другий варіант не дуже пасуватиме, хіба якщо весілля - в стилі молодіжної вечірки ---------- Додано в 21:42 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ---------- Мені дуже цікаво подивитись (бажано, звичайно, на наших форумлянках) варіанти снікерсів (про які багато писалося у сусідній темі) з сукнями і кашеміровими пальтами, тобто в поєднанні з не спортивним верхом, бо я їх не можу уявити не з джинсами чи легінсами. Наприклад, чи можна у такому взутті ходити на роботу, де допускається кежуал, але не джинси.
Відповідь: Одягніть мене! ) Дівчата, потребую поради. Через неповних 2 тижні буду святкувати ювілей тридцятку. Місце проведення - ресторан, к-сть гостей - 30 чоловік. Хочу виглядати нарядно, вишукано, водночас без "стразіків", атласу, велюру і тп. Я блондинка, зачіска - каре, зріст - 168 см, параметри - 88-62-89, спортивної досить тілобудови. Чорного плаття я не хочу, на бретельках також. Одяг ношу переважно стилю смарт кежуал, чого вимагає робота. Одягатись люблю у магазинах Ріміт, Резервд, тепер - Манго, ін., або ж в близькій Європі. Підкажіть, якого плану зараз актуальні плаття нарядно-класично-спортивного (так-так ) стилюі та у яких магазинах нашого міста можна знайти таку радість?