Одягніть мене! )

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Un.Known, 2 Квітень 2010.

1. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Відповідь: Одягніть мене! )

Ага, і в мене фіолетовий фаворит, ще такий насичено синій (не голубий) мав би бути файно.
    Фуксія до нього мені дуже слабо уявляється...

2. Rona

Rona Мама-йожик

Corena, то залежить, якого Ви типу зовнішності, якщо зима - то фіолетовий, фуксія, якщо весна - то зелений як трава, коричневий, якщо літо - то то не Ваш колір пуховика, хіба як контрастне літо, то щось подібне до зими мож підібрати, якщо Ви осінь - то коричневий з кольором іржі, хакі, черепахово-сірий

3. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

швидше за все, я зима.
    до речі, коричнево-руді кольори - то чисто психологічно не мої кольори, не можу їх носити, ну і відповідно вони мені не пасують.

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

фуксія- то твоє..чесслово

5. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Дівчатка підкажіть. Будемо мати влітку гарну подію, ну і я вже починаю підбирати прикид, так як на руках з маленькою дитиною, не впевнена, що знайду час....
    На разі дуже сподобалися мені ось такі туфля Steve Madden (дуже-дуже нра, тільки підкажіть чи вони ще в тренді, бо я останнім часом трохи відстала від моди)
    До них би хотіла якусь шифонову легку сукню, вільного крою, можливо якусь блідо-брудно рожеву? (чогось більш нічого на думку не спадає)
    З аксесуарів - якийсь масивний (або не дуже) золотистий браслет, може у вигляді грубої цепочки

Сподобався такий клатч
    http://ru.accessorize.com/view/product/ru_catalog/acc_1,acc_1.7/2892118100

Суконку планую якусь до колін, може навіть чуть вище (благо ноги в мене худенькі:girl_dance:)
    На разі сподобалися такі з Нексту
    Звичайно сукню буду купувати вже після пологів, бо з розміром точно не вгадає на разі.
    Але як кажете, чи можна аксесуари і взуття вже купити?

6. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

клатча не видно

7. Сяночка

Сяночка Active Member

Пригляділа з Манго
    Тільки порадьте з розміром, 90/76/96, по ОГ и ОБ вписуюсь в М, по талії Л, хотілось би не в обтяжку, так як на моделі

8. Almariel

Almariel Well-Known Member

я би спокійно брала Л.
    Маю мангівську футболку ХЛ - бо люблю вільне. Пропорції +- такі як у вас були (85-70-95)

9. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

і мені чогось одразу ці кольори спали на думку, але я подумала, що певне капцями закидають, не наважилась відразу написати.

10. Hexe

Hexe Well-Known Member

Не бачу який клатч Ви вибрали, але мені щось до тих суконь котрі Ви вибрали(гарніша та,котра перша з мереживом), такі туфлі не дуже подобаються. Мені до вибраних Вами суконь щось однотонне пасуватиме, на зразок такого:
    але ясна річ відповідного відтінку, щоб пасував до клатчу.

---------- Додано в 15:51 ---------- Попередній допис був написаний в 15:47 ----------

або такі, але замість чорного кольору щоб був золотистий, або з якісь "стразіки"

11. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А я б брала М або S, і мене 94-70-94 то мені добра S.

12. Almariel

дівчата, я до вас.
    ситуація: суконь я не ношу, бо почуваюся в них не комфортно, а ще колготки - ужоссс. але тре 1-2 сукні, щоб лежали, які вдягати на "події" типу весілля, захист дисертації,... ну і в церкву, щоб можна було.
    вимоги - сукня за коліна - соромлюсь своїх колін, якісь вони в мене такі масивні...
    мої параметри: ріст 173см, 91-73-95, животик трошки стирчить (жерти треба менше), сірі очі, світло-русе волосся до середини спини.
    отакі придивилася. що скажете? гламуру і каблуків не люблю.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

і взагалі, що вам подобається - не подобається.
    п.с. наготувала коробку для тапків))) бо я геть не розуміюся, що куди люди вдягають...

