Відповідь: Одягніть мене! ) Купила ще сьогодні такі штани забула похвалитись "шопоголікам" , а тепер думаю, що до них вбирати зверху... ХЕЛП!!! Ну і взуття теж підкажіть якесь доречне...
Відповідь: Одягніть мене! ) Особисто я увляю щось таке: 1) однотонний верх (блузки, майки), можна з цікавою фактурою, але не надто ніжні (хоча можна спробувати зіграти на контрасті) 2) можна спробувати модні принти 3) а ще би можна було спробувати верх корсажного типу Взуття можна підбирати як на каблуку, так і без, тільки щоб воно відповідало образу. Це чисто ІМХО, і приклади приблизні. Головне - уява, настрій і пробувати наживо.
Відповідь: Одягніть мене! ) хочу звязати болеро до плаття, яке показувала в цьому дописі http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=1253640&postcount=202 порадьте яке б пасувало і якого кольору краще: чорне чи біле?
Відповідь: Одягніть мене! ) Оскільки плаття має мереживо і бісер, а якщо болеро білого кольору, то образ буде перегружений, то, думаю, що чорний буде краще і візерунок по тій же причині теж не варто вибирати надто складний, але делікатний. Можна також спробувати підібрати візірунок, схожий на мереживні вставки сукні і зробити болеро коротшим, щоб було видно ті ж вставки. Щось таке маю на увазі:
Відповідь: Одягніть мене! ) щось з цього буде пасувати? отаке біле повітряне? з цього лише рукави з дирками сподобались і ще тут є різні варіанти http://www.liveinternet.ru/users/4607923/post201715440/ з чорним болеро в чорному платті я не буду занадто чорна? чи буде пасувати срібляста нитка?
Відповідь: Одягніть мене! ) Т@нюшк@, цікаві варіанти. Я так розумію, що болеро має бути до плаття, тому від нього і слід відштовхуватись. Думаю, що до Вашого плаття найкраще підійде те, що на другій фотографії (ну або щось в тому дусі) - воно делікатне, не закриватиме вставки на Вашій сукні і ніби схоже на них. На моделях добре видно - чим простіший фасон сукні/блузки/футболки, тим складніший фасон болеро і навпаки. Ваша сукня досить складна (бісер, мереживо, драпіровка), тому вибір болеро очевидний. Щодо кольору, то особисто я би надала перевагу чорному - так образ буде елегантнішим, але сріблясті відтінки теж бувають різні, тут вже треба дивитись "наживо". П.С. Не знаю, якими нитками Ви будете в'язати (я в тому не розуміюсь), але зверніть увагу - вони матові чи блискучі і які би краще пасували.
Відповідь: Одягніть мене! ) Дівчата, потребую поради... маю у вересні аж 2 весілля і нічого вдягнути((((( маю тканину атлас - леопард на світлому (світло золотавому) фоні, і босоніжки - чорний замш з такими ж вставками як тканина. який фасон пасуватиме для пошиття одягу? сукня? костюм? може хтось підкаже фасон, бо я переглядаючи можливі варіанти зовсім розгубилася... в мене фігура типу груша, бедра моя проблемна зона, і з грудьми зараз проблема..... треба маскувати якось те, що їх розмір трохи різниться.... фігуру маю не ідеальну, трошки животик відпасла за час декрету, хоча при рості 170 вага ідеальна. до чого я веду - варіанти сукні в обліпку мені не дуже підходять, (хоча таких варіантів знайшла найбільше) та й фігура у найближчому майбутньому може змінюватися, тому шукаю варіанти пошити щось таке, щоб і зараз вдягнути і через пів року теж. наперед дякую за ваші думки!
Відповідь: Одягніть мене! ) здається, що такі фасончики універсальні для всіх фігур. скоригувати розмір грудей допоможе бюстик з пушап. а бедра - то не проблемна зона, а дуже жіночно .
Відповідь: Одягніть мене! ) ДЯКУЮ! а я чомусь зациклилася на перегляді фоток лише з сукнями з "леопардової" тканини, ці вже щось ближче до діла )))) може б шила сукню іншого кольору, але мушу виходити з того, що маю - тобто маю леопарда.... як вважаєте, такий варіант, де сама сукня леопард, а широкий пояс чорний атлас, буде добре виглядати з моїми босоніжками - так само комбінованими (чорний+леопард-каблук і ремінчик)? з бедрами іноді я намагаюся боротися, бо коли все виходить з-під контролю, вони стають як галіфе )))) а ось груди якось треба маскувати, або пушап якийсь односторонній брати ))))))
Відповідь: Одягніть мене! ) я б навіть казала приміряти не атласний пояс, а, можливо велюровий, чи якийсь типу штучна замша, так буде цікавіше виглядати. беріть по більшому розміру, а менший підтянеться
Відповідь: Одягніть мене! ) до речі дуже цікава ідея!!!!!! щиро дякую! я собі довго сушила голову над фасоном і нічого не могла придумати))) а тут такі цінні поради ) дійсно оригінально, бо якраз атласні пояси часто використовують, а ось велюрового я б не додумалася сама зробити )
Відповідь: Одягніть мене! ) Ось замовила собі таку сукню , а відповідного взуття в гардеробі не маю. Яке б пасувало сюди? Допоможіть з вибором. Дякую.
Відповідь: Одягніть мене! ) Я тут бачу туфлі тілесного, темно синього, коралового кольорів. А от чорні, як на фото, чи заважкі чи занадно скучно дивляться. А як вечірній комплект можна навіть ніжно золотисті маленькі лодочки, які підтримати відповідними аксесуарами.
Відповідь: Одягніть мене! ) Щось я ненарила нічого цікавого або може не там шукала ---------- Додано в 13:47 ---------- Попередній допис був написаний в 13:13 ---------- Хіба що щось таке
Відповідь: Одягніть мене! ) Тут таке - якщо брати темно сині, то вже в тон мусить бути. Але то скоріше на кожен день, гарно було б атласні. Ще собі подумала, що гарно було б золотисті чи сріблясті босоніжки з тоненькими смужками, на шпильці.
Відповідь: Одягніть мене! ) якщо підібрати сумочку такого кольору, мені здається буде гарно виглядати. А якщо ні, то побрібно шукати темніші. Мені ще подобається ось таке І ще таке, а Ви куди плануєте одівати це платячко?
Відповідь: Одягніть мене! ) В ресторан на ювілей, не на свій звичайно. ---------- Додано в 14:42 ---------- Попередній допис був написаний в 14:39 ---------- Hermi дайте посилання, будь-ласка.
Відповідь: Одягніть мене! ) Мінімалістий гламур додає святковості комплекту. У світлі ламп ресторану трохи блиску додасть вишуканості, як оправа для коштовного каміння.