Одягніть мене! )

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Un.Known, 2 Квітень 2010.

1. madchen

madchen Member

Відповідь: Одягніть мене! )

Дівчата, хелп:girl_smile: В найближчі вихідні маємо йти на весілля, і я от роздумую...чи можна одягнути плаття вище колін, ботфорти і курточку до пояса(комбінована замша+хутро) чи краще якийсь плащ... чи взагалі ботфорти це не на весілля:girl_dance:

2. kati

kati Well-Known Member

на мою думкуверхінй одяг це не так важливо(якщо курточка по стилю підходить до сукні) бо ж всерівно знімеш в ресторані...А от ботфорти-то залежтить від фасону чобіт. якщо парадові, тоненькі, на гарній шпильця-чому б і ні.
    Ну а якщо дуже смущають чоботи-можна взяти туфлі в ресторан перезутись

3. taniarz

taniarz Active Member

мабуть, краще без ботфортів. Я якось осінню теж ходила на весілля, і мої підходящі( по всіх параметрах до сукні) чоботи все рівно не дуже гарно виглядали. То я взяла туфлі і все було ок!

4. Gorda

Gorda Well-Known Member

Я у такому випадку віддала б перевагу плащу. Щодо чобіт, то вважаю так само як і kati, якщо на гарненькій шпильці, то можна і в них піти.

5. madchen

madchen Member

такі, я б сказала, класичні. Чорна гарна шкіра.

6. lawyer

lawyer Member

я вважаю, що чоботи, а тим паче ботфорти, не підходять до вечірнього вбрання. в вашому випадку, щоб не було холодно добиратись, могли б одягнути ботфорти, а в ресторані перевзутись у туфлі.

7. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

+100! в ресторані лише туфлі. і ви самі в чоботах би відчули, що вигляд важкуватий для святкового вечора.

8. madchen

madchen Member

Дякую всім хто відгукнувся:girl_in_love:До цілої "дилеми":) добавляється те, що я страшенно простужена і "закладена", тому все таки буду взувати ботфорти і підберу ідеально підходяще до них плаття.:girl_spruce_up:

9. Virner

Virner Well-Known Member

Дівчата, як думаєте, можна в такій сукні йти на весілля? Планую до неї вдягнути такого ж кольору туфлі, замшеві.
    Розумію, що не надто святково. Але часу знайти щось нове немає... Можливо, ще щось знайду, але зараз розглядаю такий варіант. Порадьте, будь ласка, як зробити образ святковішим? Чи все-таки бігти завтра щось купляти?

10. Gorda

Gorda Well-Known Member

Воно ніби то і нормально, як іти на весілля. Мені сукня подобається, думаю будете виглядати у ній цілком пристойно. Візьміть якийсь гарний клатч до неї, і можливо ще щось на шию із аксесуарів.

11. Rona

Rona Мама-йожик

можна, якщо у Вас пишні форми і та сукенка не висітиме, як на вішаку, а прикрасити можна масивним кольє, напр. голубого кольору і акуратним клатчем + шпилька

12. Virner

Virner Well-Known Member

Ну, з формами не дуже:girl_blush2: Але на мені вона краще дивиться:girl_smile: Так мені здається.

І ще у мене вона з червоними вставками. Може, то червоні колготи взяти? Туфлі міряла-переміряла, щось все не те...і ті що планувала - не дуже...:girl_sad:
    Ех...

13. Rona

Rona Мама-йожик

ну хіба Ви дуже ексцентрична особа ;)
    туфлі кольору nude там би добре пасували, альбо червоні навіть, то плаття хоче якийсь аксесуар красівий

14. Virner

Virner Well-Known Member

міряла nude, але у мене замшеві - нормально (їх вдягнула і подумала про червоні колготи:girl_crazy:, я "любитель" яскравих, кольорових колготок), а от червоні лакові туфлі щось мені взагалі не підійшли, мабуть, через каблук.
    :girl_impossible: І як то все підібрати? А часу - обмаль...
    А ще аксесуар - будемо думати.
    Дякую, Rona!:girl_curtsey:

15. Яруська

Яруська Well-Known Member

На мою думку, краще таки придумати альтернативний варіант... Бо то, щось зовсім не альо та суконка...

16. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

і на мою
    я шось собі слабо уявляю ту сукєнку для весілля...

17. Virner

Virner Well-Known Member

Дякую всім!
    Я цю сукню вдягала на презентацію нового проекту на роботі. Як варіант для весілля не розглядала. Але зараз задумалась, що не маю, що вдягнути, а весілля наступного тижня. Я цілий тиждень працюю. Сьогодні можу виділити 2-3 години для пошуків. А куди їхати, щоб знайти щось таке "Ах!":girl_crazy:
    В КК? Південний? (може, є якийсь конкретний бутік). Куди???
    Буду вельми вдячна за підказку!:girl_curtsey:

18. magic

magic Well-Known Member

Сподобався мені такий піджачок - хотіла би його на свята прикупити, але смущає мене оті плечики в ньому. не можу зрозуміти вони там поролонові пришиті чи то так рукав зроблений (що значно гірше:girl_nea:).
    Дівчатка, а ваша яка думка?? купити чи ні?:girl_flag_of_truce:
    [​IMG] [​IMG]

19. Gentle

Gentle Well-Known Member

Я млію за такою тканиною. Якби піджак був без плечиків, то навіть би не роздумувала, але з плечиками... то міряла б - чи не буде верх надто обтяжений порівняно з низом.. Хоча зараз таке дуже модньо. І якщо б верх таки був обтяжений, купила б і дала перешити :)

20. Яруська

Яруська Well-Known Member

Та от хто знає де можна знайти АХ?))) Можна і в центрі по магазинчиках пошурувати, та і ще є час, щоб пошити в кравчині...тоді точно буде те, що вам підходить.