ну і ще такі подобаються, але то явно не на весілля:
    [​IMG] [​IMG]

13. Hexe

Hexe Well-Known Member

Як на мене, то для початку придбати варто чорну сукню, фасону щоб Вам підходив. Чорну сукню вдягти можна на будь яке міроприємство, а відповідні прикраси чи аксесуари доповнять образ відповідно до події.
    Дві чорно-білі справа сукні - не дуже мені щось,якось вони виглядають на таких пань постарше, хоче якби інший фасон, то було б непогано:) бо такий дрібний візерунок чорно-білий "скрадывает"(сорі,не можу знайти укр.відповідника).

---------- Додано в 16:30 ---------- Попередній допис був написаний в 16:24 ----------

Важко мені по параметрах уявити Вашу фігуру,бо можуть бути широкі плечі - тоді не кожний фасон підійде.Але ось кілька, на мою думку більш-менш універсальних

14. Almariel

ні, плечі ніби нормальні.
    перша, третя і остання подобаються. перша - найбільше.

а що порадите з тих суконь, що я викладала? бо мушу в тому магазині купити.
    а така:
    [​IMG] [​IMG]

15. Hexe

Hexe Well-Known Member

Мені особисто подобаються перші дві, але в універ їх навряд чи вдягти доречно(на захист дисертації), а на весілля чи інші урочисті події - якраз.

з тих двох мені більше друга до вподоби, хоча форма вирізу не дуже подобається,але фасон прикольний:) в мене трохи дивно-різноманітний смак,в такій би сукні я ходила:)

з тих чорних двох, перша елегантніша. Друга прикольна,з тим таким гострим мереживним низом,навіть "гатішна" трохи:) мені подобаються обидві. Думаю,якщо хочете на весілля чи щось таке, то перша(довга)краща, вона мені більш "святково" виглядає...якесь намисто до неї яскраве можна і шаль...мало б бути гарно:)

16. Gorda

Gorda Well-Known Member

Мені особисто з тих варіантів сподобалися 1 і 3. Перша сукня, на весілля підходить. Третя, вже більше до універу, ну ще мабуть би вибрала 2, також, так якби, на захист диплому.

17. Gorda

Gorda Well-Known Member

Цікавить, яке плаття у цю пору року можна одягти на весілля? Взагалі у мене є декілька варіантів і не можу вибрати, мої схожі на ці
    [​IMG] [​IMG]
    перше таке ж тільки без того банта, а те що друге то воно у мене рожеве і трохи довше. Чи може ті паєтки взагалі вже краще не одягати?

18. Tanju

Tanju Well-Known Member

Як на мене сукня отака вся в паєтках-це такий собі диско-варіант,ну або якась новорічна вечірка,на весілля з цих двох варіантів я б обрала першу сукню-вдалі аксесуари її прикрасять (якщо вона у вас без банта)

19. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

погоджусь, для весілля другий варіант не дуже пасуватиме, хіба якщо весілля - в стилі молодіжної вечірки

---------- Додано в 21:42 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ----------

Мені дуже цікаво подивитись (бажано, звичайно, на наших форумлянках) варіанти снікерсів (про які багато писалося у сусідній темі) з сукнями і кашеміровими пальтами, тобто в поєднанні з не спортивним верхом, бо я їх не можу уявити не з джинсами чи легінсами.

Наприклад, чи можна у такому взутті ходити на роботу, де допускається кежуал, але не джинси.

20. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

Дівчата, потребую поради. Через неповних 2 тижні буду святкувати ювілей . Місце проведення - ресторан, к-сть гостей - 30 чоловік. Хочу виглядати нарядно, вишукано, водночас без "стразіків", атласу, велюру і тп. Я блондинка, зачіска - каре, зріст - 168 см, параметри - 88-62-89, спортивної досить тілобудови.
    Чорного плаття я не хочу, на бретельках також.
    Одяг ношу переважно стилю смарт кежуал, чого вимагає робота.
    Одягатись люблю у магазинах Ріміт, Резервд, тепер - Манго, ін., або ж в близькій Європі.
    Підкажіть, якого плану зараз актуальні плаття нарядно-класично-спортивного (так-так :)) стилюі та у яких магазинах нашого міста можна знайти таку радість?