Відповідь: Одягніть мене! ) Тут потрібно відштовхуватись від гардеробу, тобто з чим Ви плануєте носити спідницю. Продумайте образи, відкрийте шафу, приміряйте і самі побачити, який колір взуття більше пасуватиме. Можете також розглянути варіант нюд або беж - з зеленим саме те та й взагалі універсально.
Відповідь: Одягніть мене! ) побачила сарафан і вже 3 день він мені сидить в голові (може то вже трохи заїжджено але я ще не маю жодного довгого): колір - чорний в дрібний білий горошок, зав"язується зверху через шию, півспини відповідно оголена, довжина - до п"ят. V-подібний виріз декольте, нижче від талії - (не знаю, як то точно називається) - ніби плісерований але як-небудь, не рівними складками. Тканина - котон. Загалом - подобається дуже. Але маю питання: в мене після моря - веснянки. Чи не буду я така дуже "ряба" - все плаття в горошок і я така ж але плаття - чорне в білий, а я - світла в коричневий? чи добре мені буде в ньому? Я блондинка з каре та гривкою і весняяяянками, 167 зросту, 53 кг ваги. може горошок для брюнеток із рівною шкірою та засмагою? Може мені краще якісь кольори яскравіші дивитися із геометричними орнаментами на тканині?
Відповідь: Одягніть мене! ) Monopoliya, взагалі чорно-білий одяг не для блондинок з веснянками (хоча поправка на силу характеру і т.д. є, тому індивідуальний підхід навіть попри правила) думаю, якби Ви в тому сарафані шикарно виглядали, то навіть не писали б сюди, а вже б дефілювали в нім десь на Вірменській чи Ви його не міряли? тоді тра поміряти, і питання відпадуть самі собом
Відповідь: Одягніть мене! ) Дівчата, може трохи дурне питаю. В мене деколи виникають проблеми з .. як би це.. частинами гардеробу. Припустимо, біжутерія - сережки і перстень - срібного кольору, а пряжка на сумці - золота (чи босоніжки золоті чи з золотою пряжкою). Що тоді робити? Чесно - не маю можливості мати по дві сумки того ж кольору і стилю, тільки з різного кольору пряжками. Це взагалі принципово? Бо коли я одягаюся типу кежуал, то не звертаю на це уваги, але коли трохи в діловому стилі, то якось воно не дуже. Наприклад, маю улюблені сережки - срібні, а улюблені босоніжки - золоті...
Відповідь: Одягніть мене! ) Ну і яку сукню купили? Фото в студію! Те весілля вже було? Сукня підійшла? Цікаво так!
Відповідь: Одягніть мене! ) в мене теж сумки з золотими детальками, а ношу я здебільшого срібло. просто дивіться шоби то все пасувало разом.
Відповідь: Одягніть мене! ) Маю дилему: купила собі босоніжки, принесла до дому і вони мені неподобаються, виглядають такі як на старшу жіночку (чи може то просто мої мухи?). Порадьте чи віднести назад в магазин чи можуть бути?
Відповідь: Одягніть мене! ) Звичайно не наймолодіжніший варінт взуття але є суттєві плюси -взуття без каблука на літо на кожен день те, що треба. -колір беж зараз в моді, та ще й багато до чого пасує -з вигляду дуже зручні, навряд будуть натирати -якщо підібрати модний яскравий одяг, то будуть зовсім не такі я би залишила!
Відповідь: Одягніть мене! ) я би собі лишила б. до яскравого одягу і педикюру вони матимуть інший вигляд. взуйте з чимось яскравим, покрутіться коло зеркала і якшо не сподоб, то таки верніть бо потім закинете в дальній куточок)))) але з вигляду гарні і трохи незвичні. потім ше тішитимитесь, що лишили
Відповідь: Одягніть мене! ) а як на мене то просто супер! зручні, на низькому ходу. і колір до всього пасуватиме
Відповідь: Одягніть мене! ) уявіть їх до якоїсь спіднички літньої, шортів чи сарафанчика довгого такого, хіппівського я б лишила. Вони і справді гарного кольору і ремінці всякі, торочки зараз актуальні.
Відповідь: Одягніть мене! ) купила собі білі штани, і тепер думаю, що до них взувати.. маю білі сандалі на низькому ходу, то здається файно виглядає.. а от чорні босоніжки на каблуку підійдуть? подруга кричить, щоб в жодному разі так не одягалась, а я знайшла декілька фото, то так нічо дивиться. [/URL][/IMG] що скажете?
Відповідь: Одягніть мене! ) Так теж подобається А хто то така?))))))))) Я проти чорного взуття до білих штанів. Ну не пляше воно мені і все. Хіба як тонесенькі пасочки у взутті. Де більше видно ноги, ніж взуття Хоча на тих фото, шо ти додала, ніби непогано виглядає.
Відповідь: Одягніть мене! ) Щось захотілось мені такої спіднички з мереживом - придбала. Які кольори\фасон взуття і верха найбільш актуальні, як вважаєте ?
Відповідь: Одягніть мене! ) Взуття: в'єтнамки, босоніжки, балетки (все на низькому або такетка). Я чомусь до короткої джинсової спіднички не сприймаю каблуків. А зверху: будь-яка маєчка, футболочка. Найкраще напевно біла.