Відповідь: Одягніть мене! ) А можна одну лапку (ногу) білу, одну чорну (чулки) і і так само вушка чорно-білі
Відповідь: Одягніть мене! ) Дівчата, допоможіть зробити вибір пальтішка. Хочеться світло-бежевого - побавитися в леді, оранджевого - такого кольору в гардеробі ще не маю і темне - 100% мені пасуватиме. Мою найновішу фотку можна побачити в Родинних Фото. Хочеться якось оновити гардероб тому так і облизуюсь на бежеве і оранджеве пальто, але боюсь бути занадто кольоровою, волосся неоднорідного кольору, шкіра проблемна - деколи виглядаю не в темному просто жахливо...
Відповідь: Одягніть мене! ) бежеве, якщо тільки не носити його по маршрутках (колись мала молочне в бліду рідку чорну кашку, то чистка і чистка...). Оранжеве - о, так, якщо Вам пасує цей колір і підходить до аксесуарів або ж їх доберете і так часто чистити не доведеться просто темного не терплю, хоч і ношу, особливо зараз - тому я суб'єктивна і небезпристрасна
Відповідь: Одягніть мене! ) 95% поїздок на авто. Але, як показує практика. і там можна замаститися ---------- Додано в 21:28 ---------- Попередній допис був написаний в 21:27 ---------- буду пробувати поміряти цей колір, бо тааак вагаюсь...
Відповідь: Одягніть мене! ) ну так. це не до порівняння з маршруткою...А бежевий Ви уявляєте на мені? бо я щось слабувато - хіба підфарбуватися в однорідний колір...
Відповідь: Одягніть мене! ) Якщо то має бути на щодень, то краще таракотове. Якщо маєте ще щось на зміну, то можна і бежеве. Ще залежить від кольору шкіри. Якщо не дуже бліда, то думаю, має пасувати бежеве. Головне, щоб обличчя не зливалось з плащиком. Як варіант, мотати на шию шарф темніший. Але я думаю, вам і таракотове має бути гарно.
Відповідь: Одягніть мене! ) знимка там дрібна, то ж так дуже не скажеш)) але ж бежевий належить до нейтральних? тобто які пасують "всім")) можна дібрати цікаві чи яскраві чи підкресленоВОдномуСтилі чи ті ж улюблені темні аксесуари. от оранжеве - не скажеш, що пасуватиме кожній, а тут легше...
Відповідь: Одягніть мене! ) єдине я боюсь не виглядати дуже рудою...Бо моє волосся інколи рижинкою віддає) На зміну маю "шкіряну" куртку. А от чогось такого більш офіційного треба, бо попереднє пальто вже не має ніякого вигляду...
Відповідь: Одягніть мене! ) а я за темне. особливо якщо плануєте часто його носити. якщо ж хочете мати лише "на вихід", то однозначно світле - будете виглядати справжньою леді
Відповідь: Одягніть мене! ) Теракот! Подивитись на вулиці - всі такі чорно-буро-сірі....Побільше кольору в своє життя і гардероб! Мені здається, що Вам пасуватиме.
Відповідь: Одягніть мене! ) Та йой, і світле можна щодня носити. Тим більше, якщо постійно на машині. Головне, мати щось на змінку, поки пальто буде в хімчистці. А в хімчистці воно буде значно частіше, ніж чорне, звичайно))) Мене щось останнім часом теж тягне на верхній одяг світлих кольорів, набридло чорне. Ну і я так розумію, пальто купується на весну? А там сонечко, все розквітає, геть чорного не хочеться))) Подивилась фото, ніц там рижого не бачу. Тому майже впевнена, що таракотове теж буде гуд
Відповідь: Одягніть мене! ) я в бежевому боюсь виглядати прихворівшою - завжди думала, що виділяє синці під очима... ---------- Додано в 21:56 ---------- Попередній допис був написаний в 21:53 ---------- просто там було темно
Відповідь: Одягніть мене! ) зовсім не факт, хтось у світлому виглядає як леді, а хтось як моль. з такими кольорами треба бути обережним, бо тут навіть відтінок має значення. в одному можна виглядати розкішно, а в іншому просто ніяк. тому якщо є можливість, краше поміряти всі три кольори, а тоді, думаю, з вибором проблеми не буде.
Відповідь: Одягніть мене! ) я б так не сказала, якщо колір шкіри світлий, то можна просто не побачити свого обличчя, а бути суцільною "бежевою плямою". Я за теракотовий!!!, мені здається, що воно мало б вам пасувати!!!
Відповідь: Одягніть мене! ) я собі минулого року купила пальто кольору кави з молоком - виглядала як моль з синцяи під очима Докупила теракотову сумочку і шалик оранжево-червоно-коричневий - стала на людину схожою Тож, однозначно міряти! П.С. Я за теракот
Відповідь: Одягніть мене! ) я не те мала на увазі. просто темне мені виглядає більш кежуал: і до джинсів, і до взуття без каблука буде класно, а от світле пальто бачу з спідницями-платтями-підборами
Відповідь: Одягніть мене! ) завтра постараюсь пройтися по магазинах, але купувати планує через і-нет...а там з тим світлим можна сильно "попасти" ---------- Додано в 22:13 ---------- Попередній допис був написаний в 22:11 ---------- а можна ще два інших варіанта? бо я в фотошопі повний 0